Zmokli ste uz dakedy?
Moderátor: Moderators
- bezoadam
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
Zmokli ste uz dakedy?
Ja som chcel dnes otestovat yukinu a tak sme isli s ocom dvaja Chynorany - Topolcany (10 km).. Spolu mame nieco cez 170 kíl takze sme jej davali zabrat
10 km sme dali za 20 minut a vela nam zabrala 2km rovinka kde sme sli 50km/h .. V polke cesty sa strhol lejak jak hovado ale stastne sme dosli
skoro sme yukinu polozili na kruhaci ale nastastie sme to ustali
a co vy ?:D
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- fifais
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 08, 2009 11:11 pm
- Skúter: Gilera Runner 125VX
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Zmokli ste uz dakedy?
ako vravi pygo...ako pravy scootrista jazdim aj za dazda...raz som zmokol tak velmi ze vodu som mal aj v...
takze tak
Už je väčší 
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
to je uzasna tema...ja som este nezmokol...som tak chudy ze beham pomedzi kvapky...
min tyzden som zmokol asi 2x, tento rok asi 10x celkovo tak xy krat...
min tyzden som zmokol asi 2x, tento rok asi 10x celkovo tak xy krat...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- skaza
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
na zaciatku leta som zazil taku burku ze osm sa necitil ako na skutri ale ako na lodi a isiel som 50 a prejdem cez kaluzisko a idem 20 :Dani nehovorim o brzdeni stlacim brzdu a idem 20m dalej 
- deltoro5784
- motorkár

- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Tento rok som poriadne zmokol iba raz, ale zato to stálo zato. Celý deň krásne a keď som išiel po priateľku tak sa strhla taká prietrž mračien, že som do nitky premokol. Keď som prišiel domov prestalo pršať
. Ale inak celkom rád jazdím v miernom daždi, ale nesmiem byť ďaleko od domova 
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Snoophy
- cyklista

- Dátum registrácie: Po Jún 14, 2010 8:07 pm
- Skúter: Tauris Cubana 50 2T
Dnes som troška zmokol, ale mal som dobrú bundu. Ale bol to dobrý pocit.
Keby je nenormálne teplo a prší tak je to super, to by som stále jazdil, ale bez trika a helmy. Samozrejme muselo by to byť bez pádu...
Keby je nenormálne teplo a prší tak je to super, to by som stále jazdil, ale bez trika a helmy. Samozrejme muselo by to byť bez pádu...
podpis som si este nenastavil
- Martin091
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
jasne, kazdy rok niekolko krat, ale tento rok rekordne
- Damo555
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som práve došiel domov a som mokrý do nitky idem sa prebliesť... 
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- toxic
- cyklista

- Dátum registrácie: So Apr 25, 2009 4:30 pm
- Skúter: Simson S51/S70 Elektronic
- Kontaktovať užívateľa:
To už ako som sa zasmial ked som uvidel túto tému
Nezmokol som chodím podzemnými tunelmi pre metro
, Naposledy som zmokol v piatok....... a ešte aj včera ale to som bol na bicykli
Simson S51/S70- 2 kanál z origo kľukou, karb Bing, 17 zub. primár, zelená peugeot metla
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
- Mayulik
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
- Skúter: neuvedený
jop... tema za vsetky drobneeee
naposledy sme zmokli v piatok po ceste na zraz... este v BA nas to chytilo a niekde kolom TT nas to opustilo, akorat tak cesty boli komplet mokre az do ZV... ako islo sa nam aj napriek tomu celkom v pohodke cca 120-130km/h po dialnici... akorat tak stierac na plexi nam chybal...
naposledy sme zmokli v piatok po ceste na zraz... este v BA nas to chytilo a niekde kolom TT nas to opustilo, akorat tak cesty boli komplet mokre az do ZV... ako islo sa nam aj napriek tomu celkom v pohodke cca 120-130km/h po dialnici... akorat tak stierac na plexi nam chybal...
Kawasaki ER-6f

