A je to tu: LIDL akcia
Moderátor: Moderators
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Re: A je to tu: LIDL akcia
OT: ak vás už omrzeli sračkoidné prilby z lidlu, ja mám na predaj jednu podstatne slušnejšieho spracovania: http://www.scooter-tuning.sk/?page_id=13&id=221, kupovaná v decembri min. roka.
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
este mi povedz, v com je lidlova helma srackoidna....bezpecna je, precitaj si o nej testy...minusy dostala iba za mensi komfort, vacsiu hlucnost atd....to sa da cakat, ked ta helma stoji zlomok schuberky vsak....takze v com je ta helma srackoidna?
lebo zacinam mat pocit, ze len to co je predrazene a so znackou, to je dobre, ostatne je cisky smejd (nehovoriac o tom, ze aj to predrazene znackove je urobene v cine.....)
lebo zacinam mat pocit, ze len to co je predrazene a so znackou, to je dobre, ostatne je cisky smejd (nehovoriac o tom, ze aj to predrazene znackove je urobene v cine.....)
- jean
- motorkár
Spracovanie je sračkoidné, nelícujú plasty k sebe ako majú, výplň je nevalnej kvality. Priezor je akoby z inej prilby dopasovaný. Ja som tie prilby v rukách mal, pôvodne som ich chcel kúpiť, ale chvalabohu som ich nekúpil. Stačí doplatiť pár stoviek a dá sa kúpiť značková prilba, na ktorej funguje všetko ako má.
Vzhľadom na to, že mám čínsky skúter, dá sa predpokladať, že na značku si až tak nepotrpím
. Bohužiaľ, sračkové prilby sa predávajú aj vysoko nad 100 EUR, minulý mesiac som kupoval integrálu a niektoré kusy fakt stáli zato
. Najväčšie šoky som chytal v istom obchode na F v jednom bratislavskom nákupnom centre, tam nebolo kvalitné nič, ale ceny jak za zlato.
Vzhľadom na to, že mám čínsky skúter, dá sa predpokladať, že na značku si až tak nepotrpím

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
tento rok si brat tu helmu v lidli kupil, na moje doporucenie...pacila sa mu, zobral ju, je spokojny a duplom spokojny vzhladom k cene....lebo za raz taku cenu, by v motoobchode dostal raz taky smejd.
o helme som si nasiel test, z hladiska bezpecnosti vysla vemi dobre, horsi komfort brat prekusne a ked bude mat plnokrvnejsiu moto, kupi aj lepsiu helmu.
k tomu spracovaniu -ja som si nic take nevsimol, nelicovanie, vypln mi neprisla o nic horsia ako v inych helmach okolo 100vky
sam mam sharku, ale keby som chcel dalsiu helmu na potenie sa do mesta, zoberiem kludne aj tuto lidlovku, pripadne pre obcasneho spolujazdca by som ju tiez zobral...
samozrejme kto ma poriadnu masinu, kto vela cestuje, atd. sa po lidlovke ani nekukne a on ani nie je cielova skupina
o helme som si nasiel test, z hladiska bezpecnosti vysla vemi dobre, horsi komfort brat prekusne a ked bude mat plnokrvnejsiu moto, kupi aj lepsiu helmu.
k tomu spracovaniu -ja som si nic take nevsimol, nelicovanie, vypln mi neprisla o nic horsia ako v inych helmach okolo 100vky
sam mam sharku, ale keby som chcel dalsiu helmu na potenie sa do mesta, zoberiem kludne aj tuto lidlovku, pripadne pre obcasneho spolujazdca by som ju tiez zobral...
samozrejme kto ma poriadnu masinu, kto vela cestuje, atd. sa po lidlovke ani nekukne a on ani nie je cielova skupina

