Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
Re: Yamaha Aerox R
fiha chlapec ty máš stým ale problémy
(nič zlom) stím štiftom čo plánuješ?

....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
s tým štiftom nič na 99% nemá aj mne sa to niekedy stalo že sa štift vyšroboval z bloku... potom som ho tam našroboval a poriadne dotiakol...
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
damo vodnu pumpu momentalne neriesiem ..
delorto.. myslis to vazne ? ..
.. pridrete, cize nepojazdne, vadne, zle ? ci sa to da nejako rozchodit a ano pisal som to ja v teme, ze som siel bez vody a vpodstate sa od vtedy zacalo vsetko srat ..kvalitne
Aerox... pouzival som okrem jednej flasky stale AGIP 2T city ..
Nigdais ,,, ani mi nevrav , ani mi nevrav.. sift skusim zatiahnut naspät ako bol a ked pride nove tesnenie skusit nahodit a skusit konecne startovat .. ale ako to vidis ta VP bude asi dalsi problem v poradi , cize som sa nepohol z miesta .. a asi sa ani tak skoro nepohnem,,,
delorto.. myslis to vazne ? ..

Aerox... pouzival som okrem jednej flasky stale AGIP 2T city ..
Nigdais ,,, ani mi nevrav , ani mi nevrav.. sift skusim zatiahnut naspät ako bol a ked pride nove tesnenie skusit nahodit a skusit konecne startovat .. ale ako to vidis ta VP bude asi dalsi problem v poradi , cize som sa nepohol z miesta .. a asi sa ani tak skoro nepohnem,,,
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
co sa tyka toho stiftu.Robili sme jednu Hondu XL 600 a tam boli 2 odtrhnute vydrate zaviti lepsie povedane..dal sme tam tekuty kov a pekne zasrobovali a drzi to podnes den a hondicka jazdi.A predsa 600-ka 1 valec ma troska vacsie tlaky ako 70 skuter
ten stift odporucam takto.. 

podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
nie, vpohode, ja ho zakrutim jemu nic nie je .. je len odkruteny ale ak mu nahodou daco je riesim tvojou metodou diks,, .. si vies predstavit ako som to asi zakrucal ked naposledy ked som uz nevedel ktore tesnenie skôr vymenit .. tak som to skusil nejako a zakrutil reku "aby to sadlo" tak festovejsie a povolil sa pri odkrucani sift ..
btw: zakrutim ho tam naspät klasicky len chytim kombinacky do ruky a krutim kym nezakrutim ? Iny spôsob tam velmi nevidim ..
btw: zakrutim ho tam naspät klasicky len chytim kombinacky do ruky a krutim kym nezakrutim ? Iny spôsob tam velmi nevidim ..
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
Nie ten piest si pridrel teraz keď si to nechal vrčať na "nových" tesnenia... vtedy keď sa ti dostala voda do výfuku....
nemám skúter takže sem nepatrím
- modreOKO
- motorkár
ja prisaham bohu ze to nevrcalo za cely cas odkedy som siel bez vody ... no nech ma blesk trafi ak viac ako 10 sekund ..
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
aj ja si myslím že to spôsobila voda vo valci
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Vladi ale stací 1 sekunda keď je voda vo valci a už pridieras.... Ja ťa chápem že si hneď vypínal....
nemám skúter takže sem nepatrím
- modreOKO
- motorkár

- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
aj ja sa priklanam k tej moznosti...ked sa ti tam dostane ttrosicka vody to sa vypari ale ak je jej vela to nedokaze motor spalit.ale ty si spravil chybu to ze ked si vydel ze tie tesnenia neisu vobec rovnake vobec si ich tam ani davat nemal..ale ved co us..ved to je len skuter..su o mnoho dvolezitejsie veci v zivote ako je skuter..ber to s tej lepsej stranky oko....motorku si kupis ale dajme tomu zdravie nieje neplac za kopu zeleza a plastov 

- modreOKO
- motorkár
teda erzo .. ako fakt kamo .. ja viem ze to je forum o scootroch ale prave prezivam take veci ze ... no proste hovoris mi zduse a dakujem ..
...a priznam sa ze tie tesnenia som videl prvy krat vzivote "ze akoze nove tesnenia" a tak som si myslel ze si "sadnu" ..no neskuseny , sprosty Modroocko .. couz.. ucte sa z chyb druhych .. este raz Vam dakujem ..
...a priznam sa ze tie tesnenia som videl prvy krat vzivote "ze akoze nove tesnenia" a tak som si myslel ze si "sadnu" ..no neskuseny , sprosty Modroocko .. couz.. ucte sa z chyb druhych .. este raz Vam dakujem ..
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Neopušťaj sa Vladeno. švihni tam novy valec Corsu a je pokoj.
daj cez zimu valec a dlhšie prevody a ideš v lete...
Štiavnicu spraviš s maximalkou 120km/h.
daj cez zimu valec a dlhšie prevody a ideš v lete...