- m4rk0
- motorkár

- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som zmokol dnes a to totalne
-
miso sk8
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 16, 2010 9:58 pm
- Skúter: Piaggio NRG mc2
m4rk0- ze to bolo potom, ked som ta stretol pri dome?
to bol riadny lejak
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
na Keeway Matrixe som zmokol hned v prvy den, ked som si ho viezol pod zadkom z predajne (na fotke som este v Presove, slo sa tankovat, aby som vobec dorazil domov
). Rifle premocene, hore som ostal suchy vdaka napodobenine motorkarskej vetrovky... na hlave JETka, tiez v pohode. Rukavice som este nemal, tak ma celu cestu (30km) riadne pichal dazd do ruk, ale uprimne - vobec mi to nevadilo, konecne som sa viezol na niecom jednostopom dvojkolesovom bez sliapania... 

Potom som na Matrixe este parkrat zmokol, ale to len dovtedy, pokial som si nekupil paradne dvojdielne nepremoky z LIDLa, asi najlepsia kupa... su vyborne, a nikdy ma nesklamali... Ked som si kupil motorkarsku bundu a neskor i motorkarske nohavice, nepremoky sli bratovi... ale odkedy mi po vyprani motorkarska bunda premoka i napriek naimpregnovaniu sppecialnym pripravkom na motorkarske oblecenie, mam nepremoky naspat...
Zial, odkedy som ich kupil, LIDL ich uz neponukol ani raz, iba taku pomerne smiesnu jednodielnu kombinezu...
Na Aprilke som premokol asi len raz, a totiz ked sme sli na minulorocny LETNY PRESOVSKY ZRAZ 2009, to vtedy som zistil, ze moja motobunda uz silnejsi dazd neudrzi... Hlavna vec, ze nepremoky boli krasne poskladane pod sedadlom...
(niekedy som lenivy ich vybalovat, lebo ich mam uhladne ulozene v uhladnej taske
).
Inac, nemam problem jazdit v dazdi, pokial nie je chladno, to uz fakt radsej plechovkou. A pokial nemam vyumyvany scooter, ako napriklad dnes, ked som ho vyumyval, vyutieral a plastove casti osetril specialnym pripravkom... a popoludni taka prietrz mracien, ze cesta do mesta sa nekonala, maxik pekne v suchu pod strechou...
Potom som na Matrixe este parkrat zmokol, ale to len dovtedy, pokial som si nekupil paradne dvojdielne nepremoky z LIDLa, asi najlepsia kupa... su vyborne, a nikdy ma nesklamali... Ked som si kupil motorkarsku bundu a neskor i motorkarske nohavice, nepremoky sli bratovi... ale odkedy mi po vyprani motorkarska bunda premoka i napriek naimpregnovaniu sppecialnym pripravkom na motorkarske oblecenie, mam nepremoky naspat...
Na Aprilke som premokol asi len raz, a totiz ked sme sli na minulorocny LETNY PRESOVSKY ZRAZ 2009, to vtedy som zistil, ze moja motobunda uz silnejsi dazd neudrzi... Hlavna vec, ze nepremoky boli krasne poskladane pod sedadlom...
Inac, nemam problem jazdit v dazdi, pokial nie je chladno, to uz fakt radsej plechovkou. A pokial nemam vyumyvany scooter, ako napriklad dnes, ked som ho vyumyval, vyutieral a plastove casti osetril specialnym pripravkom... a popoludni taka prietrz mracien, ze cesta do mesta sa nekonala, maxik pekne v suchu pod strechou...
- Damo555
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Ja jazdím v daždi z radostou aj keď premoknem
iba keď idem nad 60 km/h tak ma boli xicht lebo nemam prilbu
kamarat ma mna nakamerovaneho ako jazdim po poriadnom lejaku poslem si video od neho a zavesim ho sem 
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja 2 alebo 3 krát ale brutálne durch aj slipy... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- peeter
- cyklista

- Dátum registrácie: St Sep 30, 2009 12:15 am
- Skúter: Burgman 400 K9
Jasneze som mokol
sice mam nepremok, ale nejako sami ho za dazda nikdy nepodarilo mat pri sebe
Teraz v lete je to v pohode nie je zima a aj tak nosim kozenu bundu tak mi to je jedno prejdem v klude 50km a nie som mokry ani ked mam rifle, vtedy trocha strategicky umiestnim nohy a pohoda 
Taky najpamatnejsi bol dazd 25. decembra
Teda konkretne si do teraz pamatam pohlad policajnej hliadky hliadky( ktora znudene sedela v aute schovavajuc sa pred dazdom) ked som okolo nich prefrcal 
Necakal som, ale textilna bunda mi vydrzala tak 40km s tym ze som pod nou mal akurat maly mokry flak na hrudi.
Taky najpamatnejsi bol dazd 25. decembra
Necakal som, ale textilna bunda mi vydrzala tak 40km s tym ze som pod nou mal akurat maly mokry flak na hrudi.
- THeBaNDiT
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
mne moja motobunda zacala prepustat najskor prave na bruchu... totiz tam sa mi vzdy urobi(la) taka priehlbinka, do ktorej mi kvapkala voda z prilby (kedze na Aprilke na mna skoro vobec nefuka) a vytvorilo sa jazierko, ktore si postupne prebilo cestu na telo...
Tak to riesil ladvinovym pasom, ktory zabezpeci, ze sa ta priehlbinka nevytvori... 
(poznamka: nemam velke brucho, len velku motobundu, ktora sa tym padom musi zvlnit
)
(poznamka: nemam velke brucho, len velku motobundu, ktora sa tym padom musi zvlnit
- Damo555
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Už skôr na Discovery som pozeral takú reláciu o aerodynamike. A vytvorili skúter ktorý počas jazdy nespadla na teba ani kvapka nechapem tomu do dnes ako to je aj my na našej Cordobe nemámme v zadu stierač čudoval som sa prečo a minule som si všimol že počas jazdy ani kvapka vody nanho nespadne... Privital bi som takýto skúter
- THeBaNDiT
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
na mna pocas samotnej jazdy tiez padne pomerne malo kvapiek, ak sa skryjem za plexi a idem 90-100, no v meste musis pomalsie, a ked zastavis na krizovatke, tak ti pomoze iba strecha... 
- deltoro5784
- motorkár

- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
To je spôsobené aerodynamikou. Vo vyššej rýchlosti vznikne z prúdiaceho vzduchu neviditeľný dáždnik. Dokonca som čítal že pri normálnom daždi a určitej rýchlosti nezmokneš ani v kabriolete.Damo555 napísal:Už skôr na Discovery som pozeral takú reláciu o aerodynamike. A vytvorili skúter ktorý počas jazdy nespadla na teba ani kvapka nechapem tomu do dnes ako to je aj my na našej Cordobe nemámme v zadu stierač čudoval som sa prečo a minule som si všimol že počas jazdy ani kvapka vody nanho nespadne... Privital bi som takýto skúter
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- Petom
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Máj 06, 2009 1:58 pm
- Skúter: BMW K1200 LT
aj ja skryvam brucho ladvinakomTHeBaNDiT napísal:mne moja motobunda zacala prepustat najskor prave na bruchu... totiz tam sa mi vzdy urobi(la) taka priehlbinka, do ktorej mi kvapkala voda z prilby (kedze na Aprilke na mna skoro vobec nefuka) a vytvorilo sa jazierko, ktore si postupne prebilo cestu na telo...Tak to riesil ladvinovym pasom, ktory zabezpeci, ze sa ta priehlbinka nevytvori...
(poznamka: nemam velke brucho, len velku motobundu, ktora sa tym padom musi zvlnit)
Mne sa stratil podpis, aj vám?
- Damo555
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Mňa neodradí ani silný dážď trocha menej to klopím a trocha viacej zmoknem 
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1169036643559
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1169036643559
- 9393andy
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
Video bolo buď odstránené z Facebooku alebo nie je viditeľné kvôli nastaveniam súkromia.