aj ja som sa vratil domkov, vyspat sa a rano padim naspatek .. inak zabavicka v plnom prude, dosli aj ludia zdaleka takto navecer, klobuk dole
...inak gril v plnom prude, doktor v plnom prude , rano dufam ze nebudu velke prehanky drzma si palce cya
je rano... hadam vseci prezili vcerajsiu noc... aj ked s doktorom to vyzera vseliako... bojim sa ze titul neobhajim vecer sa pekne grilovalo, papalo, pilo, a jak sa hovori ze pol litra dnu a desat litrov von ... priebezne budeme hlasit stav a obsah doktorovho zaludku... ti co neprisli mozu banovat... a este jedna vec.. teste sa na fotky
tak vyzera to, ze vychod bude reprezenovat iba gianmarco (teda ak siel). Mne a 123talisovi sa to skomplikovalo tak, ze obed a spolocny vyjazd by sme nestihali (pricom mne islo najma o tie), a 123talis chcel ist na otocku, co by nestihal... Tak vam drzim palce, aby pocasie podrzalo, a aby sa nikomu nic nestalo... my sa zucastnime snad o rok rozsireni o XAWIERa (ktory si vo stvrtok spravil vodicak na velke A, uz iba maxika kupit).
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Nuz nakoniec som nesiel ani ja nakolko pracujem a po 15 rokoch prisiel do Kosic bratranec z Trencina takze sa mu venujem. Pocasie ma tiez odradilo, ale co je horsie, loziska na kluke maju najlepsie za sebou... Nechcel som riskovat ze zostanem niekde v burke pri ceste
Nebol som tam síce včera večer no čo sa dialo v noci mi bolo jasné po doktorovom okienkovom vyprázdnovaní . Zrána sa zbehlo zhruba 25 scootrov a počasie nám výšlo priam dokonale bez jedinej kvapky. Výjazd spojený s obedom taktiež super. Pridám link na fotky z mojho mobilu sú to len take aby bolo potom ked zajtra dorazí ostatok domov čo fotili a bolo ich hodne tak dúfam že sa tu objavia potom dalsie foto UPDATE : Tí čo neprišli môžu ľutovať http://pokec.azet.sk/driftking3/fotoalb ... 22f91f8678
Som rád že aspoň počasie Vám tam vyšlo, lebo tu v BA je úplne naprd čas....nepršalo síce celý deň ale bolo to také neisté, teplota nič moc a teraz zasa prší... Takže na jazdenie to nieje ani trochu...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Zraz super, sice mensi pocet skutrov ako minuly rok ale nevadi...
vyjazd parada Na rapide je s neho videjko ( za co dakujem anubisovej ladvinke) + ako bonus puch-gumovacka, co ma mrzi je ze som nevidel doktorovu panensku borat jazdu, dufam ze daka triezva dusa to zachyti pre buduce generacie
TEMP: videjka sa prave uploaduju ,zostriham ich ked bude prsat
To je konečne niekto starší od mňa tu na fóre - jupí..... Je to šťastný majiteľ scootra od TomasARN avtar poznáš taká "pretekajúca riť" na scootre ....
Oprava: Petom(ma Apriliu Atlantic) to je.
Vsetci v poriadku,Doktor sa od nas odpojil v SC a my sme pokracovali do BA.Pocasie po ceste v pohode,obcas drobne mrholenie.Po Nitru zamracene a od NR polooblacno a teplo.Fotky pridam neskor.
Opravim trochu mylnu info:na tej predposlednej fotke je Petom(ma Apriliu Atlantic) a skuter od Tomasa kupil Anubis.
Ahoj, účastníci stretnutia,
Prepáčte, že som sa nerozlúčil, ale nechcel som vás budiť pred 8,00hod.
Na stretnutí sa mi veľmi páčilo, a už sa teším na ďaľšie. Sľobojem, že s tou mojou rýchlosťou niečo urobím, aby som Vás na budúcom stretnutí tak nebrzdil.
Jaro:malá rada tento scooter si uži ako je alebo maximálne variátor. Ak chceš niečo svižnejšie tak 2takt. Lebo s týmto nenačaruješ aj keby si kerazín doňho lial. Díka za pekný predvýjazdík do Španej Doliny.
Naposledy upravil/-a PeterZ v Ne Aug 08, 2010 3:31 pm, upravené celkom 1 krát.