jj jeto visoko ten před stavec ae na malaguti se jinej nedela právě ,na replice mam najeto cca 1300km, jinak nevím jak mislíš tu podlahu ? tu hlinikovou sem tam přeleštím, jinak sem rád žese aspon nekomu líby ..
mozno by bolo dobre keby si nam sem o tom skutri nieco napisal, pripadne dal nejake lepsie foto, pripadne video, miesto odkazu na nejaku inu stranku, kde toho aj tak moc napisane nie je, tak by si sa dockal viac reakcii, inac pekny scoot, paci sa mi celkom, mozno trosku menej nalepiek, inych farieb ako je scoot..
A co, dojdes niekedy pozriet a ukazat sa s nim aj na Slovensko?
Davidian ,jojo pokusím se zítra neco otom napsat , jinak tohle dost dobra fotka podle mně http://www.jpeg.cz/view-884_nejvic_obrazek_f15.jpg.html , jinak video nejake pohledám snat najdu , jínak dík žese líby jinak ty nálepky sou tam nejake přeplácané no ,, jinak na slovensko do puchova to mám 15km někdy tam jezdívame s kámošem ...Porkyyy nn nešpíníseto právě taky sem se toho bál ae nic neěkdy to přejedu leštenku to stačí
Musím povedať, že sa mi tvoj skútrik veľmi páči Možno len fakt trochu menej nálepiek ako povedal Davidian ale inak
Je to naozaj skúter na nomináciu dobrý si myslím.
Inak ja som z Považskej Bystrice takže to od seba nemáme ďaleko tak potom v lete môžeme dať výjazd niekedy