kupit tuto Apriliu SR 50 DiTech?
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Aug 12, 2010 1:13 pm
- Skúter: nohy US 11,5; UK 10,5; EUR 44
- Kontaktovať užívateľa:
kupit tuto Apriliu SR 50 DiTech?
Čafte, u nás v meste predáva jeden týpek Apriliu SR DiTech 50ccm rocnik 2005, 10 000 km (vid obrazky)
Chcem ju kupit, len vobec neviem, na co sa mam pri kupe pytat, na co si dat pozor, kde sa pozerat, ako zistim, ci bol skuter burany resp. ci ma prestelovane kilometre. Ako by mal hucat pri jazde. resp. aky zvuk je zly.. atd...
Kde je najvacsia poruchovost u tychto modelov a co by mi k nemu mal dat, aby som nemal problem s prihlasenim. Cize ake papiere.
Skuter idem kupovat prvykrat, tak nemam moc skusenosti. Sedel som ale uz na viacerych .. Peugeot, Honda.. ale o Aprili nic neviem, snad iba to, ze je to dobra znacka.
A este jedna vec, zevraj ked je moped do 50ccm nemusi byt na to vodicak ak je osoba starsia ako 18r . je to pravda?
Vdaka kazdemu za hociaku skusenost a odpoved
### temu som premenoval a presunul do vhodnejsej sekcie - THeBaNDiT
Chcem ju kupit, len vobec neviem, na co sa mam pri kupe pytat, na co si dat pozor, kde sa pozerat, ako zistim, ci bol skuter burany resp. ci ma prestelovane kilometre. Ako by mal hucat pri jazde. resp. aky zvuk je zly.. atd...
Kde je najvacsia poruchovost u tychto modelov a co by mi k nemu mal dat, aby som nemal problem s prihlasenim. Cize ake papiere.
Skuter idem kupovat prvykrat, tak nemam moc skusenosti. Sedel som ale uz na viacerych .. Peugeot, Honda.. ale o Aprili nic neviem, snad iba to, ze je to dobra znacka.
A este jedna vec, zevraj ked je moped do 50ccm nemusi byt na to vodicak ak je osoba starsia ako 18r . je to pravda?
Vdaka kazdemu za hociaku skusenost a odpoved
### temu som premenoval a presunul do vhodnejsej sekcie - THeBaNDiT
- Prílohy
-
- 1494884_1.jpg
- (144.29 KiB) 288 stiahnutí
-
- 1494884_6.jpg
- (104.42 KiB) 288 stiahnutí
podpis som si este nenastavil
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
Re: Aprilia SR 50 DiTech
a cena?
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aprilia SR 50 DiTech
či skúter bol burany to zistíš tak že keď sa pôjdeš previesť tak pustiš ruky z riaditiek (nemusíš cele iba trocha budeš mal ruky nad riaditkamy keby niečo) keď bude z riaditkamy hádzať trhať znamená že už bol niekde pichnutý a vidla alebo niečo nie je rovne...
čo sa tika kilometrov to tak ľahko nezistíš lebo sa dá v pohode jazdiť z vypojením lankom tahometra a nezapočítava kilometre alebo mohol vimeniť pristrojovku skôr si všimni v akom stave sú gumy a teke veci ktore sa opotrebovávajú...
Ale tento skúter je striekačka ja aj každý skutrista ti povie že striekačku nie, radšej sa poobzeraj po karburatorovej verzii. Striekačka keď sa pokazi tak su na nu drahe diely a aj keď sa rozhodneš tuningovať tak striekačka na tuning nie je vhodná ale to sa riešilo v iných temach prečo...
O tom vodičaku to je blud lebo na 50tku potrebuješ vodičak AM ktory si môžeš urobiť od 15 rokov a keď robíš vodičak na auto v 18stke tak ako bonus dostaneš aj AM....
čo sa tika kilometrov to tak ľahko nezistíš lebo sa dá v pohode jazdiť z vypojením lankom tahometra a nezapočítava kilometre alebo mohol vimeniť pristrojovku skôr si všimni v akom stave sú gumy a teke veci ktore sa opotrebovávajú...
Ale tento skúter je striekačka ja aj každý skutrista ti povie že striekačku nie, radšej sa poobzeraj po karburatorovej verzii. Striekačka keď sa pokazi tak su na nu drahe diely a aj keď sa rozhodneš tuningovať tak striekačka na tuning nie je vhodná ale to sa riešilo v iných temach prečo...
O tom vodičaku to je blud lebo na 50tku potrebuješ vodičak AM ktory si môžeš urobiť od 15 rokov a keď robíš vodičak na auto v 18stke tak ako bonus dostaneš aj AM....
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
Re: kupit tuto Apriliu SR 50 DiTech?
ditech neber , a ked nemas vodicak sprav hned na vacsi obsah
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Kedže sa pýtaš či musí mať moped papiere, tak predpokladám že tá Aprília ich nemá a ani SVK značky. Všetko musí mať papiere tak sa nedaj ojekabátiť.
Honda PS 150i
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
vzadu je vidieť malá tabuľka na ŠPZ, takže pravdepodobne snáď má papiere. Inak vyzerá veľmi zachovalo.. tých 10 000 bude IMHO reálnych..
Ak je za dobrú cenu a stačí Ti výkon čo to má, tak by som sa striekačky možno ani nebál.. Ono, to je tak, pokiaľ sa v tom nikto nerýpe tak to jazdí, veď je to striekačka.
Len potom sa v tom začne niekto hrabať a problém je na svete.
(tým nechcem povedať, že sa udržiavaná nikdy nepokazí, ale takých je málo).

