tak dnes som skusil 0-100 a potvrdilo sa mi to, co som zistil uz vcera (len vcera som predpokladal, ze to bolo mierne stupanie tam, kde som vcera testoval)
seriovy variator, stare seriove valceky, stary seriovy remen: 0-100 cca 11 sekund
seriovy variator, nove seriove valceky, nove voditka, Malossi Kevlar remen: 0-100 netestoval som, ale subjektivne zivsie nez predtym
Malossi Multivar, 14g valceky, Malossi Kevlar remen: 0-100 cca 12 sekund
Z jazdy po meste so spolujazdcom usudzujem, ze to toci podla zvuku a hluku zbytocne vysoke otacky, mozno mierne nad maximom krutiaceho momentu, mozno predsalen tie 15g (ktore su podla Malossi urcene pre 250ccm, 14g su pre 200ccm) by boli lepsie... Ak idem sam, tak so 14g valcekmi z 0 na 60 som raz dva, 90 tam mam z nuly za nejakych 9 sekund, ale 100-vku to lizne az na tej 12-tej sekunde...
Tak teraz neviem, ci tuto sezonu este dojazdit so 14g, alebo si opat zariadit rozobratie a prehodenie valcekov...

ci uz v Yamahe v servise, alebo u
rspeeda, ale ak u rspeeda, tak sa mu uz musim odmenit, lebo som mu vcera zabral prakticky cele popoludnie, zlomil si pri tom jednu nasadku na kluc, urobil mi z folie pismeno C, ktore mi chybalo na boku, a prelestil predne a zadne svetla a smerovky... a nic za to nechcel
Tie 15g valceky by to fakt chcelo skusit... skoda, ze nemam doma pneumaticku pistol. Zbytocne tocit take vysoke otacky, drat motor a mat vysoku spotrebu...

A najlepsie na tom, ze odkedy som mal Multivar doma (este nenahodeny), tak Aprilka podavala so seriovymi suciastkami paradne vykony, v meste, ked som tomu dal z krizovatky plny s ladvinkou za sebou, mal som pocit, ze sa mi predne koleso na par metrov odlepilo od zeme...