Aprilia SR50 Racing - michal159
Moderátor: Moderators
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aprilia SR50 Racing
vies co mam 70 a nikdy som nemal problem s natocenim motora ano mal ked som mal zapnutu hudbu 4 hodiny vkuse tak mi ho ledva pretocilo ale ras som kopol do startera a fical si krasne 

Mozem oŠtat cely podpis 

- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
lenže ti mas piaggio a hvorim ze minareli nepretocia..
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Aj číny su konštrukčne okopírované minerálky a idú v pohode pretočiť. Skôr by som to tipoval na slabú baterku.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
ale v mojom prípade mal LUTHAR pravdu
mám pokazenu volnobežku takže nakopávam
takči tak
a koniec OT

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
PROSíM VAS, VIE MI NIEKTO POSLAT MAILOM NAKRES STAGE6 SSP 260MM oversize KOTUčU NA MOJ skuter ? 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
MALU UPDATE
Konečne mi domov dorazil chladič+hadice+expanska dalej predna maska z LC aprilky a aj Novučičká Stage6 SSP vodná pumpa
čiže už mám skoro všetko na prerabku
Pár víkend už silno makám a skuter pripravujem na lakovačku : Tu je pár foto-skuter je už do 3/4 cely obrusený,ešte musím dokončiť zvyšok a kupit jemnejšie šmirgle a dokončit to do stavu ked bude pripravený na striekanie
zvyšok nabuduce
Konečne mi domov dorazil chladič+hadice+expanska dalej predna maska z LC aprilky a aj Novučičká Stage6 SSP vodná pumpa

čiže už mám skoro všetko na prerabku

Pár víkend už silno makám a skuter pripravujem na lakovačku : Tu je pár foto-skuter je už do 3/4 cely obrusený,ešte musím dokončiť zvyšok a kupit jemnejšie šmirgle a dokončit to do stavu ked bude pripravený na striekanie
zvyšok nabuduce

- Prílohy
-
- 05022011009.jpg
- (66.04 KiB) 310 stiahnutí
-
- 05022011010.jpg
- (89.34 KiB) 310 stiahnutí
-
- 05022011011.jpg
- (98.91 KiB) 310 stiahnutí
Naposledy upravil/-a michal159 v So Feb 05, 2011 9:13 pm, upravené celkom 1 krát.
- Peter 218
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 14, 2010 11:19 pm
- Skúter: Aprilia SR 50
Dobre makaš
vidim že bereš všetko čo ty pride do cesti
(smerovku)

Aprilia Sr 50-liatina 70 ccm,17,5ka karburator,Malossi multivar,Naraku spojka,Malossi remeň,Gianelli Extra.

- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
došli mi aj tie nové= biele, tak hentie rovno do koša pojdu 

- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Mám taký problem ešte :
Ked som býval som skutrom v garáži tak som ho odtalčil dopredu do stredu garaže, ale ked som ho dával nas5 tak mi dozadu velmi tažko šiel, a ked som skušal zabrzdit, tak som zabrzdil ale brzda povolila asi až po polmetri. Co stým je ?
Ked som býval som skutrom v garáži tak som ho odtalčil dopredu do stredu garaže, ale ked som ho dával nas5 tak mi dozadu velmi tažko šiel, a ked som skušal zabrzdit, tak som zabrzdil ale brzda povolila asi až po polmetri. Co stým je ?

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Inak dam ti jednu radu ked to brusis tak to rozober, ved takto sa to nebrusi. Ani sa nedostanes vsade a znicis ostatne casti skutra.
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
No hento s tou brzdou,kedže máš vzadu bubon tak tam ti može ostavať pakna viseť.to robí aj na autách,lebo predná to asi nebude že?kedže je tam kotuč.A chcem sa opýtat nenarobil si velké rihy ked si to brúsil?lebo ked to vidím až sa mi chlpy stavajú lebo vyzera to dost zle
vieš že ked to streknes na novo ci tam nebudu hrbole.ale inač pekna pracička a posluchni luthara ma pravdu 

