Luthar napísal:a aka je pointa odfotenia tych 50 bankoviek ?

Moderátor: Moderators
Luthar napísal:a aka je pointa odfotenia tych 50 bankoviek ?
to by asi nebolo dobre...ked vieme ako mu to dopadloDamo555 napísal:chcelo bi to aspoň taký držiak aky mal/ma modreOKO
bamba to si mi moc nepomohol.ale chces povedat ze nemam pravdu???Bamma_boy napísal:§ 35 ods. 10-15 Vyhlášky č.9/2009 Z. z. hovorí o umiestnení ŠPZ. O osvetlení nasl. do § 40
11erzo11 napísal:pockat pockat chlapci...ake svetlo ako myslite ze to co ma svietit na tabulku???pokial to vyrobca neudava ti si povinny si to tam dorobit alebo co???neviem ako to ma tvoj keeway ale tak moja aprila nema nijako osvtlenuu SPZ a policajti ma zastavia a daju mi zato pokutu ze nemam osvetlenu spz?to je debilina.neviem ako presne mas tu tabulku umiestnenu.ale podla mna dole je ju jasne videt a je urcite aj citatelna..kks toto by ma ako nasralo keby daju mne pokutu...
Tak na tom pravdi niečo bude dnes sa Prešovom len tak fizli hemžili.. dostal som aj pokutu za fajčenie na verejnom priestranstvideltoro5784 napísal:Navyše je koniec roka a policajti musia doplniť štátny rozpočet, tak im netreba zbytočne nahrávať na smeč.
No vidis to damo.tu mas tvoje cigarety..a mas po variatoreDamo555 napísal:Tak na tom pravdi niečo bude dnes sa Prešovom len tak fizli hemžili.. dostal som aj pokutu za fajčenie na verejnom priestranstvideltoro5784 napísal:Navyše je koniec roka a policajti musia doplniť štátny rozpočet, tak im netreba zbytočne nahrávať na smeč.10€
Ale nemam tak okolo 10 decembra bi som mohol objednať11erzo11 napísal: No vidis to damo.tu mas tvoje cigarety..a mas po variatore