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som tú Lidlovku z poslednej akcie aj pozeral a aj skúšal a nezdala s mi zlá ,ani odfláknutá ani nijako horšia ako iné prilby ...(samozrejme neporovnávam 300-400 Ečkové) .....A ujo Doktor si ju kúpil a aj premaľoval a má skúsenosť tiež pozitívnu
. Ak samozrejme sa bavíme o tej prilbe čo je integrálka a má vnútri sklápaciu slnečnú clonu a vypchávky v dvoch veľkostiach na doladenie podľa tvaru a veľkosti gebule. Ja mám Nolanku za cca 230E , ale tiež to nieje žiadna sláva...taký lepší priemer ...síce výklopka a slenečná clona ale po vyše roku používania už je vidieť kadejaké nedostatky.
Ale pozeral som aj tú vyklápačku čo mali tiež v akcii , ale to bol ozaj grc
tapacír nesedel a bolo vidieť že je ozaj šetrené na všetkom. 
PS: možno že v NR mali nejaké staré zásoby alebo povymetali ozaj sklad alebo poskladali z dvoch-troch orabovaných jednu z toho, čo sa našlo aby sa len predalo...

Ale pozeral som aj tú vyklápačku čo mali tiež v akcii , ale to bol ozaj grc

PS: možno že v NR mali nejaké staré zásoby alebo povymetali ozaj sklad alebo poskladali z dvoch-troch orabovaných jednu z toho, čo sa našlo aby sa len predalo...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- jean
- motorkár
Ak mám pravdu povedať, od Nolan som čakal niečo iné, boli sme vyskúšať aj tie, ale nič moč to nebolo, chcel som mojej kúpiť takú vyklápaciu so slnečným štítom a takým divným systémom poistky, ale celá prilba bola taká vaklavá a spracovanie bolo slabé. Nakoniec som jej kúpil Airoh, za tie peniaze to bolo najkvalitnejšie (bezpečnosť nehodnotím, to sa dá len deštrukciou prilby a to skúšať nechcem). Ja som v lidli chcel kúpiť bundu, tá z kvalitného matroša bola, ale zas na druhú stranu, akciu za 49 som nechytil a za 100 sa dá kúpiť aj značková v motoobchode. Ozaj neviete, či v NR nie sú momentálne ladviňáky a gate?
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Jean, prave tu bezpecnost treba hodnotit a pohuzial Airoha je na tom dost zle. Pozeral som testy, kde boli stovky prilieb a Airohy boli na tom ozaj dost zle
- kiko
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Apr 04, 2009 10:07 pm
- Skúter: Honda PCX
- Kontaktovať užívateľa:
A ja som si pred mesiacom kupil Airoh
. A k teme: Dnes som pobehal 5 lidlov a v ziadnom nemali motobundy
v niektom iba nohavice, niektom len jetky a v niektom nic
Bieda...

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
dnes som si kupil cool Lidl nabijacku na baterku 

- Luthar
- motorkár
jasneee
za 16 evri, no nekup to

- redflek
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 30, 2009 8:15 pm
- Skúter: Malaguti Centro Sl50, Hero Puch Winner 50 a Suzuki DR 650 RS
na chvilu staci, ja som dal radsej prednost Optimate III SP ta vie nabijat asi vsetky druhy baterii aj hlboko podvybite, a navise po chvilocke ukaze stav, ci je baterka na prd alebo bude nabijat a ked nabije ukaze, ze je nabita a nestane sa ti, ze nechas aj 2 dni na nabijacke. A ma aj prislusenstvo v krabici - klieste na baterku, alebo pevne mozes prisrobovat zasuvku na baterku a raz za cas pripojis do zasuvky niekde na motorke a nemusis davat dole stale plasty ako to byva na par motorkach, kde je zly pristup, alebo ako sa udava pri gelovych bateriach, ze treba 1x mesacne nabit impulznov nabijackov.....proste taka je uz lepsejsia a stala ma nova len 45Euro......
- Luthar
- motorkár
ale tak ja to mam len na to ze to v zime parkrat nabijem, takze mi to je jedno...
- Frosty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 26, 2009 7:48 pm
- Skúter: Benelli QuattroNove X
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mám presne túto istú. A neviem si ju vynachváliť. Parametre približne ako aj "značkové" za vyše 40 €. Dokonca môžeš nabíjať aj na daždi
Preto "značkové" lebo v podstate aj toto je značková, veď ju vyrábajú Nemci...nie China
A má udržiavací režim, keď nabije batériu tak sa automaticky premne do udržiavacieho režimu, teda udržiava batériu v TOP stave. čiže aj celú zimu je možné ju nechať zapojenú
a je aj na gelové batérie. Plus veľa veľa iného.
Oživil som s ňou jednu už odpísanú batériu. Pretože akonáhle je voltáž batérie nižšia ako myslím 9-10 v, nabíjačka sa prepne do záchranného režimu. Ten okrem iného aj rozbíja sulfatáciu
nie úplne ale je pravdepodobnosť oživenia je značná...
Ja osobne odporúčam