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
šak sa Ti mohol aj prach z brusenia dostať do pakní....
to si kde videl...to už Ti nestalo za trochu času to rozobrať...či aj striekať to budeš v celku...
odbrusil si smerovky...pojdu do koša...si ich mohol pred brusenim dať dole a niekomu tu na fore ich aspon darovať...nie za to že maš nove šup stare do koša...
možno by niekto potreboval.
to si kde videl...to už Ti nestalo za trochu času to rozobrať...či aj striekať to budeš v celku...
odbrusil si smerovky...pojdu do koša...si ich mohol pred brusenim dať dole a niekomu tu na fore ich aspon darovať...nie za to že maš nove šup stare do koša...
možno by niekto potreboval.
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
viem že máte pravdu, a tie smerovky su len trošku chytene na foto to tak vyzerá ale prepláchol som to vodou a nič tam nevidno že su chytene. A všetko som mal dole okrem prednej masky. Mal som dole aj brucho plasty okolo sedačky všetko len nie prednu masku
a Zasekáva sa mi zadna brzda, a tá to robila aj pred zimou. A Nerobí mi to rychy, je to len zatial 320tkou vybrusene dalšiu sobotu to dobrusim 320 a pojdem 600tkou potom 800 a nakoniec vodnym 1000 a 1200 

- Luthar
- motorkár
-normalne to rozober na plasty predny plast das dole tak ze zhodis predne koleso.
-dalej vobec to nemusis brusit 1000- 1200 (staci 600 max 800 pod vodou a je to dobre)
-a hlavne to ROZOBER! a pekne sa z tym pohraj, neponahlaj sa nech to spravis poriadne, aby sme mali na co pozerat a zavidiet
-dalej vobec to nemusis brusit 1000- 1200 (staci 600 max 800 pod vodou a je to dobre)
-a hlavne to ROZOBER! a pekne sa z tym pohraj, neponahlaj sa nech to spravis poriadne, aby sme mali na co pozerat a zavidiet

- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ved práve bruúsim to poctivo
len teraz mam vrasky na čele z vyfuku ! nechcem sa rozhodnut: či YASUNI R či STAGE6 PRO alebo dkonca C16( ale to je najmenej pravdepodobne, lebo to je už velky bordel=zvuk=spotrba)
a ked to dám 320-600- potom ešte musím aj vodnym 800-1000 ked aj 1200 už nie, ale najviac s ami to nechce vodou robit, takto bruskou pekne lahko, ale ručne cely skut
LUTHAR: ty si cely skut šmirgloval čo ? ručne ? kolko si spotreboval šmirglov ?

len teraz mam vrasky na čele z vyfuku ! nechcem sa rozhodnut: či YASUNI R či STAGE6 PRO alebo dkonca C16( ale to je najmenej pravdepodobne, lebo to je už velky bordel=zvuk=spotrba)
a ked to dám 320-600- potom ešte musím aj vodnym 800-1000 ked aj 1200 už nie, ale najviac s ami to nechce vodou robit, takto bruskou pekne lahko, ale ručne cely skut

- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
Stage 6 Pro ma najlepsie vysledky co sa tyka vykonu.Samozrejme spomedzi tych dvoch.C16 je inde 

