Hlásim aktuálne počasie :Bratislava - na oné....ako by som to slušne nazval? Od rána poriadne leje a je celkovo zatiahnuté a občas nejaký blesk...ale nie trvalá búrka...asi sa to bude pomaličky presúvať na východ ako vraveli v predpovedi.... ale do večera času dosť....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Zlaté Moravce: od 4:50 silná búrka prakticky bez prestávky leje a leje a leje .... (keby sadnem na motorku tak textilné oblečko mám do 10 sekúnd premočené)
teplota 18 stupňov. Dúfam že sa to čoskoro vyprší a zajtra Vás prídem pozrieť.
na vychode krasne, polojasno, slnecno... ale ono sa to zhorsi, a prave v noci na sobotu... zvazujem svoju ucast, brat isto nejde... ja sa rozhodujem s Talisom (123talis), rozhodneme sa podla poveternostnych podmienok... Vcera vyzerala predpoved nadejne, ale dnesna predpoved na sobotu z nasho pohladu od vychodu nevyzera zatial velmi ruzovo... skor bleskovo a dazdovo...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Tak u nas je zatial pekne, slnecno, teplo nad 25°C - priam dusno, to znaci ze nad "Tatrou" sa zatahuje a bude prsat... len nech sa to dnes vyprsi a zajtra nech je pekne...
Pozeral si sa aj nižšie na juh? Tam sa oblačnosť stále vyvíja takže toto ešte nebolo všetko. Navyše je to lavotočivá oblačnosť, takže sa to tu bude krútiť dookola.
#298Príspevokod užívateľa matrixko » Pi Aug 06, 2010 11:35 am
deltoro5784 napísal:Pozeral si sa aj nižšie na juh? Tam sa oblačnosť stále vyvíja takže toto ešte nebolo všetko. Navyše je to lavotočivá oblačnosť, takže sa to tu bude krútiť dookola.
jakub ty co tu este robis? ty si uz mal robit v shmu meteoologa
ale je to tak, nad Madarskom sa stale vytvara oblacnost, ktora nasledne postupuje na severozapad, kedze tato tlakova niz so stredom niekde nad Slovinskom sa toci proti smeru hodinovych ruciciek, a tak tie zrazky idu od Madarska rovno na nas/vas. Bodaj by sa cim skor vyprsali...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .