aha ty si vestec vydis na dialku co? prepac ptm.kmotor23 napísal:ale on skusal polistyrenovu a nie sklolaminatovu
bandit. padla so skutra mal som ju na sedadle (keeway matrix) mozno to nieje ani meter a iba prask cela praskla

Moderátor: Moderators
aha ty si vestec vydis na dialku co? prepac ptm.kmotor23 napísal:ale on skusal polistyrenovu a nie sklolaminatovu

. Uzavriem to asi tak, kazdy si kupi to, naco ma alebo taku, ako si ceni svoj zivot. ja si ho isto cenim na viac, ako na prilbu z Lidlu, preto ju nebudem kupovat ani pouzivat
. Uzavriem to asi tak, kazdy si kupi to, naco ma alebo taku, ako si ceni svoj zivot. ja si ho isto cenim na viac, ako na prilbu z Lidlu, preto ju nebudem kupovat ani pouzivat

(inac by som tam nakupoval isto casto, dobry obchod)
 (inac by som tam nakupoval isto casto, dobry obchod) . Pojdeme ho vratit.
. Pojdeme ho vratit.  By ma zaujimalo, na aku vysku je projektovany (moj odhad, ze na 205cm), a to pritom nie je najvacsia velkost, mali (mat) tusim aj XXL, to by bolo asi na 220-230cm dlhana...
 By ma zaujimalo, na aku vysku je projektovany (moj odhad, ze na 205cm), a to pritom nie je najvacsia velkost, mali (mat) tusim aj XXL, to by bolo asi na 220-230cm dlhana... 

ja som nekupil nic. nepremok mam z minula a spokojnost, bral by som aj tento rok.THeBaNDiT napísal:kupil este niekto nieco z tej LIDL akcie?

Prd mi je platná po náraze pekná neporušená prilba, keď mi celý náraz zahučí do palice.
 Prd mi je platná po náraze pekná neporušená prilba, keď mi celý náraz zahučí do palice.  

No ja som sa na tu vyklápačku bol včera pozrieť a úplne celkom sa prikláňam k názoru Davidiana.(A to som bol rozhodnutý ju na 90% kúpiť)Davidian napísal:ked si zoberies, ze si mozes priplatit nieco cez 25 eur a kupit si prilbu v akcii, ktora je co sa tyka vzhladu, tvaru, kvality a v neposlednom rade bezpecnosti uplne niekde inde. Daleko daleko za.
>>>POZRI SEM<<<

skocim na skutri do hainburgu a zabava moze zacat
 skocim na skutri do hainburgu a zabava moze zacat