Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
Re: Yamaha Aerox R
nikde na fotkách nevidím tú plechovú podložku čo ide za voľnobežku máš ju tam vôbec
podpis som si este nenastavil
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
strana 53 druhy prispevok posledna fotka to dal miesto volnobezky ale podla mna to nerobi ten zvuk ak sa zapocuvas tak fakt to ide akoby cez vyfuk
- mizu
- st. skútrista
proste polo remenica sa pohybuje do strán a preto ten rachot
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
jj to reverse tak trka
rozdychava do novej sezony 
mizu pri volnobehu sa pohybuje?

mizu pri volnobehu sa pohybuje?
Srdcom TuneR
- mizu
- st. skútrista
hod fotku potom čo si tam nechal
niečo je tam volné stačí ked podložku pod hlavnú matku polo remenice zle otočíš a problém je na svete niečo je zle

- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
nechapem vas akosi, ale namiesto volnobezky tam som dal podlozku presne o rozmeroch ake zabera volnobezka takze tymto to nebude spôsobene , ked predsa na kluke je vsetko riadne stiahnute hlavnou srbou co sa stahuje cele vario aj poloremenica atd ..
podlamna to budu valceky , ale zaujimave je ze aj ked mal valceky 5,1g komplet vsetkych 6 kusov vo variu tak mi to nerobilo.
To iba teraz ako som nahodil tie sedmickove spolu stymi 5,1g tak to zacalo buchotat.
podlozka tam je tato:
podlamna to budu valceky , ale zaujimave je ze aj ked mal valceky 5,1g komplet vsetkych 6 kusov vo variu tak mi to nerobilo.
To iba teraz ako som nahodil tie sedmickove spolu stymi 5,1g tak to zacalo buchotat.
podlozka tam je tato:
- Prílohy
-
- 040320112160.jpg
- (59.66 KiB) 150 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
presne. ja viem ze tam pol remenicu nemas ale presne presne tento isty rachot to robilo aj mne. bola ta vola skratkamizu napísal:proste polo remenica sa pohybuje do strán a preto ten rachot

- modreOKO
- motorkár
matrixko, aka bola volna skrutka ? .. myslis ta hlavna co je na kluke od strany varia ? co vsetko drzi ? .. hmm
Inak ludia mam novinku, demontoval som palivovy filter a kusok improvizoval , no jednoducho som ho nahradil takym "medzikusom" (zatial len provizorne riesenie)
a po roztopeni "snehu" som to siel tesnut a predstavte si , kazdy jeden kopec na plny plyn a NESKAPALO NIC !, krasne sa drzal , bezproblemovo prudilo palivo, nemal problem. Vsetko sa to skryvalo v palivovom filtri.
Dakujem za pomoc. Zajtra idem riesit to klepotanie , som zvedavy.
Inak ludia mam novinku, demontoval som palivovy filter a kusok improvizoval , no jednoducho som ho nahradil takym "medzikusom" (zatial len provizorne riesenie)
a po roztopeni "snehu" som to siel tesnut a predstavte si , kazdy jeden kopec na plny plyn a NESKAPALO NIC !, krasne sa drzal , bezproblemovo prudilo palivo, nemal problem. Vsetko sa to skryvalo v palivovom filtri.
Dakujem za pomoc. Zajtra idem riesit to klepotanie , som zvedavy.
- Prílohy
-
- 100320112245.jpg
- (64.36 KiB) 113 stiahnutí
-
- 100320112247.jpg
- (47.3 KiB) 113 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
no jednoznacne
.. aj ja som rad , krasne uz fici ako "zamlady"
, este sa musim pohrat s valcekmi lebo citim ze ma naviac..
..ako som dal dole tu volnobezku, riadne to kluke odlahcilo, reakcia na plyn neskutocna, tocky sli o 15-20% hore (odhad) , kedze 5,1 sa mi zdalo prilis lahke (po zhodeni volnobezky), tak som tam dal tu kombinaciu valcekov 7g a 5,1g .. a
touto kombinaciou som ziskal priemer 6,05g .. a to sa mi "zda" vela, tak by to chcelo asi 5,5g .. neviem
skusim to este s cisto len 7g valcekmi komplet a skusim sa povozit a ked tak kupim pozadovanu gramaz..
experimentujeme

