Moderátor: Moderators
Ano tam som ho kupoval preco?Inak je to Luky servisnigdais02 napísal:kde si ho kupoval ? nie náhodou na nedožerskej ceste ? "yuki servis"
Frosty napísal:Ja mám tiež radšej downhilly ako takto riešené prístrojovky. Neviem, nemám z toho dobrý pocit. Aj keď som sa vozil na kamarátovom skútry tiež mal riešenú takto prístrojovku a zle sa mi jaksi držalo tie ridítka. Proste pocit blbý z jednoliatych ridítiek heh
Ale v každom prípade je krajšia tá prístrojovka a hlavne sa mi páči, že aj otáčkomer tam dali a ako som si všimol aj najvačšiu maximálku dosiahnutú za život?
Inak Mirek nerozmýšlal si riešiť tú značku trochu inak? Nie takýto chvostík
Je pekny to mas pravdu.Predavaju este X50-ku,tiez novy model a ma off road 10 palcove kolesa tie keby vidis by si sa pogrcal aspon mne sa nepacia ved pozri11erzo11 napísal:je to celkom pekny skuter ale tie kolesa ti kks.To su s kočiara alebo odkial?to su ake malinke kolesa..vobec to tam pekne neukaze
Dakujem NITRONITRO napísal:Oúú ... vzadu kotúč.. veľa štastia
... a ešte aj otáčkomer
Mirekzpd napísal:
podsvietenie palubovky trocha rozmazane lebo to neslo zaostritModry Displaj by bol krajsi.Co poviete?
Mirekzpd napísal:Ano tam som ho kupoval preco?Inak je to Luky servisnigdais02 napísal:kde si ho kupoval ? nie náhodou na nedožerskej ceste ? "yuki servis"
Zadna je trosku maksia oproti prednej ale brzdi to super v porovnani s bubnom skusal som suzuki 50-ke ma tam bubon a s tymi kolesami to mam aj ja tak prave som to pozeralFrosty napísal:Aha jasné. Ja som si to dal klasika na ten zadok. Je to vidieť v pohodke tú značku...no len nesmieš stáť hneď pri skútry to nie samozrejme.
Off road sa predával odjakživa
QuattroNove 10
QuattroNove 12 (offroad)
Rozdiel by mal byť len v rozmeroch kolies...ale tie si môžeš prehodiť hocikedy lebo aj v techničáku by si mal mať voliteľné pneu dopísané rozmery...ja to tak mám tak predpokladám že určite aj ty.![]()
Potom jemnejšie a veľkým citom na tú zadnú brzdu, hlavne za prvých kvapiek čo padnú na cestu a náhodou v zákrute ak by si potreboval pribrzdiť alebo čo. Aby ti nezačalo flekovať lebo predpokladám že tá kotúčovka je silnejšia odosť než bubon.
Tak potom aj nato mysleliZadna je trosku maksia oproti prednej ale brzdi to super v porovnani s bubnom skusal som suzuki 50-ke ma tam bubon a s tymi kolesami to mam aj ja tak prave som to pozeral