Ak je za dobrú cenu a stačí Ti výkon čo to má, tak by som sa striekačky možno ani nebál.. Ono, to je tak, pokiaľ sa v tom nikto nerýpe tak to jazdí, veď je to striekačka.
Len potom sa v tom začne niekto hrabať a problém je na svete.

-
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 16, 2010 9:58 pm
- Skúter: Piaggio NRG mc2
Tak s timto typkom som si pisal, tiez som sa na nu pytal, PAPIERE TO NEMA, a velice ma presviedcal ze to proste SPZ a papiere nemusi mat...pozname pozname, kasli na to, najdes lepsie za tu cenu
-
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
tak poradte co lepsie. mne sa zda celkom vyhoda, ze to je doma a kedykolvek by sa mi nieco stalo, tak viem, kde byva, je to 17 rocny chalan , poznam aj par jeho kamaratov a oni sa stale v skutroch vrtaju.. dnes som sa bol na to pozriet, ma to na tachaci najazdene 29 900km a tiez ma presviedcali, ze min rok tam menili komplet motor. ale ked som sa pytal, ze co presne, tak jeden mi povedal ze valce , dalsi ze aj sstriekacka je menena a ze stala 1 000.- korun este a ze na nete je preto take cislo km lebo to bolo menene pri 21 000 kilometroch. papiere ma "preskenovane talianske" . z coho som vysudil, ze to vytlacil nejaku -cenzúra- z netu...
Ked som ju skusal, tak tahala krasne, riaditkami nehadzalo a na 80tke bola za par sekundiciek tiez. to ma na nej laka.
neviem, rozmyslam, ci ju zoberiem, alebo pockam este rok a zobral by som uz nejaku yamahu majesty 125. sice potom by uz bodlo aj to autko.. ale peso chodit je smrt..
uvidim skusim ho zrazit s ceny este
### davam ti upozornenie za vulgarizmus (upozornenie ma casove trvanie 30 dni). Tri upozornenia v priebehu mesiaca a prejednava sa docasny ci trvaly BAN... ak by si si precital pravidla fora, ako som ti radil vcera v sukromnej sprave o presune a premenovani tejto temy, dozvedel by si sa, ze vulgarizmy na fore trestame (aj ciastocne vybodkovane a pod.)
- THeBaNDiT
Ked som ju skusal, tak tahala krasne, riaditkami nehadzalo a na 80tke bola za par sekundiciek tiez. to ma na nej laka.
neviem, rozmyslam, ci ju zoberiem, alebo pockam este rok a zobral by som uz nejaku yamahu majesty 125. sice potom by uz bodlo aj to autko.. ale peso chodit je smrt..

