Aprilia SR 50 trochu bez plastov
Moderátor: Moderators
- Peter 218
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 14, 2010 11:19 pm
- Skúter: Aprilia SR 50
Re: Aprilia SR 50 trochu bez plastov
a to kedy byva ved zaciatok sezoni nebiva neviem ako to byva..
Aprilia Sr 50-liatina 70 ccm,17,5ka karburator,Malossi multivar,Naraku spojka,Malossi remeň,Gianelli Extra.

- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
sak spravime co sa bojis...ved neveim kedy si zmyslime a kedy to co najviac ludom vyhovuje tak spravime no
podpis som si este nenastavil
- Peter 218
- st. skútrista
no ved ok potom mi daj pls vedet...
Aprilia Sr 50-liatina 70 ccm,17,5ka karburator,Malossi multivar,Naraku spojka,Malossi remeň,Gianelli Extra.

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
jasne o tom bude informovane cele forum 

- Peter 218
- st. skútrista
ok a mozno dam aj 70ku valec lebo vizera to tak ze ked predam auto tak dostanem nejake te love tak mozno kupim..

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
sak uvidis no..vsetko sa da len treba mat lowe 

- Peter 218
- st. skútrista
asi tak a tich je uz dost malo
prosim ta co potrebujem ked chcem tam dat vzduchovy filter sportovy volado mi hovoril ze tam nieco treba vimenit či?...alebo ho tam iba namiesto origo dam?..

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
musis to vsetko zladit vzduchom a tryskou
- Peter 218
- st. skútrista
a to sa ako robi iba sa to nasteluje abo ako?...neni tu nato navod?..nenasiel som nic ja nevies o teme

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
odporucam ti prestudovat aj toto.. http://www.scootland.cz/scooter-tuning-jaknato/
a k tomu ladeniu..to je asi najtahsia vec ktora sa na skutry robi..Neni ake tazke vymenit kluku alebo valec alebo nieco ine ako zostelovat skuter.Proste skuter ladiš palivovou tryskou v karburatory,pružinkami v spojke a potom valčekami vo variatory.Tryska musi mat určitu velkost napr ja mam 70.v spojke musis mat pružinky dost tuhe nato aby sa ti skuter dobre rozbehol,a vo variatory musis mat valceky urcitej gramaže.Ja mam myslim 4,8 g.A toto vsetko musis zladit.Abyy skuter nebol prechlastany,aby mal dobry prisun vzduchu aj paliva.a na sviecke uvidis aku ma zmes.Je to dost zlozite.
a k tomu ladeniu..to je asi najtahsia vec ktora sa na skutry robi..Neni ake tazke vymenit kluku alebo valec alebo nieco ine ako zostelovat skuter.Proste skuter ladiš palivovou tryskou v karburatory,pružinkami v spojke a potom valčekami vo variatory.Tryska musi mat určitu velkost napr ja mam 70.v spojke musis mat pružinky dost tuhe nato aby sa ti skuter dobre rozbehol,a vo variatory musis mat valceky urcitej gramaže.Ja mam myslim 4,8 g.A toto vsetko musis zladit.Abyy skuter nebol prechlastany,aby mal dobry prisun vzduchu aj paliva.a na sviecke uvidis aku ma zmes.Je to dost zlozite.
- Peter 218
- st. skútrista
aha
kazde som v riti
ale ja variator nemam či?...je to 2000 rok viroby mam odstredivu spojku

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Variator mas uplne naisto, pravdepodobne seriovy.. a odstredivu spojku maju asi vsetci.. 
Skus na to ist takto, zisti co na skutri vlastne mas namontovane, ak mas vsetko seriu, a chces to tunovat, skus sa najprv zamysliet, ze kolko penazi do toho ches investovat. Ako si trpezlivy, a potom je este dolezite, ci to chces tunovat postupne, v tom pripade si to treba aj nejak naplanovat, alebo naraz to potom treba v ramci sumy, kt. na to mas, najst najvhodnejsi setup, kt ti zvysi vykon, pripadne maximalku. Skus na to ist tak, aby si nemusel nejaku vec znova kupovat, ak sa rozhodnes potom este v buducnosti pokracovat, samozrejme treba zohladnit opotrebenie.. Ale vazne, najskor si to skus prestudovat, trosku si spravit prehlad, nech sa potom nemusis pytat na kazdu blbost. Asi tak, nevies ani ci mas variator, a uz by si chcel tunit. Nechcem ta urazit, samozrejme, ale naozaj pomaly dalej zajdes a menej pokazis.
Vela stastia s tuningom!

