zazimovanie

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Luthar
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
Skúter: Derbi GP1i 250

Re: zazimovanie

#51 Príspevok od užívateľa Luthar » St Okt 20, 2010 11:17 pm

pokial nemrzne, nesnezi a neprsi tak jazdim :)

modreOKO
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)

#52 Príspevok od užívateľa modreOKO » Št Okt 21, 2010 2:23 pm

ja som na tom podobne :) ,, tiez sa jazdi pokial jazdec znesie , len ostatni prislusnici rodiny maju stym väcsi problem ako samotny driver :D ,,preto sa pytam a mohli by sa vyjadrit starsi, ako to je stymto jazdenim aj ked je "poriadna kláda" vonku ..?
Ste ZA/PROTI, mate radi svoje kosti a myslite aj na buducnost, alebo to len isti poriadny, kvalitny odev, moto oblečenie a jazdi sa kym sa da ??
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#53 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Okt 21, 2010 4:26 pm

Každé telo je iné...niekto potrebuje teplo a inému je jedno,a chodí v tričku aj ak je vonku 10°C...a aj na scootri je to tak s vnímaním teploty....A tiež je rozdiel voziť sa že musím sa dakam dostať a na tom scootri je to tak nejak najjednoduchšie, alebo voziť sa len tak pre radosť....Ja osobne nemám rád zimu takže už mesiac sa nevozím....nemám to zapotreby , okrem toho som bol aj nejak nachcípaný pred cca 2 týždňami ,a vtedy sa ešte aj dalo voziť, ale tak som ležal doma v posteli a potom sa už to počasie tak nejak pokašlalo nadobro....ale zas ak by som nemal auto a nemal inú možnosť dopravy, tak by som istotne mal dlhšiu sezónu.....ale ak teplota je okolo nuly tak je to myslím o hubu aj z dôvodu že si na ceste rarita a vodiči plechovkári s tebou vôbec nerátajú a neberú ohľad až tak ako v lete....Ja chodím ráno z domu okolo 5:30 a to je iné ako vybehnúť dakam oklo obeda keď je vonku 12-13°C...A dosť je rozdiel ak si nahodím tričko a bundu a zbehnem do auta ako keď sa na scooter richtujem 15 minút jak nevesta najprv spodky potom tričko potom nejaký rolák a bundu a a ešte nákrčník a .....a potom sa zas ak dakam prídem vyzliekať aby som sa nespotil.... :beer:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

matrixko

#54 Príspevok od užívateľa matrixko » Št Okt 21, 2010 7:42 pm

ja jazdim aj v zime akurat mam pocit ze ked uz je okolo nuly tak skuter sa nevie dostat na prevadzkovu teplotu.

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#55 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Št Okt 21, 2010 9:39 pm

Minulú jeseň som ešte nemal poriadne motooblečenie a poviem vám že som to riadne cítil na kolenách. Strašne ma boleli. Teraz keď už mám komplet, tak ani neviem že je vonku zima. Napríklad dnes som išiel z brigády a snežilo, bolo 5 stupňov a mne bolo úplne príjemne. Jediné miesto kde mi bola zima boli ruky, lebo mám letné perforované kožené rukavice. Zatiaľ to riešim tak že si pod ne dám ešte jedny textilné rukavice. Nieje to síce ideálne riešenie, lebo strácam cit v prstoch, ale už mi neje tak zima na prsty. Okolo krku mám dlhý šál a je to super vec lebo to skvele hreje. Nemám pocit že by som mal nejak ochorieť, alebo že by moje kosti trpeli :). Jediné čoho sa obávam je že dostanem skôr šmyk na studenej vozovke aj keď je suchá. Cítim že motorka je taká nestabilná. Preto aj zákruty prechádzam takmer kolmo.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Damo555
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
Kontaktovať užívateľa:

#56 Príspevok od užívateľa Damo555 » Pi Okt 22, 2010 4:12 pm