Neboj ja som muz cinudeltoro5784 napísal:Pre teba je týždeň asi obrovský časopriestor. Už vidím ako tu budeš vo štvrtok večer dávať fotky rozobratého focusa
 , Focus uz je rozobraty
  , Focus uz je rozobraty    uz aj nejake tie otvory v plastoch /zatial len nahrubo /, ak pojde vsetko podla planu tak bysom chcel nechat zajtra prerobit chladic - konkretne na nom nechat prevarit natrubky na hadice lebo v sucasnom stave by bolo realizacia velmi zlozita, a ak vsetko vyjde ako ma tak v utorok - streda  by som to chcel zlozit, vo stvrtok ozivit, v piatok urobit skusobnu jazdu a v sobotu rano vyrazit na zraz...  pekny plan vsak? dufam ze vyjde a urobim pre to vsetko aj keby som zas ani spat nemal
  uz aj nejake tie otvory v plastoch /zatial len nahrubo /, ak pojde vsetko podla planu tak bysom chcel nechat zajtra prerobit chladic - konkretne na nom nechat prevarit natrubky na hadice lebo v sucasnom stave by bolo realizacia velmi zlozita, a ak vsetko vyjde ako ma tak v utorok - streda  by som to chcel zlozit, vo stvrtok ozivit, v piatok urobit skusobnu jazdu a v sobotu rano vyrazit na zraz...  pekny plan vsak? dufam ze vyjde a urobim pre to vsetko aj keby som zas ani spat nemal   
    Ano je pravda ze ma inspiroval a vlastne tak trochu "nakopol" Peter svojim napadom
 povodne som chcel mat kludny oddychovy tyzden... noooo a je to zas tu...
  povodne som chcel mat kludny oddychovy tyzden... noooo a je to zas tu...  

tuning
 tuning   mal si absťák, že? hehe
  mal si absťák, že? hehe
 co ma osobne dost stve, ale mam este nejake povinnosti a neda sa im vyhnut. Pridem v sobotu doobeda a aspon zhodnotim kto kvalitne degustoval a kto sa ulieval
  co ma osobne dost stve, ale mam este nejake povinnosti a neda sa im vyhnut. Pridem v sobotu doobeda a aspon zhodnotim kto kvalitne degustoval a kto sa ulieval  

a vsetci nam budu zavidiet ze mozme nieco riesit
   a vsetci nam budu zavidiet ze mozme nieco riesit