Štiavnicu spraviš s maximalkou 120km/h.
- shadow_j
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Máj 31, 2010 10:19 pm
- Skúter: Peugeot Vivacity silversport
- Kontaktovať užívateľa:
este sa da aj tak ze na jeden koniec das jednu matku zakontrujes ju druhou a druhy koniec mozes zatocit do bloku dufam ze som to dobre vysvetlilmodreOKO napísal:btw: zakrutim ho tam naspät klasicky len chytim kombinacky do ruky a krutim kym nezakrutim ? Iny spôsob tam velmi nevidim .

- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
no vsetci to vidite tak hrozne
ach jaj ... ja to vidim velmi pozitivne keby to bolo pri mne
nic take s tym nemas boze trosku oskrete "pridrete" kruzky mas nove do pana stift poriadne prikrut daj tam poriadne tesnenia ... ak valec ma kompresiu a nedusi ho ak pridas neries nic oprav pumpu a behaj kolko vladzes aj po snehu ... ja som ne taky valec mal oskrety kruzky zavarene na pieste do slova a slo to vzdy vzdy ... takze pianko pekne ocist setko poriadne!!! zmontuj a voz sa ... a ked az zadrieeees tak vtedy vybrus new valec a ficis more dalej ne
cmuk 

Srdcom TuneR
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som to riešil presne ako tu píšeš, ale výsledok bol taký že to nedržalo ani pol minútku. Neviem či nejaký rozdiel v tlakoch medzi 4T a 2T ale u mňa to proste nedržalo. Nedržalo ani to keď mi tam urobili väčší závit a iný štift.11erzo11 napísal:co sa tyka toho stiftu.Robili sme jednu Hondu XL 600 a tam boli 2 odtrhnute vydrate zaviti lepsie povedane..dal sme tam tekuty kov a pekne zasrobovali a drzi to podnes den a hondicka jazdi.A predsa 600-ka 1 valec ma troska vacsie tlaky ako 70 skuterten stift odporucam takto..
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- modreOKO
- motorkár
..tetuska dnes zvonila : dobierkaaa, no hned som vyskocil z postele , prebral som to .. otvoril, pozrel dnu a ..
Vyjadruhej velmi velku spokojnost s shopom moped-slovakia.sk a tymto mu dakujem . Pisal som si s panom asi 8 mailov, spravil mi foto s pravitkom samotnych tesneni, upresnil, napisl som mu aby poslal a rano ma zobudila dobiera a je to doma .. vyborne.
..taka mala, nepodstatna otazka, neviete co je to za "tesnenie" na poslednej fotke ??
Vyjadruhej velmi velku spokojnost s shopom moped-slovakia.sk a tymto mu dakujem . Pisal som si s panom asi 8 mailov, spravil mi foto s pravitkom samotnych tesneni, upresnil, napisl som mu aby poslal a rano ma zobudila dobiera a je to doma .. vyborne.
..taka mala, nepodstatna otazka, neviete co je to za "tesnenie" na poslednej fotke ??

- Prílohy
-
- 121120101316.jpg
- (162.56 KiB) 93 stiahnutí
-
- 121120101314.jpg
- (74.43 KiB) 93 stiahnutí
-
- 121120101317.jpg
- (142.96 KiB) 93 stiahnutí
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Nie je to výfukové tesnenie? Alebo niekde na prechod od vodnej pumpy.. 

