motowell RS
Moderátor: Moderators
- ondrej.h
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Feb 08, 2010 11:27 pm
- Skúter: DERBI RAMBLA 300i
Re: motowell RS
Ahojte.Chcel by som poprosiť majiteľov Motowell RS, či by mohli zmerať priemer kľuky-1000hranu pri údržbe/ výmena valčekov, remeňa.../ A neviete niekto náhodou, či je na tomto scootri použitá liatinka alebo nicasil séria valec? Vďaka
MOTOCYKEL? Pre mňa dokonalý ventil...
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
samozrejme ze liatinka
- ondrej.h
- st. kolobežkár
Skúste sa pochváliť majitelia Motowell RS s Vašími strojmi- spokojnosť, jazdné vlastnosti, spracovanie, počet najazdených km, spotreba, poruchy, spokojnosť pri reklamáciach vrámci záruky,prípadne tuning Vaších mašín, atď....Vďaka
- samoderyo
- chodec
- Dátum registrácie: Po Mar 29, 2010 9:55 pm
- Skúter: Motowell magnet rs 50
velice rad sa pochvalim
takze asi tak ze po 1200km som to zadrel, dva krat menil tachometrove lanko a ajtak zas prasklo takze tachac mi nejde vobec, stale skratuje elektrika, nedobija poriadne baterku, uz treti krat mi odisla ziarovka na zadnom svetle.. peknu reklamu som spravil tej znacke:D.. ale jako rozbeh ma slusny maximalka newm lebo ked mi este isiel tachac ukazuvalo mi max 95 ale to bolo mozno real 70km/h mozno ani to.. vyzorovo je strasne pekny hlavne ta predna maska aj tie diody su tam pekne, zadok trochu odflakly ale nieje to najhorsie.. ja sa na svojom chystam to zadne svetlo nastriekat s tmavym sprejom na svetla, prestriekat disky na bielo, objednal som podlozku pod tlmic tak som zvedavy ako to bude vyzerat.. takze tak
inac mohol by si sem dat neake foto tvojho rs 

podpis som si este nenastavil
- ondrej.h
- st. kolobežkár
Dik za cenné info o Tvojom scootri. Ja Motowell RS nemám, len sa oň zaujímam, lebo sa mi veľmi páči a možno v budúcnosti by som ho chcel "sedlať". Preto zháňam info, aby som s jeho kúpou "nešlápol" úplne mimo. Predsa je to ešte pomerne málo rozšírený scooter, takže každá skúsenosť majiteľa je pre potencionálnych záujemcov veľmi cenná. Inak ja mám Keeway F-act. :)
- motowell
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Okt 05, 2010 11:10 am
- Skúter: Motowell MAGNET RS 50
- Kontaktovať užívateľa:
Motowell RS v rozobratom stave rok vyroby 6/2010 ---priprava na sezonu---poradim co a ako mam nafotene celu demontaz aj montaz + skryta hrdza na rame+ kabelaž prerabka
Spoiler: ukázať
- ondrej.h
- st. kolobežkár
Hrdza? Tak skoro?
Nafoť a ukáž, nech trocha vidíme pod "kabát" Tvojej RS mašiny. 

- motowell
- st. cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
rok vyroby 2010--detail zvary-kvalita ????---a uz hrdza----neskutočne čo sa da všetko skovat pod kapotaž---elektrika kabelež keby nemali binder pasky ---ako im pride tak namontuju----inak mooricky "zatial" bez problemov najazdene 1200 km
inak všetky zavady už odstranene /poopravovane/A ZNOVA ZLOŽENE
inak všetky zavady už odstranene /poopravovane/A ZNOVA ZLOŽENE

