Ludia tento tyzden ...stvrtok alebo piatok si idem tak taky "mensi" vyletik aky mate nato nazorik? cca 350km na poldecaku je dost vydrzi to? aa keby niekto sa chcel povozit aspon kusok somnou dajte vedet
### tema presunuta do Volnej diskusie, nie je to ani clanok ani recenzia... a nazov temy som malicko doplnil... - THeBaNDiT
speedy, ak sem nahodis mapu (alebo aspon plan cesty s jednotlivymi mestami, cez ktore pojdes), viac ludi sa snad prida na tie ktore useky... takto nevieme, ci ides najkratsou trasou, alebo pojdes nejakymi obchadzkami a pod.
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
THeBaNDiT: ja by som velmi rad nahodil len nejako neviem ako :/ na mapy.sk mi vyhodil rovno cestu.. hm ak niekto moze mohli by ste hodit nieco kde si to viem sam naplanovat presnu cestu
kredenc1001: hej hej mam dvovod aj ale o tom som radsej ticho
tak planovat sa da paradne tuto na maps.google.sk, uz tam mas aj trasu s prejazdom cez Zvolen naplanovanu...
Vlavo si mozes jednoducho pridavat a odoberat ciele resp. prejazdove body, a zaroven mysou mozes modru trasu potahovat, kadial chces ist, a trasa sa ti prepocita...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
ok, ale predpokladam, ze po dialniciach nepojdes, ze? (tvoja trasa vedie cez dialnice aj ta moja viedla, pravda, ale ked si kliknes na Zobrazit podrobnosti, zaskrtni si "vynechat dialnice")
kedy sa vracias domov? ak by to bolo cez vikend najlepsie v piatok alebo sobotu rano tak by som mozno isiel s tebou az do Levic. Odtial by som pokracoval dalej do Bratislavy.
uff ja neviem vobec idem tam strvtok alebo piatok..neviem este ..spim asi v stane co uz a domov na dalsi den mozno este zbehnem za jednou kamaratkou ked uz budem na vychode