takze chlapci, scootrik nocoval v garazi , dosiel som rano pozeram cely chudak zamrznuty , bohuzial aj destilka v celom chladiacom systeme ,, modlim sa aby mi to tam nepotrhalo
strasny den dneska..
..potreboval som dotiahnut maticu na variu , nakoneiec som zistil ze ona sama bola zla lebo mala ine zavitovanie alebo ako sa tomu vravi , rval to tam vzduchovou pistolou, bol som rad ze mi nepokaslal zavit na kluke, skoro ma vystrelo ked mi to pvoedal, ..ale nastastie len ta matica si to odniesla ..
..utekal som kupit spravnu na aaute, dosiel som tam zatocil mi to , ok, vsetko vpohode, vporiadku..
..no a zase ja debil co by som si nenarobil viac problemov , do octavie sa zmestil ale do Zafiry ? ..nechcelo sami to z garaze odtlacit tak ze ci to nenapchame do nej ,, napchali sme, ale ako, benzim matke smrdi v aute este doteraz, kalamita este ze cesta bola cca 3 minuty ale aj tak , rychlo som to zacal vytahovat SÁM z auta a to bola dalsia chyba .. SILOU NIČ NEVYRIEŠIŠ ! .. dôsledky:
-odlomena prava smerovka
-odlomená krytka na karbe ako ide plynove lanko
-komplet vylomené úchyty aj so šrobami na ľavých spínačoch (smerovky+truba+dielkove svetla)
človek sa učí na vlastných chybách tak sa vy ponaučte na tych mojich a predchadzajte problemom nerobte si veci ešte jednoduhšie, keď sa daju spraviť aj tak "jednoducho"
no proste dnes čista strata ..