- Prílohy
-
- M2.JPG
- (95.56 KiB) 213 stiahnutí
-
- M3.JPG
- (142.18 KiB) 213 stiahnutí
-
- M4.JPG
- (160.82 KiB) 213 stiahnutí
-
- M5.JPG
- (160.82 KiB) 213 stiahnutí
-
- M6.JPG
- (144.44 KiB) 213 stiahnutí
-
- M7.JPG
- (88.23 KiB) 213 stiahnutí
-
- M8.JPG
- (116.07 KiB) 213 stiahnutí
- ondrej.h
- st. kolobežkár
Dik za foto. Inak aj na mojom Keeway je sem-tam odlúpnutá farba na ráme, ale Ty tam máš tej hrdze celkom dosť ako som pozeral na fotky.
A tam pri chladiči a expanzke je špina od predného kolesa, či prepúšťajú hadice s kvapalinou? Škoda, že inak celkom pekný scooter a možno dobrý aj po motoristickej stránke, nemôžu lepšie spracovať pri výrobe a montáži.
Snáď sa to časom zlepší a "muchy" sa vychytajú...

- motowell
- st. cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
tej hrdze tam niebolo vela hlavne v zvaroch/opravene a zastriekane/--inak velmi skaredo pozvarane ----z chladica nič netecie to bolo take spinave pod plastami a elektrika bola natiahnuta ako im to prislo/opravil som /
----moj nazor ze kvalita spracovania v zavode na montaz asi nieje na nejakej urovni....ale inak som spokojny hlavne ze jazdi nemam nijake upravy okrem odblokovania co sa zvysila akurat maximalka podla tch..90 viac som ani neskusal..
s pozdravom Palo-Motowel

s pozdravom Palo-Motowel
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
standardna cinska kvalita...co viac sa da za tu cenu cakat? spracovanie piaggia?
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- motowell
- st. cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
motowell RS
Ale ja som kritizovalalcatelko napísal:standardna cinska kvalita...co viac sa da za tu cenu cakat? spracovanie piaggia?

- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
madarska montaz ako vybalenie z kartonu? 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- motowell
- st. cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
nechcem sa ta nejako dotknut viem ze sa skutrom rozumieš ale skus si zistit kde vslatne sidli firma a naco su im montazne linky a sklady -----ked ako tvrdiš že iba robaluju krabice možno ti napovedia tieto fotky z montaznej linky... 

- Prílohy
-
- motowell_23.jpg
- (128.54 KiB) 373 stiahnutí
-
- motowell_22.jpg
- (132.11 KiB) 373 stiahnutí
- motowell
- st. cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
a este nejaky komentar z netu.....
100% Maďarský-vlastnik- skúter manufaktúra, tiež Motowell na Intermote ukázať svoje najnovšie modely, ktoré sú oveľa vyššiu kvalitu, než ich predchodcovia - viditeľné Crogen Šport
Crogen "patrí k novej generácii skútrov Motowell, ktoré sú zostavené v Budapešti,
100% Maďarský-vlastnik- skúter manufaktúra, tiež Motowell na Intermote ukázať svoje najnovšie modely, ktoré sú oveľa vyššiu kvalitu, než ich predchodcovia - viditeľné Crogen Šport
Crogen "patrí k novej generácii skútrov Motowell, ktoré sú zostavené v Budapešti,

