Ne/logické pravidlá cestnej premávky
Moderátor: Moderators
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
Re: FUN
to TheBandit: a čo čakaju darcovia organov ako on? že keď pojde 170-200km/h po okreskach že je frajer? ako mohol čakať vodič toho auta že tam pristane idiot na motorke rýchlosťou daleko za 100km/h? pozri si tachometer, nie je tam vidiet konkretne udaj, ale 3 ciferne cislo to bolo. za toto by som bral chlapcom svoj pravnosť, ak si samovrah, tak nech sa paci chod na pretekarsky okruh a nie na cestu kde budes ohrozovat ludi. 

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
gianmarco1 neviem či si sa nepomýlil, lebo thebandit sem nedával žiadny príspevok. Zrejme si reagoval na moje ,,výchovné" videá. Viem že ten druhý tomu riadne nakladal ale ja som to chcel dať ako výstrahu že si treba dávať pozor aj keď ste na hlavnej ceste. Takže teraz nejde o to kolkátkou išiel ten motorkár.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Trojciferne cislo mohlo byt aj toto : 105. Vodic toho auta mu NEDAL prednost.Je nepodstatne ako rychlo isiel.
V zakone mas napisane viackrat slovo - predvidat.Bohuzial ale je to tak.
Takze ak niekto ide 200 ty ho nesmies takto dementne zablokovat,lebo nadavas pozor.
Pri nehode by mal samozrejme dostat pokutu za prekrocenie rychlosti,ale na vine bude vodic co nedal prednost.
V zakone mas napisane viackrat slovo - predvidat.Bohuzial ale je to tak.
Takze ak niekto ide 200 ty ho nesmies takto dementne zablokovat,lebo nadavas pozor.
Pri nehode by mal samozrejme dostat pokutu za prekrocenie rychlosti,ale na vine bude vodic co nedal prednost.
Kawasaki Versys Touring Edition

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna je to hlupost... predstav si neprehladnu krizovatku, kde z vedlajsej ledva vidis za roh... na hlavnej ceste je kvoli tomu 40-tka, aby auta nevlietavali do krizovatky prirychlo... no a ja idem z vedlajsej na hlavnu, nic v dohlade nejde... a po hlavnej do mna vleti debil 120km/h. Ja som urobil chybu? ON porusil rychlost, ON siel neprimerane...
nechapem, ako moze niekto hajit pravo hlavnej cesty nadovsetko...

- gianmarco1
- st. skútrista
ospravldnujem sa. vedel som že to sem postol nejaky moderator a prisahal by som že to bol Thebandit.
pardon...
spat k teme: Viper, sam tomu neveriš že šiel 105. Motorkar si mysli, že je na ceste sám, že všetko ubrzdí a predbehne kedykoľvek... potom vonia fialky pod zemou. väčšina motorkárov su bezohľadný majstri sveta.

spat k teme: Viper, sam tomu neveriš že šiel 105. Motorkar si mysli, že je na ceste sám, že všetko ubrzdí a predbehne kedykoľvek... potom vonia fialky pod zemou. väčšina motorkárov su bezohľadný majstri sveta.
s tymto prispevkom maximalne súhlasím. v dnešnej dobe sa spoliehať na prednosť na hlavnej ceste je smiešne.THeBaNDiT napísal:podla mna je to hlupost... predstav si neprehladnu krizovatku, kde z vedlajsej ledva vidis za roh... na hlavnej ceste je kvoli tomu 40-tka, aby auta nevlietavali do krizovatky prirychlo... no a ja idem z vedlajsej na hlavnu, nic v dohlade nejde... a po hlavnej do mna vleti debil 120km/h. Ja som urobil chybu? ON porusil rychlost, ON siel neprimerane...

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
gianmarco1: je nepodstatne comu verim.Kazdy z nas je motorkar a ja tiez.Na aute mam odjazdene dost kilometrov nato,aby som mal aspon nejaky odhad dopravnej situacie.Na motorke je toho pomenej,ale to neznamena ze jazdim ako blazon.
Na aute sa mi pravidelne stavalo,ze borec mi pred nosom vystartoval(ako pilot F1) z vedlajsej a potom sa predomnou trepal 20km/h.Ja som isiel podla predpisov -+ 10km/h.
Presne ako na tom videu.Ten debil v golfe nema odhad vzdialenosti a zaroven sa nevie rychlo pohnut.Az po strete s motorkou pridal rychlost.
Na aute sa mi pravidelne stavalo,ze borec mi pred nosom vystartoval(ako pilot F1) z vedlajsej a potom sa predomnou trepal 20km/h.Ja som isiel podla predpisov -+ 10km/h.
Presne ako na tom videu.Ten debil v golfe nema odhad vzdialenosti a zaroven sa nevie rychlo pohnut.Az po strete s motorkou pridal rychlost.
Naposledy upravil/-a viper v Ne Mar 06, 2011 3:09 pm, upravené celkom 2 krát.
Kawasaki Versys Touring Edition

- gianmarco1
- st. skútrista
je to nespravodlive a bohužial maš pravdu. v každom pripde sa mal pohnuť s golfom rýchlejšie, ale aj ten darca orgánov musí rátať s takouto situáciou. veľa vodičom chýba predvídavosť...viper napísal:Bohuzial mas smolu.On by mal zaplatit pokutu za rychlost a ty si vinny.Mal si mu dat prednost.
ale sme už OT.

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ne/logické pravidlá cestnej premávky
*Presunuté príspevky z témy FUN kde boli tak trochu OT.
Tu môžete pokračovať v diskusií čo sa rozprúdila na tému kto by bol na vine v prípade kolízie auta vs. motorka ak motorkár ide neprimeranou rýchlosťou a auto mu vôjde do cesty z vedľajšej cesty.
Tu môžete pokračovať v diskusií čo sa rozprúdila na tému kto by bol na vine v prípade kolízie auta vs. motorka ak motorkár ide neprimeranou rýchlosťou a auto mu vôjde do cesty z vedľajšej cesty.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Ne/logické pravidlá cestnej premávky
To nedopustím