Spojkova remenica...

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
scrat

Spojkova remenica...

#1 Príspevok od užívateľa scrat » Št Sep 07, 2006 9:57 am

Neviete niekto akým spôsobom sa rozoberá zadná remenica? Nemám na mysli zhodenie spojky ale oddelenie od seba tých tanierov. Ďakujem

midži

#2 Príspevok od užívateľa midži » Št Sep 07, 2006 3:17 pm

nato ti treba specialny kluc, ktory sa da kupit tu na e-shope ale je dost drahy. lacnejsi sposob je upnut maticu na zadnej strane do zveraka a niecim to poriadne chytit a odkrutit ale rukami neverim ze to pojde. a pozor na pruzinu ked to bude odkrutene, pruzina ma dost velku silu tak aby to nevystrelilo velmi

midži

#3 Príspevok od užívateľa midži » Št Sep 07, 2006 3:24 pm

ja som to robil tak ze starym remenom som to chytil aj z blickami a kamos z vrchu to este rukami krutil a neako sa nam to podarilo ale makacka. ale da sa pouzit aj pomocka ktora sa pouziva na odkrutenie olejovelo filtra v autach neviem presne ako sa to vola.

scrat

#4 Príspevok od užívateľa scrat » Št Sep 07, 2006 4:45 pm

dik za snahu ale keby si pozornejšie čítal moju otázku...je tam zrozumitelne napísané, že nemám na mysli zhodenie spojky! tu drží len matica a zhodí ju dole aj priemerne inteligentný bernardín, mna zaujíma ako rozobrať čistu remenicu. Musí to ísť, ved v ponuke shopov bývajú aj tuning taniere pre remenicu.

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Sep 07, 2006 4:47 pm

ta by tam mala byt len nasunuta na drazkovani...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

scrat

#6 Príspevok od užívateľa scrat » Št Sep 07, 2006 5:23 pm

alcatelko napísal:ta by tam mala byt len nasunuta na drazkovani...
som si aj ja myslel ale asi nie je. Normalne ju chytíš špiralov. pochybom oddeluješ od seba, potom príde nakoniec a end. Zvonku drážkovanie vydieť nie je, všetko je zapuzdrené a vnutri vydno iba ložisko podobné tomu ojničnému....

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#7 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Št Sep 07, 2006 10:45 pm

Niektoré sú nerozoberatľné, alebo iba hrubou silou :roll: a potom nezložiteľné.
Moju som chcel trochen upraviť a tiež sa nedá rozobrať. Jediná možnosť je kúpiť komplet tunigovú se vším všudy. :cry:
Tak už zasa nič.

scrat

#8 Príspevok od užívateľa scrat » Pi Sep 08, 2006 12:27 am

už som na to prišiel, na remenici je dosadacia časť pre pružinu kt. vyzerala ako pevné zapuzdrenie drážiek ale s trochou sili ide vytiahnuť a pod nou su už potom količky pre dražky. dakujem za ochotu...admin prosím zamknuť temu...

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"