Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yamaha Aerox R
no ale ved tie tesnenia su ine.bud boli zle tie co si mal predtym alebo su zle tie co mas teraz
podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
ale vsak su naprd ? .. vsak? .. ja .. ja proste uz neviem , idem akurat od scootru od rana ranneho sa stym babrem , snazil som sa kadejakym spôsobom tam dostat to tesnenie ,,tlacil som to tam vsetkym co som nasiel poruke, nahrieval som to teplovzdusnou pistolou aby to pobolo poddajne , no bezvysledne .. to stare tesnenie a toto "nove" ..to je ako sto a jedno ,
skusil som tam dat to stare tesnenie , namiesto toho cerveneho + nove to po obvode co sa nachadza .. pozatahoval som to ako som len vladal a skusil nastartovat ,,najskôr len tak bez vody a zistil som ze aj ked tam ziadna voda nie je aj tak to zniekade prepusta ..
..dal som dole fuck a vylial zneho cca pollitra vody .. /potesilo/ ,
bez fucku som to nastartoval .. povrcal sekundu,,,nalial vodu ,,nastartoval a stare tesnenie je fakt stare .. a zle ..
tentokrat nie spod hlavy ale priamo cez oba dolne sroby mi vytlacalo vodu .. hned som to vypol, nemalo to zmysel ho trapit, .. pozrel som sviecku a ta cela mokra tak je to jasne :///
som znechuteny .. a vonku tak pekne
skusil som tam dat to stare tesnenie , namiesto toho cerveneho + nove to po obvode co sa nachadza .. pozatahoval som to ako som len vladal a skusil nastartovat ,,najskôr len tak bez vody a zistil som ze aj ked tam ziadna voda nie je aj tak to zniekade prepusta ..
..dal som dole fuck a vylial zneho cca pollitra vody .. /potesilo/ ,
bez fucku som to nastartoval .. povrcal sekundu,,,nalial vodu ,,nastartoval a stare tesnenie je fakt stare .. a zle ..
tentokrat nie spod hlavy ale priamo cez oba dolne sroby mi vytlacalo vodu .. hned som to vypol, nemalo to zmysel ho trapit, .. pozrel som sviecku a ta cela mokra tak je to jasne :///
som znechuteny .. a vonku tak pekne

- Prílohy
-
- 061120101261.jpg
- (178.97 KiB) 175 stiahnutí
-
- 061120101260.jpg
- (117.57 KiB) 175 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ale ved mi chces povedat ze obe tesnenia su zle?Lebo jasne vidis ze niesu rovnake tie tesnenia nadarmo ho tam budes tlacit ked to tam nepasuje.ako hovorim jedno e zle urcite bud stare alebo nove ja neviem ake ti tam pasuje..
- modreOKO
- motorkár
to stare tesnenie je original tam odkedy mam scooter, .. predpokladam ze ked to 4BALL skladal daval tam toto tesnenie co mal origo k celemu valcu a toto co mam nove to cervene je urcite zle
..asi 

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
NO cize cervene nepasuje co??a odkial si to kupoval?objednaval si presne na tvoj valec?ak ano podla mna by si to mal reklamovat ze ti to nepasuje.Inak ak by si chcel hento tesnenie (to cierne) myslim ze ho mam doma.lebo ja na mojej aprilii mam take iste.Len neviem ci to bud pasovat kvoli tomu ze ja mam 50 aa ty 70-ku.
- modreOKO
- motorkár
viesco ja som to kupoval vo Zvolene v JJMOTO, ujko mi povedal ze toto je na LC malossi sporta 70tku .. tak ja neviem ..
..a pasovat to asi nebude , ja mam vrtanie nejakych 47mm ci tak nejako , neviem presne.. ale dakujem : (
..a pasovat to asi nebude , ja mam vrtanie nejakych 47mm ci tak nejako , neviem presne.. ale dakujem : (
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no tak ale ti mas original tesnenie teraz na valci.tak hento na malossi sporta nemoze byt ked to nepasuje.chod ho vratit az ti to zoberu zober si aj stare tesnenia a podla toho si tam vyber az budu mat ale podla henych nech ti objedna
- modreOKO
- motorkár
very good idea, no neviem kedy budem mat najblizsie cestu do ZV a pochybujem ze to takto spravia , budem tam musiet zavolat a dohodnut to .. dik erzo 

- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
Mne sa zdá že sú to tesnenia na MHR replicu preto ti to netesní tak ako by to malo,možno sa milim
http://img684.imageshack.us/i/p1030258.jpg/ Fotku som upravil aby sa dal lepšie vidieť ten tvar kam patrí tesnenie.
http://img684.imageshack.us/i/p1030258.jpg/ Fotku som upravil aby sa dal lepšie vidieť ten tvar kam patrí tesnenie.
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
To ani boh nevie načo je to tesnenie..
Ale na tvoj válec určite nie.. 

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
to čo Ti ten mamut dal za tesnenia....bol tam nejaký starý ujko či kto??
ten chalan može mať tak 27 čo je majitel.
nevravim, že su tam super odbornici, ale tak dementnú vec ako tesnenia by mohli zvladnuť podla mna dať človeku podla typu valca.
ale ako tak vidim, tak nie su schopny asi ani tuto banalitu vybaviť.
chcel som pomocť v nudzi...ale nečakal som až tak neprofesionalny pristup teda.
ten chalan može mať tak 27 čo je majitel.
nevravim, že su tam super odbornici, ale tak dementnú vec ako tesnenia by mohli zvladnuť podla mna dať človeku podla typu valca.
ale ako tak vidim, tak nie su schopny asi ani tuto banalitu vybaviť.
chcel som pomocť v nudzi...ale nečakal som až tak neprofesionalny pristup teda.
- Aerox1999
- st. skútrista
"Bamma_boy"
Tak nič mne sa to podobalo asi by som potreboval brile
Dakujem za opravu
Tak nič mne sa to podobalo asi by som potreboval brile

Dakujem za opravu

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ak tam pôjdeš reklamovať zober zo sebou aj valec nech to najbližšie už správne trafia.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- modreOKO
- motorkár
chalani ja som im tam doniesol celu hlavu , kde mal chlap predsebou aj to stare tesnenie , ja sa priznam ze som to tesnenie videl prvy krat v zivote nove a som si myslel ze sa to nejako podda a sadne si samo , no to by sa tam muselo najskôr napratat .. tak ja nvm .. pôjdem im to tam odniest asi niekedy v najblizsej dobe, mam od toho aj blok tak by nemal byt haaadam problem ..uvidime
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Yamaha Aerox R
Staci hlava, blok tam nemusis nosit!!
Mehehehe
Mehehehe
- modreOKO
- motorkár
No pani a damy , dnes som si umyl roxa , nech mam aspon nejake potesenie z nepojazdneho scootra , .. umyl som a rozmyslam co dalej .. no jednoznacne nech podniknem hocico tak ci tak musim dat minimalne dole hlavu .. tak rozoberam rozoberam .. odtahujem sroby a posledny uz nejako dlho , tak kukenm co to je a ...
celá tá tyčka jedna zo štyroch uvolnena totalne tam plavala ..
Ludia čo teraz ? to je tam len-tak nasrobovane ? Nemohlo to byt pôvodcom vsetkych tychto chyb ? staci to tam len nejako pomocou kombinaciek nasrobovat naspäť ?? hm ?
celá tá tyčka jedna zo štyroch uvolnena totalne tam plavala ..
Ludia čo teraz ? to je tam len-tak nasrobovane ? Nemohlo to byt pôvodcom vsetkych tychto chyb ? staci to tam len nejako pomocou kombinaciek nasrobovat naspäť ?? hm ?

