nahradne diely v KE
Moderátor: Moderators
- matisek
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 02, 2010 3:48 pm
- Skúter: Vonroad Turist 4T, 70ccm Naraku, variator Malossi,
nahradne diely v KE
Neviete mi náhodou povedať kde by som našiel obchod v Košiciach s nahradnými tuningovými dielmi na scootre? No samozrejme ak tam také niečo je! dajte vedieť prosím!
podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Re: nahradne diely v KE
všeobecne plati, že najlacnejšie nakupiš v internetovych obchodoch na to určených. maloktora predajna ak aj predava skutre ma diely skladom pretože by toho museli mať vela a všetko stoji peniaze čiže aj tak by to len objednavali cez net.
ak chceš tuning diely oslov alcatelka tu z fora a budeš spokojny. vždy je ochotny a budeš mať diely za good peniaze a ešte Ti k tomu alci prida aj nejaké odporučania poprípade Ti poradi ako čo zkombinovať...čo Ti asi v obyčajnej predajni k dielom nepridaju...
ak chceš tuning diely oslov alcatelka tu z fora a budeš spokojny. vždy je ochotny a budeš mať diely za good peniaze a ešte Ti k tomu alci prida aj nejaké odporučania poprípade Ti poradi ako čo zkombinovať...čo Ti asi v obyčajnej predajni k dielom nepridaju...

- matisek
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 02, 2010 3:48 pm
- Skúter: Vonroad Turist 4T, 70ccm Naraku, variator Malossi,
diky toto som potreboval vedieť len ma serie ta suma za prepravne
za to som si mohol ešte niečo dokúpiť a bolo by to ovella lepšie

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
preto som Ti prave pisal že oslov alcatelka. on objednava tak, že sa mu nazbieraju určite diely( určitý počet) a objedna to aby to bolo za jednotne poštovne. čiže to bude lepšie ako ked objednaš sam.
samozrejme čim viac si Ty sam objednaš dielov z netu (ak by si si objednaval teda sam) tak o to na viac dielov sa Ti rozrata to poštovne. najlepšie by bolo keby si mal nejakých kamošov a objednal viac dielov naraz.
ale myslim že na zdema-moto nie je až tak velke poštovne a maju tam aj nejake diely celkom slušne...nemusiš rovno z Nemecka objednavať.
ale ako pišem alci by ti aj pomohol zladiť diely ake by sa najlepšie hodili k sebe na prerabku.
samozrejme čim viac si Ty sam objednaš dielov z netu (ak by si si objednaval teda sam) tak o to na viac dielov sa Ti rozrata to poštovne. najlepšie by bolo keby si mal nejakých kamošov a objednal viac dielov naraz.
ale myslim že na zdema-moto nie je až tak velke poštovne a maju tam aj nejake diely celkom slušne...nemusiš rovno z Nemecka objednavať.
ale ako pišem alci by ti aj pomohol zladiť diely ake by sa najlepšie hodili k sebe na prerabku.
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... neviem co si mal z matiky ale v KE na juznej triede mi predavali valceky do varia za vtedajsich 890 Sk ... na nete za tuto cenu boli 2 sady aj z prepravou ... a aj tak som si dal poslat od Alcatelka cele vario ... v kosiciach nekupis ani h...
... takze len net ...