firmy v nemecku XSZ alebo TVA komplet prerobenie karteru ,kitu,klapiek stoji to komplet 90eur pre stage6 valce/vylestia vyfuk v kite,zvacsia klapky,upravia sanie v kartery a piest/ potom stage6 pro ide jak fras...cca 16 -18 ps
ozivujem trosku staru temu, bo mi neda sa nepochvalit...dneska konecne dosli dve moje nove zabavky...lestenie bude hrou
s tymto sa budu lestit kolesa a kartery zvonku (+ este bude upravena dvokotucova bruska na velke plochy)
a s tymto sa budu upravovat a lestit kanaly...naaaaadhernych 70tis rpm...je to ako hrubsie pero...
jedine co ma mrzi je ze mi este nedorazil pneumaticky razovy utahovak
to sa bude pracovat
to je vzduchove naradie? ja mam len elektricku, ale tiez fajn ... no a lestit by sa nemalo s vysokymi otackami nie? Ci to plati len pre lestenie karoserii?
vzduch...elektricke je o nicom...ono si mozes otacky regulovat...robim s nim uz dva roky a som spokojny...za tie prachy to stalo...momentalne sa ide dokupovat 90° zalomenie aby som sa mohol konecne pustit aj do uprav prepustakov...problem je ze kvalitne vyjde od 20tis vyssie
to mi je jasne, ze je to uplne niekde inde cenovo ... ja som si kupil aspon Dremel, myslim, ze to patri pod Bosch. Je to sice elektricke, ale na take domace serepeticky potesi je k tomu kopa nahradnych dielov, drzadiel a pod.
na domace hranie staci...robit s tym 3-4 hod nonstop by som asi uz neriskoval
najhorsie je ze na serioznejsie veci potrebujes ten 90° nastavec...vyraba sa ich len zopar typov a koli tomu kruta cena...inac skoro rovnaka mikrobruska ako mam (akurat china) sa da kupit za 990sk
mas nejaky postup nadstavcov ktore treba na lestenie? lebo mam toho kopu a viem co ide prve a co posledne ale neviem co medzi tym inac uz som s tym robil aj 10 hod. vkuse a ide furt :bounce:
neni pisane...ked tak su farebne odlisene...kupis sadu teliesok a mas tam aj pemzy...samostatne som nenasiel zatial...su specializovane obchody kde ti vedia objednat ale stoji to celkom dost...
jeden e-shop s naradim...link uz nemam...ked das pneumaticka bruska do google a budes hladat niekde to najdes...vyzera ako moja len nie je pogumovana ale cerveny elox a priesvitna hadica
k tomu prvnímu příspěvku...já to delal už víckrát....18 hp s S6 pro nejde už z principu a prakticky uz vubec ne...S6 Racing jo, ale samotné upravení karteru nepřidá až zas tolik jak si každej myslí ...stávající mam upraveny takto.. http://img511.imageshack.us/img511/2379/p1100132wj9.jpg co jsem měl na malaguti tak se mužeš podivat přímo tady... http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =20&t=4497 pokud to chceš mít opravdu precizně tak taky záleží kolik ti to bude točit...ale to už jsou drobnosti