- Prílohy
-
- 111120101296.jpg
- (74.41 KiB) 42 stiahnutí
-
- 111120101299.jpg
- (117.84 KiB) 42 stiahnutí
-
- 111120101311.jpg
- (139.05 KiB) 42 stiahnutí
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Štift sa dá normálne vyšróbovať a môže jeho povolenie byť dôvod tvojich problémov. Ja sa ale obávam (teda aspoň podľa fotky usudzujem) že tam je strhnutý závit, lebo tam vidno na druhej fotke na tom štifte kúsky kovu. Skús si to skontrolovať či to ide zašróbovať späť. Malo by to byť napevno bez možnosti samouvolnenia.
Mne sa toto isté stalo na focusíkovi keď som strhol závit (viď môj projekt).
Mne sa toto isté stalo na focusíkovi keď som strhol závit (viď môj projekt).
- modreOKO
- motorkár
..viesco ja som to vysroboval tak ze som si tycku jamne , fakt ze jemne chytil kombinackami a krutil srobu inak by mi to neslo , fakt ze jemne lebo som vedel ze môzem poskodit zavit .. vysroboval som to a ocistil, strhnute to nie je , zasrobovat to slo vpohode, len sa priznam ze som to fakt este neskusal napevno dosrobovat .. takze toto neviem , na fotke ber do uvahy ze to bolo cele mokre, leskne sa to a ja som to potom este cistil no nefotil .. ked pises ze to nie je mozne samovolne odsrobovat ako som to dokazal ?
.. ci da sa to ked riadne riadne napevno prisrobujem hlavu o blok vpodstate ze az ked to potom odsrobuvavam tak som mohol povolit tycku ..asi cca...hm

- modreOKO
- motorkár
..a este jedna vec, skumal som ten piest ako sa ma , lebo ked som vytiahol tu hlavu aj s t&čkou som poto vytiahol aj cely blok vpodstate, dal dole tesnenia atd, a piest vyzeral dost hrozne cely mokry od tej hnusnej hrdzavej vody co mam v chladiacom systeme tak som to vyutieral
a pozrel sa nanho ..
..nasiel som dve symetricke "ranky" na pieste , ked som to presiel prstom som nic necitil nejaka nerovnost alebo co , nic .. len je to divne na jednej strane som to videl pozriem na druhu a tam presne taka ista .. ako zistim ze som to potencialne pridrel ? Alebo ako sa to prejavuje ?
hm? co na to hovorite ?
a pozrel sa nanho ..
..nasiel som dve symetricke "ranky" na pieste , ked som to presiel prstom som nic necitil nejaka nerovnost alebo co , nic .. len je to divne na jednej strane som to videl pozriem na druhu a tam presne taka ista .. ako zistim ze som to potencialne pridrel ? Alebo ako sa to prejavuje ?

- Prílohy
-
- 111120101308.jpg
- (95.77 KiB) 36 stiahnutí
-
- 111120101312.jpg
- (103.43 KiB) 36 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
..a to ani nehovorim o tom ze pri davani dole bloku z tych tyčiek mi začalo ČO? .. no kvapkať spod zapalka, ja toto už fakt nechapem , nemal som to ani poriadne naštartovane
..

- Prílohy
-
- 111120101302.jpg
- (133.44 KiB) 36 stiahnutí
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
asi to bude už iba tou pumpou...veď už koľko krat si kupoval sadu na opravu vodnej pumpy...to si už mohol mať novu pumpu....
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- Aerox1999
- st. skútrista
Aky olej pouivaš ked maš taký čistý piest?
Naposledy upravil/-a Aerox1999 v Št Nov 11, 2010 5:53 pm, upravené celkom 1 krát.
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Štift si mohol kludne aj pri odkrúcaní vrchnej matky povoliť, ak to bolo veľmi zatiahnuté.
Čo sa týka piestu tak je pridretý. Mohlo sa to teoreticky stať vtedy keď si išiel chvíľu bez vody čo si spomínal. (aspoň dúfam že si to ty písal v tejto téme).
Čo sa týka piestu tak je pridretý. Mohlo sa to teoreticky stať vtedy keď si išiel chvíľu bez vody čo si spomínal. (aspoň dúfam že si to ty písal v tejto téme).