E 13-ka je uz taka okukana.ja uz ju mam aj dlho a pravdupovediac ssa mi uz ani nepaci.aj ked je velmi pekna ten stage 6 je moc pekný a u nas v minibikemanii mi vie nato spravit peknu cenu takze an nebudem rozmyslat.
No len chcem podotknut tvoj nazor ci sa ti ten filter paci.ved to je otras.a tie dva druhe linky nejdu.od scooter-atack nejdu linky sa cudujem ze aj ten prvy ide.A este ze ja nechcem dat zase len 40 € za filter vies.
dnes som vypustil vodu vysmirgloval vyfuk,Cakalo ma nemile prekvapenie.mal som zlomeny drziak na vyfuk.myslim ze je to z hlinnika.Otec ma kamarada ktory zvara argonom.Pojde to zavarit argonom???+pridavam aktualne foto
viesco mne vobec ten vyfuk nehrzdavie...ako zostane taky zlaty vypaleny vies..toriscka ako chity hrdzu ale to prejdes smiglom a je to.Poradil mi to kamarad ten ma Leo Vince ZX a on to tak robi...a tiez v pohode.otec mi zato nadaval ze to ti bude hrdzaviet.Tak som ho poslal to farby laky ze nech mi kupi teda lak na vysoke tepolty.Predavacka sa mu zasmiala ze to este nepocula .ze maju iba farby na vysoke teploty ale lak neexistuje.ale podla mna musi byt take nieco.niekde som to uz pocul..
Je take ved take davaju aj na drahšie vyfuky aby nehrdzaveli vyhodil som sprej čiže ti nepoviem aka je to značka ale ked si spomeniem tak ti pošlem link
uvidime.az by si to siel kupovat skor ako napisem sem ja ze uz to mam tak mi hoo kup prosimta a posli..ja ti to zacvakam vsetko..DIki moc za ochotu zatial
No dnes uz mi konecne prisiel xenonik od Csicska.(dakujem ) a zaroven som si uzz konecne kupil prisvitny silikon na ktory idem davat tie diody a zaroven nim utesnim aj to predne svetlo.
+ este video od csicska
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aUScQxkeVVw[/youtube]
NO takze vcera som objednal uz gripy STR8 aj podlozku pod tlmič (chrom) STR8 tu dvojdierovú.Gripy dostanem az na vianoce od macky A koho som vcera nestretol v minibikemanii...Peťa.(Peter 218) uz bol kupovat tlmič kedze zistil ze tam ma oko