A má udržiavací režim, keď nabije batériu tak sa automaticky premne do udržiavacieho režimu, teda udržiava batériu v TOP stave. čiže aj celú zimu je možné ju nechať zapojenú

Oživil som s ňou jednu už odpísanú batériu. Pretože akonáhle je voltáž batérie nižšia ako myslím 9-10 v, nabíjačka sa prepne do záchranného režimu. Ten okrem iného aj rozbíja sulfatáciu

Ja osobne odporúčam

- redflek
- trojkolkár
Luthar: Par krat nabijes fajn. A aka to je nabijacka? trafo? impulzna? s riadenym nabijanim? ake tipy dokaze nabijat? tazko povedat, ak mas gelovu bateriu ci ju rovno neodpali po prvom nabiti. Ale nejdem ta strasit, vyskusaj a uvidis.......gelovku ti odpecie hocico....mne to robil jeden scooter....kupil som novu baterku a do mesiaca bolo po nej, aj ked som sa ju snazil vzdy ozivit na nabijacke nebola sanca a uz po takej tretej gelovke s rovnakym koncom (vsak ved co, len 20euro kazda) som kupil klasiku kyselinovu a nieje problem.
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Táto Lidl nabíjačka je odskúšaná viacerými členmi SF a každý si ju pochvaľuje. Tak asi nebude zlá.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
ano ano..aj ja ju pochvalujem.kamarad ju ma a par krat som si nou nabijal a pohodicke..chvalim ju 

- Luthar
- motorkár
ja mam klasicku kyselinovu baterku tak by nemal byt problem 

- redflek
- trojkolkár
to teda nie........na taku baterku si vies vyrobit nabijacku aj doma na kolene.......vykonne trafo na 12V resp. 13.5V usmernovac.....a mas to 

- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
to neviem ale tak urcite to nebude problem toho sa neboj len jej pootvaraj stuple hore
ja mam gelovu uz je tam asi 2-3 roky?

- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
..od buduceho pondelka:
-suprava na opracovanie chlapci a dievcata, pisu v popise, ze vhodna mimo ineho aj na lestenie ..je jasne ze ziadne velke lestenie stym clovek nespravi, no na take malicke domace "poleŠtenie"
.. da sa ? 
-suprava na opracovanie chlapci a dievcata, pisu v popise, ze vhodna mimo ineho aj na lestenie ..je jasne ze ziadne velke lestenie stym clovek nespravi, no na take malicke domace "poleŠtenie"

- Prílohy
-
- suprava.jpg
- (56.07 KiB) 82 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
ide sa do lidla ! 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som to kúpil asi tak 4-5 rokov dozadu akurát vtedy ešte za 100vku a bolo to v drevenej kazete...ale účel mi to splnilo...Leštil som s tým všelibársčo... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
V Lídli mávajú dosť dobré veci za pár šupov, akurát že v takých malých predajniach ako je u nás dajú možno po 3 kusy a to tam je potom iná bitka o to 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... dnes som si nakupil cistice motora,na vonkajsie plasty,na pneu a bezsilikonovy na palubovku .... za tie ceny no nekup to - inak cistic na motory funguje velmo dobre ...