Prilba Agv Valentino Rossi Ti Tech Winter Test Limited Edit

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
m4rk0
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
Kontaktovať užívateľa:

Re: Prilba Agv Valentino Rossi Ti Tech Winter Test Limited E

#51 Príspevok od užívateľa m4rk0 » Št Sep 16, 2010 1:03 pm

deltoro... ja len tolko ze motorkari sa stazuju ze vsetkych hadzu do jedneho vreca..a ty to iste robis s nami 16rocnymi...
ako ked si chcel spravit gianmarco radost mat taku helmu tak preco by ju nemohol mat..erikos podla mna to nieje blbost ajja mam integralu a hento je integrala akurat ze je kvalitna limitovana atd... ..su to jeho evri tak neh si kupi co chce ....
a co je lepsie ..nebyt "trapko" z drahou helmou a kupit si helmu z lidla co ked zafuka sa rozpadne ?
alebo radsej splnit svoj sen zaroven vyborna ochrana a AGV sak to je uz nieco...
a ako spominal ...lepsie mat najprv helmu a potom GP800 ...videl som uz aj na gsxrkach ludi bez helmy vzdy to boli vecsi trapkovia ako niekto na skutri z paradnou helmou...mne osobne sa paci ked ma niekto na skutry integralu...a nehovoriac este takuto
Runner 70 sp simoncelli
viac tu --- >http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =42&t=8232

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#52 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Št Sep 16, 2010 2:00 pm

Marko a vsetci 16 ročný ktorých som sa dotkol sa hlboko ospravedlňujem. Myslel som to na konkrétnych ľudí čo do každej témy vypisujú hlúposti. Nebudem to tu viac rozoberať, lebo je OT.
Gianmarco, presne to som myslel aby si tú recenziu urobil, lebo to je jediná možnosť ako zistiť niečo o výrobkoch. Niet nad osobnú skúsenosť a kedže tvoja prilba je ojedinelá tak to bude možno jediná recenzia.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

m@jlo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 9:49 am
Skúter: Yamaha yzf-r125

#53 Príspevok od užívateľa m@jlo » Št Sep 16, 2010 2:20 pm

ja uz mam 17 :Yahoo!: mna si sa nedotkol :) a k tej prilbe su to jeho peniaze cize si to kupil ako mna sa kazdy pyta preco som si neodlozil peniaze a nekupil si rovno auto ze by som mal na 18ku a bolo to presne naopak predali sme auto fakt by som ho mal super na tu 18ku ale kupil som si motorku lebo ma to strasne bavi :)

gianmarco1
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
Skúter: Bianchi

#54 Príspevok od užívateľa gianmarco1 » Št Sep 16, 2010 6:51 pm

v sobotu prinesiem malu recenziu o prilbe ktoru pouzivam, bude to skor porovnanvanie s mojou predoslou LIDL prilbou, kedze som vela prilieb na hlavne nemal nebudem tvrdit ze je najlepsia na svete. urcite su aj lepsie. skusim aj nieco pofotit a porovnat aj graficky.
ak su nejake napady, poziadavky tak sem s nimi.
ludi co to zaujimat nebude, nech to ani necitaju. :D
Obrázok

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#55 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Sep 16, 2010 8:50 pm

som tu, riesim... (okrem fora musim existovat i v realnom zivote, a momentalne mame zaberacku, tak verim, ze chapete... 8))
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#56 Príspevok od užívateľa XAWIER » Št Sep 16, 2010 9:05 pm

Bandit: ja som to nevycital tebe, ze nemoderujes, len som sa jednoducho zhrozil z tych poslednych prispevkov. Na celom slovensku sama agresivita, strielame sa jak na divokom zapade. A myslel som, ze to tu moderuje viacej ludi...
Kymco Xciting 300i

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#57 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Sep 16, 2010 9:18 pm

ok, ja viem, ze si to nemyslel tak osobne, ako mohlo vyzerat, ze som to zobral... :D TomasARN je momentalne mimo fora, a par moderatorov tu uz dlhodobo nie je, tak mozno by to chcelo rozsirit stavy, ale to ak, tak budeme riesit v inej teme, pretoze tu sme OT. :oops:

Prosim vsetkych o prispevky uz len k teme, temou je Prilba Agv Valentino Rossi Ti Tech Winter Test Limited Edition. Temou nie je to, ci na nu niekto ma alebo nema, a ci by sa nu dal niekto tolko penazi, alebo nedal. Tak sa prosim venujme prilbe samotnej, a dufam, ze nam gianmarco, az bude mat cas a chut, napise este nieco o tom, aka je v realnych situaciach... trebars ja osobne som zvedavy. :good:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

majo1357
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
Skúter: aerox

#58 Príspevok od užívateľa majo1357 » Pi Sep 17, 2010 9:28 pm

deltoro5784 napísal:Marko a vsetci 16 ročný ktorých som sa dotkol sa hlboko ospravedlňujem. Myslel som to na konkrétnych ľudí čo do každej témy vypisujú hlúposti. Nebudem to tu viac rozoberať, lebo je OT.
Gianmarco, presne to som myslel aby si tú recenziu urobil, lebo to je jediná možnosť ako zistiť niečo o výrobkoch. Niet nad osobnú skúsenosť a kedže tvoja prilba je ojedinelá tak to bude možno jediná recenzia.
podla teba je hlupost , ked niekto povie ze ta prilba je trocha draha ? :evil:
ty by si si kupil prilbu za 650 eur , motorku mas za 2000 eur , a pritom sa kvalitna prilba da kupit do 300 evri ? :pardon:
a to sa netyka len teba , ja by som si ju nekupil ani keby mam r1, ninju alebo iny kotrmelec.... :o
gianmarco1 : hlavne ze si ty spokojny , sprav recenziu :-)
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch

gianmarco1
st. skútrista
st. skútrista

#59 Príspevok od užívateľa gianmarco1 » Pi Okt 15, 2010 6:00 pm

Recenzia

To že prečo som si kúpil Rossi-ho repliku tu vysvetľovať nebudem, to je každému asi jasné.

Priamo v predajni som mal možnosť vyskúšať aj prilbu AGV K3 a poviem Vám, že bolo cítiť rozdiel v kvalite vnútorného polstrovania. Išlo mi v prvom rade o pohodlie hlavy a tá bola na inej úrovni v Ti-Tech prilbe. Vnútro bolo mäkšie a celkovo mi lepšie priľahlo k hlave. Konštrukcia prilby je samozrejme iná, kvalitnejšia a aj váha je nižšia(karbon-kevlar). Taktiež "výbava" bola lepšia. Deflektor na bradu, na nos, kvalitne vetranie nastaviteľné v 3 stupňoch (uzatvorené, polootvorené a otvorené). Detaily ako plochý priezor čiže flat visor (neskresľuje výhľad) a držiaky na priezore (tear-off system) komentovať nebudem.

Porovnanie prilieb B-square a AGV
Prilbu B-square som si zakúpil z Lidlu z dôvodu finančnej situácie. Vedel som že nemôžem očakávať kvalitu, ale povedal som si že na skúter mi to bude stačiť. Zo začiatku bolo všetko v pohode, prilbu som si užíval a najazdil som v nej okolo 10 tisic km. No s odstupom času mi začalo vadiť zahmlievanie sa priezoru, fúkanie do prilby cez priezor a okolo brady, ľahko poškrabateľný priezor ale aj slabo fungujúci vetrací systém a výplň vnútra prilby.Váha prilby sa nedá porovnať s AGV prilbou, taktiež kvalita spracovania a v neposlednom rade aj dizajn. V laickej terminológii som postúpil od trabantu k passatu. Toto všetko sú mínusy prilby B-square ktoré prilba AGV neobsahuje.
Jediný problém (nazval by som to skôr nezvyk) bol systém zapínania. Na starej prilbe to bol klasický klipsňový, na AGV je dvojitý D systém. Zapínanie je síce zdĺhavejšie, no oveľa bezpečnejšie.

S prilbou som najazdil okolo 2tisic km a absolvoval som hlavne dve dlhšie cesty na Oravu. Konkrétne 235 km tam a 235 km spať. Musím povedať, že je to "nebe a dudy". Aj po dlhej jazde ma nebolí krk, neobťažuje ma na semafóre zahmlievanie priezoru (hlavne v nižších teplotách) a konečne mi nefúka do prilby (už nepoťahujem počas jazdy nosom aby mi nevyletel sopeľ :D ). Pri našej prvej jazde mi lialo celú cestu. Nechcem tvrdiť, že by som to v Lidl prilbe neprežil, ale určite som mal väčšie pohodlie v prilbe AGV. Nedochádzalo k zahmlievaniu, nebola mi zima a to aj napriek tomu, že som nemal kuklu (už som ju dokúpil) a čo je dôležitejsie, nemusel som si priezor impregnovať "tekutými stieračmi" kvapky krásne opúšťali priestor priezoru.
S prilbou som veľmi spokojný, určite by som si ju kúpil aj s odstupom času.Nebudem nikoho nahovárať aby si ju kúpil. Každí sa rozhodne pre tú svoju značku, svoj dizajn a hlavne pre svoju cenovú kategóriu.Mne zapasovala táto, preto som si urobil radosť a kúpil si ju.
Dúfam že sa Vám bude táto recenzia aspoň trochu páčiť a pomôže niekomu pri výbere svojej budúcej prilby.
Obrázok

deltoro5784
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#60 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Pi Okt 15, 2010 9:45 pm

Pekná recenzia. Neboj ten systém dvojitého D-krúžku sa naučíš za chvíľu používať a čoskoro zabudneš na nejaké klipsne. Ja som sa toho tiež obával, ale teraz by som nič iné nechcel, lebo nič jednoduchšie a bezpečnejšie neexistuje. Tak prajem ti nech ti dlho slúži a nech nikdy nemusíš vyskúšať jej bezpečnosť na vlastnej hlave.

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#61 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Okt 15, 2010 11:24 pm

Zas zober si to tak, ty si mal taky napad, ktory je z pohladu bezneho cloveka trosku blaznivy..
Taky clovek si povie, jeeeezis ten dal 650€ za prilbu a to sa vozi na 50ke skutri.. A hned si premietne v hlave co by za to mohol mat..
Ja Ta chapem, mna tiez bezni ludia nechapu, ze preco si tunujem skuter, ked si mozem kupit motorku, alebo ja neviem co..
Hold proti gustu ziaden disputat, kazdy ma pre nieco vasen..
Mne sa ta prilba paci, nech stala, co stala, hlavne nepadnut, nech ju neposkrabes, a bacha ked ju budes niekam vesat.. :P
A to cierne plexi by sa siklo..
A ved nic sa nedeje.. A to ze su tu na fore niektori ludia najmudrejsi o cudzich veciach, to je uz zname davno.. :D :D :D
Sorry, ak som tak polovicne OT, len kym som to dopisal, niekto precistil temu :D :D

deltoro5784
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#62 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » So Okt 16, 2010 8:15 am

To čo napísal Davidian aby si si dal pozor na pád prilby zo skútra je pravda. Mne moja prilba už 2 krát padla keď som si ju položil na sedadlo.Dávaj si nato pozor, lebo bolo by jej škoda.

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#63 Príspevok od užívateľa Davidian » So Okt 16, 2010 8:45 am

Ved to, ja som si moju vesal na tie madla co su vzadu na drzanie a raz mi ten popruh dobre nezacvakol a prilba sup na zem, rovno na plexi a bolo po nom. Doteraz neviem zohnat nahradne..
Tak som si potom kupil prilbu Stage6 Urban a teraz tiez AGV a musim povedat je tam dost rozdiel, sedi jak rit na serbel oproti S6.
Sranda, ze s6 je velkost S a AGV velkost M a pritom je mensia..

Ale mam jednu otazku:
Ked vyrobili 500ks tej prilby VR, tak ako je to vtedy s velkostami?? Spravia 100ks z kazdej velkosti?
Alebo 500 takych ako ma Rossi hlavu a bud to potom pasuje, alebo nie??!

Tak este raz vela stastnych km a zazitkov s tym skvostom premakanym!!! ;)

gianmarco1
st. skútrista
st. skútrista

#64 Príspevok od užívateľa gianmarco1 » So Okt 16, 2010 10:31 am

for Davidian: nuž ano je to možno bláznivý nápad kúpiť si drahú prilbu na skúter, ale budúci rok bude maxiscooter, alebo motorka 500ccm+...
tmave plexi bude čoskoro, budem informovať.
o prilbu sa starám ako o vlastne prirodzenie :D , nedám ju z ruky
K veľkosti: LIDL prilbu mam veľkosť M a je mi trochu veľká. Toto je veľkosť XS, ale predavač mi povedal že má tiež Ti-Tech prilbu a kupoval si o číslo menšiu ako normálne. Takže mi ta XS sadla presne na hlavu.
Vyrobili 500 kusov z rôznych veľkostí, nie len z jednej. Konkrétne koľko kusov z každej vyrobili neviem.
Dakujem za podporu :good:
Obrázok

majo1357
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
Skúter: aerox

#65 Príspevok od užívateľa majo1357 » So Okt 16, 2010 11:23 pm

na zistenie velkosti asi pouzili nejaku statistiku velkosti hlavy stedrych ludi
to je dobre ze sa nezahmlieva , ja som teraz skusal menit intenzitu dychu resp. nedychat :D
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch

11erzo11
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
Kontaktovať užívateľa:

#66 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » Ne Okt 17, 2010 9:56 am

tak ale prilba sa ti zahmli ale ked ides ono ju pefuka a to bleskovo zmizne.aj ked stojim na prechoda.okuliare sa mi zahmlia a pohnem sa ide 20 a uz su cistucke
podpis som si este nenastavil

gianmarco1
st. skútrista
st. skútrista

#67 Príspevok od užívateľa gianmarco1 » Ne Okt 17, 2010 2:35 pm

mne sa nezahmlí aj keď stojím na mieste a vonku je 5°C 8)
Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"