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Aprilia SR50 Racing
No ja som sa s tym nes..l a dal som mu papat 1200ku.
Pozri si streetbuzz tusim v minulorocnych cislach od marca do augusta testovali valce a vyfuky a rozne kombinacie.. Mozno Ti to napovie..
Poslané z iPhone cez aplikáciu Tapatalk.
Pozri si streetbuzz tusim v minulorocnych cislach od marca do augusta testovali valce a vyfuky a rozne kombinacie.. Mozno Ti to napovie..
Poslané z iPhone cez aplikáciu Tapatalk.
- Luthar
- motorkár
ja som to brusil rucne a rovno z vodou, ale vela smirglov som nepotreboval tak z kazdeho 4-5 ale naozaj 800 (vodou) bohate staci to uz je strata casu ked to budes jemnejsie.michal159 napísal:ved práve bruúsim to poctivo![]()
a ked to dám 320-600- potom ešte musím aj vodnym 800-1000 ked aj 1200 už nie, ale najviac s ami to nechce vodou robit, takto bruskou pekne lahko, ale ručne cely skut![]()
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No dohodol som sa tak s matrixkom vyhražil som YASUNI R(120), budem ho mat do vtedy pokím nenájdem Stage6 PRO resp. ked to pojde dobre s Rkom tak nebudem špekulovat( ako sa poznám, špekulovat budem
) tak potom Rko predám Matrixkovi a ja si zoberem Stage6 PRO .
C16 týmto pádom zhasla
STALE NEMAM ODPOVED AKO DORIESIT ZADNU BRZDU
A LUTHAR ved uvidím aké to bude po 600 suchej, dám 800 vodny a potom sa uvidí, a rozhodol som sa tak že nebudem teda brusit tie vnutrorne plasty dám tam len PLNIC+ZAKLAD+FABRA+LAK
existuje špecialna farba na plast hentakého druhu ? 

C16 týmto pádom zhasla

STALE NEMAM ODPOVED AKO DORIESIT ZADNU BRZDU

A LUTHAR ved uvidím aké to bude po 600 suchej, dám 800 vodny a potom sa uvidí, a rozhodol som sa tak že nebudem teda brusit tie vnutrorne plasty dám tam len PLNIC+ZAKLAD+FABRA+LAK

- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
MALY UPDATE
Dneska som to ani nečakal, pridem si domov a čo nevidim ? na stole bublinkova obalka
a prišlo jedno male potešenie
STAGE6 Wingcooler R/T spojkovy zvon
už mi nechyba vela vecí a budem kompletny,sobotu to cele idem dobrusit a o tyzden to odovzadavam do ruk lakyrnikovy

Dneska som to ani nečakal, pridem si domov a čo nevidim ? na stole bublinkova obalka

a prišlo jedno male potešenie

STAGE6 Wingcooler R/T spojkovy zvon

už mi nechyba vela vecí a budem kompletny,sobotu to cele idem dobrusit a o tyzden to odovzadavam do ruk lakyrnikovy

- Prílohy
-
- !B7r-dVQCWk~$(KGrHqV,!jcEzKeFIc-YBM08qJw0kw~~_12.JPG
- (27.12 KiB) 142 stiahnutí
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:

LEN má niekto nejaky sposob ako zhodit dole spojku ? neviem doslova NIJAKO zastavit spojkovy zvon. Skušal som už vela trikov ale stale nič a nič. Ten šrob je tam tak zapečený, zatvrdnutý.

A má niekto skusenost so striekanim diskov ? lebo mam ich sivé a lak(farba) už pomaly aj tak opadáva a rád by som to nastriekal na bielo ale neviem ako

DAKUJEM

- Luthar
- motorkár
no najlepsie je to vzduchovou pistolou, inak neviem
a to striekanie diskov: treba na to odolnu farbu (najlepsie praskove striekanie) a urcite by som to bielou nedaval mas to hned spinave a nevyzera to potom moc dobre skus pouvazovat o tmavsej farbe.
a to striekanie diskov: treba na to odolnu farbu (najlepsie praskove striekanie) a urcite by som to bielou nedaval mas to hned spinave a nevyzera to potom moc dobre skus pouvazovat o tmavsej farbe.
- Peter 218
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 14, 2010 11:19 pm
- Skúter: Aprilia SR 50
ja som kolesa striekal sprayjom a celkom pekne to je iba som to ošmirgloval odmaastil a bolo vyzera to pekne či sa to neolupe to už neviem 

Aprilia Sr 50-liatina 70 ccm,17,5ka karburator,Malossi multivar,Naraku spojka,Malossi remeň,Gianelli Extra.

- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Pištol napadá aj mne ale nemam dostupnost
ale myslel som nejaky HANDMADE, HOMEMADE vyrobok na spojkovy zvon
a tie kolesá budu asi biele, špina mi nevadí nemam problem s každodennym umývaním

a tie kolesá budu asi biele, špina mi nevadí nemam problem s každodennym umývaním