- Prílohy
-
- 1739771_c21721e3c5547739758e54569fd169f1_m.jpg
- majitelia firmy
- (39.28 KiB) 376 stiahnutí
-
- 1739777_2819d163cbda9cf70d0559e8de9babe6_m.jpg
- konštrukteri.....
- (82.13 KiB) 376 stiahnutí
-
- 1739779_41be91842f34d0f997d56c42073ce790_m.jpg
- sidlo firmy.......
- (50.55 KiB) 376 stiahnutí
- motowell
- st. cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
Čím je značka MOTOWELL
Je to EURÓPSKY výrobca a nie importér výrobku. Je pravda a nikto to netají, že výroba sa vykonáva v Číne, tak isto ako mnohé nadnárodné spoločnosti zvučných mien si tam zadávajú výrobu. Ale pretože sa celý vývoj vykonáva v Európe, za asistencie mnohých, predovšetkým mladých, nádejných konštruktérov na technickej univerzite v Budapešti si značka MOTOWELL právom hovorí, že je EURÓPSKOU značkou. V súvislosti s vývojom máme zaregistrované mnohé patenty a vylepšenia, ktoré na našich skútroch nájdete. Vo výrobnom závode na kvalitu výroby neustále dozerá náš pracovník, čo je tiež jeden aspekt ku zvýšeniu spoľahlivosti našich skútrov.
Je to EURÓPSKY výrobca a nie importér výrobku. Je pravda a nikto to netají, že výroba sa vykonáva v Číne, tak isto ako mnohé nadnárodné spoločnosti zvučných mien si tam zadávajú výrobu. Ale pretože sa celý vývoj vykonáva v Európe, za asistencie mnohých, predovšetkým mladých, nádejných konštruktérov na technickej univerzite v Budapešti si značka MOTOWELL právom hovorí, že je EURÓPSKOU značkou. V súvislosti s vývojom máme zaregistrované mnohé patenty a vylepšenia, ktoré na našich skútroch nájdete. Vo výrobnom závode na kvalitu výroby neustále dozerá náš pracovník, čo je tiež jeden aspekt ku zvýšeniu spoľahlivosti našich skútrov.
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
podla teba by sa to nezmestilo do jednej odpovede? a nie otravovat ludi ktory si daju aktivne temy a stale tam vidia niakeho madarskocinskeho hybrida 

Mozem oŠtat cely podpis 

- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
No na to že je to 2010 tak tej hrdze je tam dosť. Čo bude o 5-10 rokov s tými zvarmi ?
- motowell
- st. cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
nebolo to az take strasne hlavne v zvaroch a co bude za par rokov to netusim ale snad to bude aj o tom ako sa on postaram 

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
motowell RS
Zas az tak ten motowell nevychvaluj.
Nech ked ma cim, presvedci sam!! Sancu isto dostane. Od dakoho urcite.
Poslané z iPhone cez aplikáciu Tapatalk.
Nech ked ma cim, presvedci sam!! Sancu isto dostane. Od dakoho urcite.
Poslané z iPhone cez aplikáciu Tapatalk.
cistokrvna cina je pekne co si napise vyrobca.aj ja mozem napisat ze keeway je talian len to by ma tu asi cele forum vysmialo ze?
kamos ma presne ten motowel co ty magnet rs a ked to porovnam s mojim keewayom karter ten isty akurat ze to je vodnik a tie plasty sa mi zdaju byt take kvalitnejsie inak to iste. 

- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
na tych fotkach je fabrika v cine kde vidno ze makaju cinania...na fotke MW europe je sklad aky ma kazda "znacka" vo svojom hlavnom stane...tak ako CPI je rakusky vyrobca, kentoya cesky tak aj motowell je madarsky...ta montaz znamena ze ti pride takmer poskladany skuter a tu sa robi len finalna montaz (nahodia sa kolesa, niektore plasty aby sa usetrilo na doprave...)motowell napísal:Čím je značka MOTOWELL
podobne sa robia porshe cayene...pridu do nemecka bez kolies tie tam nahodia a daju ze made in germany...pritom sa vyrabaju vsade len nie v nemecku

ked to bude aspon vyrobene podla europskych noriem (hlavne materialovych) tak to bude obrovsky uspech pre cinu
-
- chodec
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 12:30 pm
- Skúter: SUZUKI KATANA, MOTOWELL MAGNET RS
mam to je to cina uplnee šrotidlo ale ked sa vimeniii seecko co v tych katroch je tak to pojde ako hocico ine ale v serii je to srot na entu a tazka kua ale vyhoda je ze vario pasuje z yamahy roxa atd.
podpis som si este nenastavil