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Vyzerá to ako výfukové tesnenie. Tiež som také mal k valcu na minarelli horizontal aj keď v skutočnosti tam ide úplne iné tesnenie.
- modreOKO
- motorkár
jj, ved jasne v skutocnosti tvar je uplne iny .. ale najskôr to asi bude nieco takeho ..
- modreOKO
- motorkár
no miláčikovia moji .. došiel som z domu ..domov ,
hned zprvej som sa vrhol na valec , ktory som si uz piatok dal dole ..ako prve samozrejme dotiahnut povoleny shift , to slo bezproblemov, nic stym nebolo .. vycisil som ALL co sa dalo , dal vsetky mozne stare aj staronove tesnenia PREC a nahodil som ciste len tie, ktore mi prisli piatok..
Zelene tesnenie pod blokom sadlo ako prdel na serbel .. nasadzujem ..
vsetko vporiadku , ..do hlavy som dal nove zelene tesnenie.. tiez sadlo genialne , namiesto toho cierneho tesnnenia co je po obvode hlavy som dal tiez to co mi prislo piatok, jednoducho vsetko som vymenil co sa tyka tesneni ..
Srobujem hlavu, nasadzujem sviecku, cidlo teplomera ..
"pomodlim sa" a zacinam lievat vodu do chladica .. zatial nic netecie, lievam dalej .. pozeram na pumpu .. ani kvapka , pozeram na motor, ani len vlhke okolo nebolo, vyzera to nadejne ..
Startujem .. nic, nic, nic .. pozriem sviecku ci nahodou zase nie je voda vo valci ,, suchá ! ...BOMBA ..
Nakoniec nastartujem
.. povrcim .. opät skontrolujem sviecku, a sucha !
.. chlapci
v mojej dusi plamienok nadeje , idem sa povozit, .. pumpa netecie, tesnenia drzia , motor cely
.. teplota vporiadku 
Dal som si dva krat mesto tam a spät .. dakujem vsetkym za podporu a rady mate umna chladeneho čapiačika
!!!
!!!
!!!
sezona sa este nekonci ..
hned zprvej som sa vrhol na valec , ktory som si uz piatok dal dole ..ako prve samozrejme dotiahnut povoleny shift , to slo bezproblemov, nic stym nebolo .. vycisil som ALL co sa dalo , dal vsetky mozne stare aj staronove tesnenia PREC a nahodil som ciste len tie, ktore mi prisli piatok..
Zelene tesnenie pod blokom sadlo ako prdel na serbel .. nasadzujem ..
vsetko vporiadku , ..do hlavy som dal nove zelene tesnenie.. tiez sadlo genialne , namiesto toho cierneho tesnnenia co je po obvode hlavy som dal tiez to co mi prislo piatok, jednoducho vsetko som vymenil co sa tyka tesneni ..
Srobujem hlavu, nasadzujem sviecku, cidlo teplomera ..
"pomodlim sa" a zacinam lievat vodu do chladica .. zatial nic netecie, lievam dalej .. pozeram na pumpu .. ani kvapka , pozeram na motor, ani len vlhke okolo nebolo, vyzera to nadejne ..
Startujem .. nic, nic, nic .. pozriem sviecku ci nahodou zase nie je voda vo valci ,, suchá ! ...BOMBA ..
Nakoniec nastartujem

v mojej dusi plamienok nadeje , idem sa povozit, .. pumpa netecie, tesnenia drzia , motor cely

Dal som si dva krat mesto tam a spät .. dakujem vsetkym za podporu a rady mate umna chladeneho čapiačika

!!!

sezona sa este nekonci ..

- Prílohy
-
- 141120101399.jpg
- (102.03 KiB) 54 stiahnutí
-
- 141120101402.jpg
- (208.58 KiB) 54 stiahnutí
-
- 141120101406.jpg
- (126.56 KiB) 54 stiahnutí
-
- 141120101407.jpg
- I LOVE HIM .. :)
- (144.86 KiB) 5 stiahnutí
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No vidíš nakoniec to bolo v tesneniach. Inak viem si predstaviť v akom napätí si išiel či sa niečo nestane. Ja som tak jazdil na focusíkovi po zadretí. Tak prajem nech ti to vydrží a snáď ešte trochu zajazdíš kým príde pravá zima.
- modreOKO
- motorkár
noo, ved jasne
.. tak ako vravis , najskôr do garaze dofukat kus a aj ked je to mozno 500 metrov som asi dvakrat zastal ci daco netecie, nebuchoce, nekvapka
.. pohoda 

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Mne trvalo pár tisíc km kým som prestal konšpiračne načúvať každý divnejší zvuk a každú zvláštnejšiu vibráciu. Aj tak som sa toho nikdy celkom nezbavil.
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani to isté prežívam ja