### dodatocne som vytvoril samostatnu temu oddelenim prispevkov z temy o zraze 2009
 - THeBaNDiT
 - THeBaNDiTModerátor: Moderators

LETNY PRESOVSKY miniZRAZ 2010 (+foto/video od str.3)
 LETNY PRESOVSKY miniZRAZ 2010 (+foto/video od str.3) - THeBaNDiT
 - THeBaNDiT
 škoda o rok dufam že bude
  škoda o rok dufam že bude

a dalsia vec upada to lebo ja osobne keby ze jazdim tak tych chalanou co jazdia po PO stiahnem len nemam cas..dalsia vec ten Stunt show dnes pri hale bol Filip A, kto pozna vie na obed ma zavolal pomahat mu robit skutra lebo sa pokazil takze sme to nedali do poriadku ani za 4hodky inac by divaci mali moznost vidiet jazdit filipa a mna na zadnom kole na roxovi
 a dalsia vec upada to lebo ja osobne keby ze jazdim tak tych chalanou co jazdia po PO stiahnem len nemam cas..dalsia vec ten Stunt show dnes pri hale bol Filip A, kto pozna vie na obed ma zavolal pomahat mu robit skutra lebo sa pokazil takze sme to nedali do poriadku ani za 4hodky inac by divaci mali moznost vidiet jazdit filipa a mna na zadnom kole na roxovi  nepodarilo sa..stretnut sa na kofolke nieje problem len treba dat do predu vediet sadneme a mozeme kecat o organizovani niecoho.. hm??
 nepodarilo sa..stretnut sa na kofolke nieje problem len treba dat do predu vediet sadneme a mozeme kecat o organizovani niecoho.. hm??

Alebo si spravime vylet k rspeedovi?
 Alebo si spravime vylet k rspeedovi? 

Kto všetko ide ja idem na 99%
  Kto všetko ide ja idem na 99%
 ale tak chcel by som, dajte nejaký poriadny dátum
 ale tak chcel by som, dajte nejaký poriadny dátum 

Mne vyhovuje sobota i nedela, F1 mi ide nastastie az o vikend neskor...
 Mne vyhovuje sobota i nedela, F1 mi ide nastastie az o vikend neskor...  Vzhladom na raz pocasia nie je vylucene, ze sa termin (ci v sobotu alebo v nedelu) bude menit i kratko pred samotnym zrazom...
 Vzhladom na raz pocasia nie je vylucene, ze sa termin (ci v sobotu alebo v nedelu) bude menit i kratko pred samotnym zrazom...  (samozrejme po dohode) Minuly rok nas paradne sprsalo...
 (samozrejme po dohode) Minuly rok nas paradne sprsalo...