Skus na to ist takto, zisti co na skutri vlastne mas namontovane, ak mas vsetko seriu, a chces to tunovat, skus sa najprv zamysliet, ze kolko penazi do toho ches investovat. Ako si trpezlivy, a potom je este dolezite, ci to chces tunovat postupne, v tom pripade si to treba aj nejak naplanovat, alebo naraz to potom treba v ramci sumy, kt. na to mas, najst najvhodnejsi setup, kt ti zvysi vykon, pripadne maximalku. Skus na to ist tak, aby si nemusel nejaku vec znova kupovat, ak sa rozhodnes potom este v buducnosti pokracovat, samozrejme treba zohladnit opotrebenie.. Ale vazne, najskor si to skus prestudovat, trosku si spravit prehlad, nech sa potom nemusis pytat na kazdu blbost. Asi tak, nevies ani ci mas variator, a uz by si chcel tunit. Nechcem ta urazit, samozrejme, ale naozaj pomaly dalej zajdes a menej pokazis.
Vela stastia s tuningom!
Naposledy upravil/-a Davidian v Ut Okt 19, 2010 10:48 am, upravené celkom 1 krát.
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
musis mat vario sak zip 1998 ma vario....
normalne to mas jak my setci cez vario remen spojka prevody ides
sak daj dole dekel a uvidis
EDIT : david ma predbehol
normalne to mas jak my setci cez vario remen spojka prevody ides

EDIT : david ma predbehol

- Peter 218
- st. skútrista
ano?..a ja som bol presvedceni ze tam nemam vario.. a z tim tuningom nwm ako dalej sak nieco tam chcem dat urcite ale tak abi to moc nevislo lebo ja scootra dlho nechcem mat ja to potrebujem iba na vozenie ..do 18 ky

- redflek
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 30, 2009 8:15 pm
- Skúter: Malaguti Centro Sl50, Hero Puch Winner 50 a Suzuki DR 650 RS
veru veru najprv citaj, pozeraj, uc sa a nepokazis tolko veci......najdrahsie je robit veci systemom pokus omyl......takze radsej studuj a pramysli co spravis predtym nez chytis srobovak alebo kluce do ruky........ja sa vrtam v motorkach uz 13 rokov a stale sa ucim nove a nove veci..........
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ja hadam od 10 tich
a takisto aj doba ide do predu a stretavas sa z roznymi problemami a radami..ved ako sa aj hovori ze clovek sa uci na vlastnnych chybach.Ale ako ja osobne by som tii na zaciatok tuningu odporucil nejaky ten ladacik do 150€ a variator malossi multivar cca 60 € a az potom by som uvazoval nad 70ccm klapky tym padom aj vacsi karburator.Hento co som ti poslal si prestuduj su tam velmi dobre rady a aj navody ktore su dolozene fotkami takze nemas co pokazit..ked to mas doma na stole tak sa aj pozri co mas dnu..

- Peter 218
- st. skútrista
ved ladačik aj zohanam ozaj nema niekto leo vince tt?..na predaj a uvidim co budem robit
lebo teraz chistam plasty..

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
zda sa mi ze aj porky predava..velmi kvaltiny vyfuk
http://yamaha-aerox.autobazar.eu/50-id1838530.html
http://yamaha-aerox.autobazar.eu/50-id1838530.html
to mu radis fakt velmi dobre yasuni c16 ku na seriu valec to neni dobre ani na liatinu 70tku.ten vyfuk ma pracovne otacky kus inde ako zakladne ladaky. a len pre info je to stary inzerat porky ten fuk nepredava.
- Peter 218
- st. skútrista
ok chlapci to je jedno ja chcem leo vince tt ako ma erzo...ozaj farba pre lakirnika..
- Prílohy
-
- aprilia-sr-50-street-2.JPG
- (42.46 KiB) 30 stiahnutí

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ved ale ked chce davat v buducnosti 70 ku tak si nemusi lamat hlavu nad novym ladakom...teraz vysoli 120 za zakladny a potom dalsich 200 za nejaky dobry nie?tak nevedel som ze porky ho us nema ked tam ma inzerat uz dost dlho...Velmi pekna farba na tej aprili
no ZX ko mas lepsie urcite..to uz radsej to keby si mam vybrat medzi TT a ZX TT je krajsie ale ZX je lepsie
(Az by si chcel viem ti ho zohnat cisto novy u nas v risnovciach aj keby si potreboval nejake ine diely)

no ZX ko mas lepsie urcite..to uz radsej to keby si mam vybrat medzi TT a ZX TT je krajsie ale ZX je lepsie

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
http://en.scooter-attack.com/index2.php?lang=e
tu mas ZX-ko je tam aj chromovane ale to je za 141€ (toto je na piagio motor ale su tam aj na minareli)
tu mas ZX-ko je tam aj chromovane ale to je za 141€ (toto je na piagio motor ale su tam aj na minareli)
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
a aku farbu mas v technicaku ?
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa: