mate lekarnicku? (mozete uz aj zmenit hlas)
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Takže pokial nieje vyhláška ,tak netreba ani lekáreň ani žiarovky..... to je dobré ,kludne pôjdem aj 50kilákov potme ak sa mi vypáli žiarovka a ak sa napríklad porežem tak kludne aj vykrvácam....si myslím že v prvom rade by to mal mať človek kvôli sebe a svojej bezpečnosti a až potom pre polišov aby mali čo kontrolovať...Kde len mohli urobiť súdruhovia poslanci chybu????
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Tomek
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ja by som stym mal problem dat lekarnicku do kufra !!!! Mam taku motorku co sa pokazy kazdych 50km takze mam tam nahradne diely gola sadu atd. takze s...m ja na lekarnicku a ziarovky tie radsej mam vzdy v motorke !!! Mam stym skusenosti ked mi 20km od domu vyhorela ziarovka a po tme ist so scootom nieje sranda !!!
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
uz som to tu spominal ale kludne ti to zopakujem - to ze mas v kufri lekarnicku s teba nerobi doktora ani experta na prvu pomoc. ked sa pri pohlade na krv zosypes tak ti ta lekarnicka pomoze prt. ked ti ide o bezpecnost v prvom rade si zabezpec aby si mal skuter ktory je spolahlivy a ktory aj brzdi atd. ked ti ide o prvu pomoc tak si to nastuduj a bud pripraveny. skor mi zachrani zivot nozik vo vrecku ako lekarnicka v kufri.VLADY napísal:Takže pokial nieje vyhláška ,tak netreba ani lekáreň ani žiarovky..... to je dobré ,kludne pôjdem aj 50kilákov potme ak sa mi vypáli žiarovka a ak sa napríklad porežem tak kludne aj vykrvácam....si myslím že v prvom rade by to mal mať človek kvôli sebe a svojej bezpečnosti a až potom pre polišov aby mali čo kontrolovať...Kde len mohli urobiť súdruhovia poslanci chybu????
- VLADY
- spammer
OK OK... ak máš origoš švajčiarsky vojenský nožík ako ja ,tak áno ,lebo tam je všetko....Akurát ja sa napr.pri porezaní si prstu radšej spolahnem na nejaký leukoplast alebo obväz ako by som hneď mal trhať 500korunové tričko. 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tak som si uz tu lekarnicku zadovazil, je mala, cervena, podla datumu skompletovania vydrzi 3 roky (je cerstva), uz si nasla svoje miesto v prilbe spolujazdca v uloznom priestore pod sedadlom
Dufam, ze ju nebudem potrebovat, to skor ak by ju zeleni potrebovali
(vidiet)
pre moderatorov: ak by sa niektory z vas nudil a bolo by to mozne, mohli by ste niekto upravit toto hlasovanie, aby sa dal zmenit hlas? Ja som to pri zadavani hlasovania takto nenastavil a teraz uz na to nemam paky... a ak to niekto upravite, hodte sem aj prispevok, ze sa to uz da. Za takuto pripadnu ochotu vopred dakujem...

Dufam, ze ju nebudem potrebovat, to skor ak by ju zeleni potrebovali

pre moderatorov: ak by sa niektory z vas nudil a bolo by to mozne, mohli by ste niekto upravit toto hlasovanie, aby sa dal zmenit hlas? Ja som to pri zadavani hlasovania takto nenastavil a teraz uz na to nemam paky... a ak to niekto upravite, hodte sem aj prispevok, ze sa to uz da. Za takuto pripadnu ochotu vopred dakujem...

- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no je to zaujimava aka vselijaka diskusia sa moze vest na temu lekarnicka... resp. ci ju pouzivame... ludia uzavrime to tym, ze kto chce mat lekarnicku nech ju vozi v scootri alebo na motorke ak ma kde ovsem, a kto nie tak nehajme ho tak... tak isto by sme mohli tu rozoberat na 5 stran zarovky nahradne a podobne...
all.
george

all.
george
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
diskusia je o tom, ze sa diskutuje, vymienaju sa nazory, a vdaka tejto sme sa znova trosku viac spoznali a poupresnovali si nepresnosti vo vykladani zakonov a vyhlasokgeorge napísal:no je to zaujimava aka vselijaka diskusia sa moze vest na temu lekarnicka... resp. ci ju pouzivame... ludia uzavrime to tym, ze kto chce mat lekarnicku nech ju vozi v scootri alebo na motorke ak ma kde ovsem, a kto nie tak nehajme ho tak... tak isto by sme mohli tu rozoberat na 5 stran zarovky nahradne a podobne...![]()
![]()
![]()
all.
george

- VLADY
- spammer
Inak ja sa priznám žiarovky nemám ani ja lebo na výmenu prednej H4 by som musel rozobrať polovicu scootra takže tak ,si to neviem predstaviť robiť dakde o polnoci mimo dedinu v poli. šak cez deň som mal čo robiť to rozobrať a hlavne zložiť..... Ale snažím sa svietiť tak že cez deň jazdím čo najviac z dialkovým takže šetrím tlmené. takže je pravdepodobné že by malo odísť dialkové vlákno skorej. takže v prípade toho že mi prdne v noci dialkové tak dôjdem domov síce pomalšie ale na tlmené a vymením to doma v pohode na druhý deň. ja viem že je to síce proti vyhláške ale za bieleho dňa tým dialkovým aj tak nemôžem nikoho oslňovať a aspoň som lepšie vidieť. A bez smeroviek sa dá takisto jazdiť takže smerovky sa dajú vymeniť takisto doma a zadné svetlo mám aj LEDky v TOP CASE takže ak by skapala žiarovka v koncovom svetle tak LEDky svietia dalej aj ako koncové aj ako brzda a na Eč a vpredu ako parkovačky a obrisovky mám takisto biele LED a tie ma asi určite prežijú.... 8)HOWK

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
dovod je este jednoduchsi a uz som to tu 10x pisalslavo.g napísal:Ja som sa este nestretol s tym, aby policajti kontrolovali v skutri lekarnicku, ci ziarovky. Ja osobne nenosim so sebou ani ziarovky a ani lekarnicku.... Dovod je jednoduchy - nechodim na daleke cesty.
LEKARNICKU TI POLICAJTI NEMOZU KONTROLOVAT A ZIAROVKY TAKTIEZ
presne tak - na to aby si vymenil ziarovky potrebujes ist predsa do servisu ale s tym tlmenym svetlom to nemas moc vymyslene odide ti regulator a odpali sa ti to co mas zapnuteVLADY napísal: Zaslal: Št Sep 21, 2006 7:55 pm Predmet:
--------------------------------------------------------------------------------
Inak ja sa priznám žiarovky nemám ani ja lebo na výmenu prednej H4 by som musel rozobrať polovicu scootra takže tak ,si to neviem predstaviť robiť dakde o polnoci mimo dedinu v poli. šak cez deň som mal čo robiť to rozobrať a hlavne zložiť..... Ale snažím sa svietiť tak že cez deň jazdím čo najviac z dialkovým takže šetrím tlmené. takže je pravdepodobné že by malo odísť dialkové vlákno skorej. takže v prípade toho že mi prdne v noci dialkové tak dôjdem domov síce pomalšie ale na tlmené a vymením to doma v pohode na druhý deň. ja viem že je to síce proti vyhláške ale za bieleho dňa tým dialkovým aj tak nemôžem nikoho oslňovať a aspoň som lepšie vidieť. A bez smeroviek sa dá takisto jazdiť takže smerovky sa dajú vymeniť takisto doma a zadné svetlo mám aj LEDky v TOP CASE takže ak by skapala žiarovka v koncovom svetle tak LEDky svietia dalej aj ako koncové aj ako brzda a na Eč a vpredu ako parkovačky a obrisovky mám takisto biele LED a tie ma asi určite prežijú.... 8)HOWK

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
staci povedat ze mas asistencnu sluzbu a ze to mas v zaruke a nesmies sa v tom vrtat
ja nosim akurat imbusak a kombinacky
a teraz aj svieckovi kluc...akurat na dlhe vylety beriem aj nastavitelny kluc,srobovak a ine...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
Ja tam mám origoš od šikmoočka klúč na sviečku a šroubovák a nejaký klúč 10a 12 aby sa dalo vymeniť sviečku a aj sviečku vozím rezervnú pre istotu.Na to sa dá ostať neschopný takže tak. Theruck ...a s reglerom ma neplaš, lebo ja som schopný si na neho prirobiť nejaký ventilátor ako pomocné chladenie. To budem mať istotne prvý na SK takýto tuning..Inak ten regler sa fakt dosť hreje lebo šak on v podstate všetku nespotrebovanú elektriku mení na teplo takže asi je lepšie ak mám zapnutého toho čo najviac. A dialkové vlákno je silnejšie .síce len o 5W ale je . 

to je ona! Presne takú mám aj ja. Ale ešte som nekukal čo v nej je.Scarp napísal:Tak takto vyzera ta moja viem ze je ale aj viac druhov na trhu :

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
a presne na to ti je ta lekarnicka dobra, ani nevies co v nej jeVlado napísal: to je ona! Presne takú mám aj ja. Ale ešte som nekukal čo v nej je.. Keď som sa zrúbal, tak som sa len oprášil, pozrel škody na mne a skutri, sadol a išiel som domov na umytie+dezinfekciu... Minuly týžden som 2x vyletel z cesty, ale našťastie bolo to v pohode - ani pád, a nebolo treba ani lekárničku
. Odvtedy v zákrutách už jazdím opatrne
...

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
radsej dam 225Sk za lekarnicku a mam dobry pocit, ze v pripade potreby nebudem za sebou az do garaze tahat cervenu stopu a ak by ma naaaahodou pani policajti chceli trosku podrzat, tak maju tiez smolu...
netuzim sa v pripade kontroly natahovat s policajtom ci dokonca zaplatit napr. dve kilecka a potom si tu lekarnicku kupit... mam ju teraz a je to vybavene.
Ale ak by som siel okolo Teba, theruck, a videl, ze si ides rezat tricko za ucelom zastavenia vytekania drahocenej tekutiny cervenej farby, neboj, zastavim pri Tebe a poskytnem obsah mojej lekarnicky - som presvedceny, ze neodmietnes.

netuzim sa v pripade kontroly natahovat s policajtom ci dokonca zaplatit napr. dve kilecka a potom si tu lekarnicku kupit... mam ju teraz a je to vybavene.
Ale ak by som siel okolo Teba, theruck, a videl, ze si ides rezat tricko za ucelom zastavenia vytekania drahocenej tekutiny cervenej farby, neboj, zastavim pri Tebe a poskytnem obsah mojej lekarnicky - som presvedceny, ze neodmietnes.