uvidim skusim ho zrazit s ceny este
### davam ti upozornenie za vulgarizmus (upozornenie ma casove trvanie 30 dni). Tri upozornenia v priebehu mesiaca a prejednava sa docasny ci trvaly BAN... ak by si si precital pravidla fora, ako som ti radil vcera v sukromnej sprave o presune a premenovani tejto temy, dozvedel by si sa, ze vulgarizmy na fore trestame (aj ciastocne vybodkovane a pod.)

-
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
teraz som cital, ze to je s tymi papiermi tak, ze staci zaplatit poistku a na kubature mensej ako 50 sa moze chodit v pohode, nepotrebuje spz.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
to si kde čital že stačí zaplatiť poistku...
Tu sa už 3/4 roka prebera dookola že všetko potrebuje špz ak to vyslovene nie je napisane v TP že je moto oslobodena od špz a Ty si sem napišeš že si čital že netreba a popritom o prispevok vyššie nadavaš že to ma len nejake talianske "skeny" papiere. take inzeraty kde si "mudračikovia" napišu že stači zaplatiť poistku a jazdiť že oni tak jazdia už pol roka a podobne su bludy a na takeé inzeraty ja mam svoj nazor.
a už ked ide o to tak tam možu maximalne spadať mopedy ale aj tie musia mať papiere slovenské(nemusia mať špz ale aj to len do roku 2012)
po roku 2012 budu musieť mať špz všetky vozidla aj lesne kolesove traktory aj mopedy proste všetko čo bude chcieť byť na ceste.
a k tomu skutru dve veci by ma odradili od kupi
1. ten pribeh o papieroch
2. ešte tajomnejši pribeh o vymene vstrekovania a "valcov"...

Tu sa už 3/4 roka prebera dookola že všetko potrebuje špz ak to vyslovene nie je napisane v TP že je moto oslobodena od špz a Ty si sem napišeš že si čital že netreba a popritom o prispevok vyššie nadavaš že to ma len nejake talianske "skeny" papiere. take inzeraty kde si "mudračikovia" napišu že stači zaplatiť poistku a jazdiť že oni tak jazdia už pol roka a podobne su bludy a na takeé inzeraty ja mam svoj nazor.
a už ked ide o to tak tam možu maximalne spadať mopedy ale aj tie musia mať papiere slovenské(nemusia mať špz ale aj to len do roku 2012)
po roku 2012 budu musieť mať špz všetky vozidla aj lesne kolesove traktory aj mopedy proste všetko čo bude chcieť byť na ceste.
a k tomu skutru dve veci by ma odradili od kupi
1. ten pribeh o papieroch
2. ešte tajomnejši pribeh o vymene vstrekovania a "valcov"...

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ako klasik vravi: Vyhonena talianska raroha.
Kawasaki Versys Touring Edition

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale zas....aj po dvorku sa dá jazdiť..a ani TP a EČ netreba...nech si chlapec splní svoj sen o lacnom a fantastickom Talianskom scootriku.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
nie tak ked to nema papiere, tak hladam sposob, ako by sa na tom dalo jazdit
len zase pirata robit nechcem...

-
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
4 VLADY:
z tvojho prispevku normalne nemozem. ako by sa mi prihovoril moj fotrik, ktory vobec nevie o mojich umysloch
z tvojho prispevku normalne nemozem. ako by sa mi prihovoril moj fotrik, ktory vobec nevie o mojich umysloch
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
lenze nechapes ked nemas papiere tak nieje ziadny sposob ze by si mohol na tom legalne jazdit..
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO