### nazov topicu doplneny podla zvyklosti sekcie o nick - THeBaNDiT
Moderátor: Moderators
Tazko povedat niekomu kto si kupil scooter za 8tis eur ze po 5-6 rokoch polovica noveho nie je 4tis ale pri sucastnej cene noveho 6.5tis eur je polovica zhruba 3.3tis eur...deltoro5784 napísal:Gratulujem, tak nakoniec si si splnil sen. Ja som to s nexom už vzdal tá cena nie a nie ísť dole. Za koľko si ho kúpil?
uplny suhlasStando napísal:viac sa mi pacila tato modelova rada (04-06) so zrkadlami na kapote a full cervena.
Nedá sa to paušalizovať....záleží od konkrétneho človeka a ako ten scooter chce využívať a ako je náročný...a hlavne na financiách.Dakto to berie že život je taký krátky ,a scootrov tak veľa a mení to potom každý rok..a dakomu stačí bežný postup že vystrieda nejaký ten poldecák potom možno 125ku alebo 250ku a ide dalej do nejakej 400-500vky a tam ostane, alebo aj ostane pri tej 250ke ak mu na jeho vozenie postačuje.Lebo do tej 500vky je to furt ten jednoduchý systém - remeň a vario z jeho prednosťami ale aj obmedzeniami...Stando napísal:Siel som raz na Kawasaki Zaphyr 750 len v tricku a kratasoch, pri 130km/h som mal pocit ze mi vietor osklbe tricko a bermudy a mne zostanu len slipy a prilba. Na Nexiku som siel minuly tyzden 160km/h v motobunde a obycajnych botaskach a riflach. Bolo to v pohode.
Este jedna otazka - Maxiskutristi:
Kamarati -motorkari mi vsetci nezavisle na sebe vraveli ze 500ccm je tak na zaciatok. O 2-3 roky vraj mi to bude malo.
Aka je vasa skusenost?
Aj ked pri skutroch uz na vyber vela nie je (Burgman 650, Silwerwing 600 a GP800).
duky5 napísal:na to lozisko som sa ta nechcel pytat, ale ked si to uz nacalkolko to ma km (aj ked to je asi jedno ked sa to mozno stocilo)? myslim ze tato vada sa zacala prejavovat od cca 6 000km, mk2 by tym uz trpiet nemalo (mam 26 000km a zatial nic nepozorujem)
ziarovka sa mi za cely cas nevypalila ani jedna (klop klop klop), ani ziadna porucha (este vacsi KLOP
), ale viem ze na vymenu stretavacky treba davat dole dost plastu....a idem tam vlastne halogenka?
a spotreba tusim sedi, pozri za kolko jazdim ja