Plany na sezonu 2010
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Plany na sezonu 2010
to snake.kupcu som ti uz zohnal.uz len pockat na lepsie pocko a dufa,ze nekupi nieco ine.
podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Myslim, ze tento vikend 20.3-21.3.2010 na celom Slovensku oficiane zacala sezona! 
Som sa usmieval, ked v som nasom meste videl ako su pootvarane garaze, povytahovane scootre, ci motorky a startuje sa vo velkom, umyva a vozi sa

Som sa usmieval, ked v som nasom meste videl ako su pootvarane garaze, povytahovane scootre, ci motorky a startuje sa vo velkom, umyva a vozi sa

Kymco Xciting 300i
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ako čo plánujete na ďalšiu sezónu? Mne sa moje plány o ktorých som písal na 1 strane splnili tak dúfam že sa mi splnia aj tie čo mam teraz...
skútra hneď zazimujem lebo s počasím to nevizera ružovo ale ešte v utorok chcem dať takú poriadnu jazdu pred zazimovanim a budem čakať na ďalšiu sezónu a na ten skvelý pocit keď motor naskočí po zime 

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
A či mikulášska a čo štedrovečerná jazda? však konečne je sucho a nie horúco tak sa dá ešte čo to pojazdiť.
- XAWIER
- st. skútrista
Jeden zavazok som splnil - ze som urobil v lete vodicak na neobmedzene A-cko.
Druhy zavazok (kupu velkeho skutra) som nesplnil. Nechavam to na buduci rok...aspon sa budem viac tesit. Cez zimu budem sledovat inzeraty a mozno v jari alebo lete sa buchnem po vrecku.
Tuto sezonu som vela nenajazdil, lebo v jari mi odislo lozisko na klukovke a nechcel som investovat do opravy (v servise mi to vycislili na 9000 Sk aj s robotou-tak to radsej hodim do Torysy). Uz som vsak nasiel ovela lacnejsie diely z Polska, tak v jari dam do kopy aj 50-ku (do mesta sa zide).
Banditovi ostal este jeden rest a to, ze mi mal dat otestovat svoju Aprilku aj na hlavnych tahoch
Nejak nevysiel cas a teraz je uz kosa
Nevadi, jar to isti 
Druhy zavazok (kupu velkeho skutra) som nesplnil. Nechavam to na buduci rok...aspon sa budem viac tesit. Cez zimu budem sledovat inzeraty a mozno v jari alebo lete sa buchnem po vrecku.
Tuto sezonu som vela nenajazdil, lebo v jari mi odislo lozisko na klukovke a nechcel som investovat do opravy (v servise mi to vycislili na 9000 Sk aj s robotou-tak to radsej hodim do Torysy). Uz som vsak nasiel ovela lacnejsie diely z Polska, tak v jari dam do kopy aj 50-ku (do mesta sa zide).
Banditovi ostal este jeden rest a to, ze mi mal dat otestovat svoju Aprilku aj na hlavnych tahoch

Kymco Xciting 300i
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
XAWIER tak ako vidím tak na Prešovsky zraz 2011 sa môžem len tešiť
len keby mne sa podarilo urobiť vodičak a prihlásiť skútra tak bi som ti cestou na zraz robil spoločnosť 

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Neviem,Neviem urobiť vodičak a prihlásiť skúter bi nebol až taky veľký problém. Len ta kubatúra v papieroch že 150cc a vodičak A1 iba do 125cc.To bi sa tiež dalo urobiť ale chce to lowe lowe lowe.... Alebo bi som to riskol a potom keby bol nieaky problem tak bi som nieako musel ukecať fízlov.... keď si pozháňam niaku brigádu cez prázdniny tak si splním môj životný sen a kúpim si Yamahu Aerox
a urobím si AM vodičak. Ale je to vo hviezdach neviem čo bude zajtra a nie to o mesiac dva,pol roka ,rok....časom sa uvidi...
Ale do 18stky budem musel niečo poriešiť lebo po dedine ma už nebaví sa voziť....
PS: A ty ako stojíš s kupov maxika ?

Ale do 18stky budem musel niečo poriešiť lebo po dedine ma už nebaví sa voziť....
PS: A ty ako stojíš s kupov maxika ?

- XAWIER
- st. skútrista
Kazdy den hladam dobru ponuku...
V tomto roku by som mal na PO stretko uz prist na maxaci.

Kymco Xciting 300i
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No tak to sa tešim
ja pravdepodobne tento rok ešte prídem na zraz busom alebo vlakom s nieakymi skutristami jeden je aj na fore (MarekPavlinsky ma nick) a potom uvidím čo a ako sa vyrisuje ale asi to buďe buď Vodičak A1 a prihlásenie Turbosakiho alebo Yamaha Aerox a vodičak AM

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tak aké sú vaše plány do ďalšej sezóny 2013 ? 
Moje plány sa časom dosť menia ale teraz na 99% viem že novu sezónu 2013 začnem už legálne, a to s vodičakom A2 (nova podskupina na moto do 35kw-od 18r) +B skupina ale ta ma až tak nezaujíma
Plánujem kúpiť aj nejakého maxila zatiaľ môj favorit je Gilera Nexus 500, ale to sa uvidí podľa finančného stavu možno že skončím aj pri niečom lacnejšom, alebo sa ešte aj môže stať že prihlásim činu....
To je jedno hlavne že už budem jazdil aj mimo obce bez strachu že sa objavia fizli, a že na zraz dôjdem na skútri nie na vlaku....

Moje plány sa časom dosť menia ale teraz na 99% viem že novu sezónu 2013 začnem už legálne, a to s vodičakom A2 (nova podskupina na moto do 35kw-od 18r) +B skupina ale ta ma až tak nezaujíma

Plánujem kúpiť aj nejakého maxila zatiaľ môj favorit je Gilera Nexus 500, ale to sa uvidí podľa finančného stavu možno že skončím aj pri niečom lacnejšom, alebo sa ešte aj môže stať že prihlásim činu....
To je jedno hlavne že už budem jazdil aj mimo obce bez strachu že sa objavia fizli, a že na zraz dôjdem na skútri nie na vlaku....

- XAWIER
- st. skútrista
Tak to sa tesim na prvu "legalnu" jazdu na maxikoch niekde po okoli. Keby si nemal na Nexusa, kup Magaluti Madison..velmi dobre ceny su na nete...
Moje plany su: jazdit a jazdit na Xcitingu, ktory mi robi radost. Snad bude potrebne vymenit len sviecku, remen, filter. Ale to nie je narocny servis.
Moje plany su: jazdit a jazdit na Xcitingu, ktory mi robi radost. Snad bude potrebne vymenit len sviecku, remen, filter. Ale to nie je narocny servis.
Kymco Xciting 300i
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak veru, Madisonko by bol aj môj typ ak by som mal teraz kupovať scootra, a že by som chcel dačo šikovné a s malou spotrebou nie moc veľké .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tak aj na Nexusi sú dobre ceny na inzerátoch, tak uvidím čo sa podari na sezónu 2013. A aj keď prihlásim činu, tak to bude v pohode jazdenie keď sa to nebude kazilo a nerozletí sa mi to po ceste... Ale nechcem predbiehať to sa ešte len uvidí, hlavne je že budem konečne mohol jazdiť legálne