..ako som dal dole tu volnobezku, riadne to kluke odlahcilo, reakcia na plyn neskutocna, tocky sli o 15-20% hore (odhad) , kedze 5,1 sa mi zdalo prilis lahke (po zhodeni volnobezky), tak som tam dal tu kombinaciu valcekov 7g a 5,1g .. a
touto kombinaciou som ziskal priemer 6,05g .. a to sa mi "zda" vela, tak by to chcelo asi 5,5g .. neviem
skusim to este s cisto len 7g valcekmi komplet a skusim sa povozit a ked tak kupim pozadovanu gramaz..
experimentujeme

- mizu
- st. skútrista
tú volnobežku zničilo redukčné koliesko na štartér ak to budeš chcieť dať späť musíš sa s tím pohrať možno ho treba podložiť ja som ho podkladal potom už bolo všetko ok
[quote="modreOKO"]matrixko, aka bola volna skrutka ? .. myslis ta hlavna co je na kluke od strany varia ? co vsetko drzi ? .. hmm
jj ta, no ono nebola povolena ta skrutka len k multivaru som dostal jednu taku podlozku ktora tam mala byt a ja som ju tam nedal takze to tam vlastne cele lietalo a to bola uz ta matka na kluke dotiahnuta na max tak potom som musel zhanat tu podlozku lebo ja som hentu vyhodil
jj ta, no ono nebola povolena ta skrutka len k multivaru som dostal jednu taku podlozku ktora tam mala byt a ja som ju tam nedal takze to tam vlastne cele lietalo a to bola uz ta matka na kluke dotiahnuta na max tak potom som musel zhanat tu podlozku lebo ja som hentu vyhodil

- modreOKO
- motorkár
a akoto ze minulu sezonu mi to s volnobezkou nic nespravilo ? .. a uplne vpohode
tu haluz tu podlozku co si daval namiesto tej volnobezky kludne moze byt o pol milimetra tensia a moze to robit hento,ja si teda aspon myslim. ale mozu to robit aj tie valceky no 

- modreOKO
- motorkár
bratuuu, ked vravim ze je presne , presne tych rozmerov ako volnobezka tak ani o pol mm .. cosi, ja som to s porkym preberal toto vsetko ta podlozka je proste presne rozmerovo velka ako volnobezka presne na tych miestach, porky sa este cudoval ze oni tam take obchody nemaju kde sa daju taketo veci kupit, presne rozmerovo ze mi to tam paslo, aj ked videl fotku ako som to tam daval na predoslej strane mi vravi ze bohaca ako ricka na serbel .. takze toto je uplne vporádku 

dobre dobre prepac
skus potom tie valceky ine ma fakt nenapada co by to mohlo byt 

- modreOKO
- motorkár
nie, nie, ja som to tak nemyslel, sorry
, ja len ze co sa tyka motorickej casti scootra robim , teda snazim sa robit presne a poriadne. Podlamna to budu tie valceky, nechajme sa prekvapit, dufam ze zajtra vynde slniecko a ide sa na to 

-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Dec 21, 2010 9:44 am
- Skúter: malaguti f15 a aprilia sr 50 .
- Kontaktovať užívateľa:
ja tam mám taky podložku místo volnoběžky a nic to nedělá
...

- modreOKO
- motorkár
valčekyyy 

- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
ozaj keď už sme pri tom Multivare tak trošku OT, tá podložka čo je k nemu tam má byť?
A kde presne? 

- modreOKO
- motorkár
neviem ci si to vyhral mizu , este to musim zajtra otestovat ci fakt valceky
.. ci co si myslel ? 

- modreOKO
- motorkár
chalani ja neviem ako jeto mozne ale hodil som tam tie 4g valceky a to chodi ako odtrhnute z retaze
, strasne strasne to toci, myslim ze sa to premietne aj do spotreby, no klepotanie vymizlo, takze to boli valceky
..cosi,
:D , strasne to vála 

..cosi,

- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
natoc video z kamerou v helme !