Komunizmus je - spoločenský systém založený na spoločnom vlastníctve výrobných prostriedkov, príp. aj pôžitkov..
- ja k tomu hodim len posledny svoj komentar:
Zalozili ste si tuto temu, nech sa mozete vyblbnut, nech sa paci. Zatial ste len ofrflali, ze som vam zamkol temu, kde ste sa nevedli chovat. Tak verim, ze tu budete pisat o zraze, vasich pocitoch a programe, pripadne sem hodite nejake konstruktivne navrhy, ktore pomozu vychytat pripadne organizacno-ucastnicke chyby z minulosti a zachovate to v ramci slusnosti. Rad by som poukazal, ze sme hlavne skutristi, ci motorkari a ist na ten zraz stoji nemale peniaze, a vela z nas sa tam tesi preto, lebo tam stretneme ludi, s ktorymi nas spaja prave toto hobby.
Ja osobne, si ovela viac vyzdvihujem zazitky z jazd pomalosti, spolocneho vyjazdu v kolone na Ostru Luku, spolocny obed, zoznamenie s Alcatelkom, ci Vami ostatnymi zucastnenymi.
To ze sa tam niekto ozral, a ci sa ozere aj tento rok, si mozete riesit cez nejaky Instant Messenger, alebo Sukromne Spravy. Ale ked citite potrebu sa tu tym prezentovat, aspon berte do uvahy, ze robite reklamu nielen sami sebe, ale aj Alciho zrazu.
Tak aspon skuste zachovat podstatu tejto novovytvorenej teme, nech to je pre ostatnych zaujimave citanie. Nie pubertalne vylevy dospelych ludi, ktori by mali ist prikladom mladsim, ci vekom alebo clenom na fore s nizsim Rankingom ..
NO OFFENCE!!