Moderátor: Moderators
moj celkovy tuning stal 1500sk výfuk a 1800 vario. spotrebny material nepočitam. Mal som v minulosti nutkanie tam dať tuning za 30 tisic, ale jeden mudry chalan mi to chvalabohu vyfukol z hlavy.Honolulu napísal:gainmarco, tie veci čo más v popise kolko éčok stáli? Keby si povedal že ano vrazil som do tuningu 20tis kurun a skuter mam za 15 tis, tak OK, suhlasim
Ale trebars taka vespa za 4-5 tisíc evri , a potunovať ho za liter tak je to zase iné...nem?
Talis, mohol by si presnejsie napisat, co za obchod to je? Bratovi dnes spadlo jeho XC z bocneho stojana, a brzdova packa sa mu ohla (este nedosiel domov, tak neviem, ci sa nebude dat ohnut naspat). Aj oskrel bok, tak som zvedavy na rozsah poskodenia...123talis napísal:Dnes sme boli v Myslave (mestská časť Košíc) kúpiť brzdovú páčku a miesto 25 eur v košickom a 55(!)eur v Prešovskom obchode som za ňu dal len 10e.
Ja jazdím veľmi intenzívne tak som asi súmerne s tým často v hraničnej situácii.. niekto kto spraví 200km za mesiac pri chodení do práce možno zažije ešte viac, ale ja keď spravím za mesiac 2000+ (auto+moto) mám viac "zážitkov".. to že riešim veci na motoride, prišlo mi len, že mi tam ľudia v pohode pomôžu, no naopak sa do mňa celkom pustili po tej maličkej nehode.. Keď sa ešte pripočíta to, že som začínajúci jazdec (mám vodičák zo 3 roky) myslím, že je to pochopiteľné, no určite si zas o sebe nemyslím, že neviem jazdiť...THeBaNDiT napísal:talis, ak mozem poradit a neber to zle odomna - trosku zvolni na tom XC-cku a hlavne chladnu hlavu... pretoze ak/az pojdes do silnejsej motorky, ta ti poskytne este vacsi vykon a vzhladom na to, kolko si uz stihol mat hranicnych situacii na XC, by to nemuselo dopadnut dobre... len dobra rada