v prvom rade ta vitam na fore... ako novemu na fore ti odporucam precitat si
pravidla fora a vypln si kolonku BYDLISKO v profile. K teme:
Odfot svoj scooter a daj nam sem fotky, popis nejake prve pocity, a presuniem tvoju temu do sekcie o nasich scootroch. Dovtedy ju necham vo
Volnej diskusii, alebo ju niekto z kolegov moderatorov presunie do
Kosa (Kompostu), tak je to na tebe...
K otazke: ano, dalo by sa s tym nieco robit, forum je plne uprav 2T cinskych scootrov (aj ja som taky mal), tak staci si forum prelistovat... Vo vseobecnosti vsak zalezi na tom, ci chces dbat na 2-rocnu zaruku alebo nie... najprv nabehaj povedzme 500km v zabehovom rezime, a potom:
a) ak chces zachovat zaruku, tak si to daj u predajcu oficialne odblokovat (kratke koleno vyfuku, vybrat restrikcny kruzok z variatora, lahsie valceky do variatora a eventuelne vacsia tryska do karburatora)
b) ak ti na zaruke velmi nezalezi, oficialnu odblokovaciu sadu preskoc (usetrene peniaze) a investuj rovno do nejakeho ladeneho vyfuku (u 2T je to velmi znatelny posun vo vykone, scooter vyrazne ozije) a ak budu dalsie bubaky, tak ladeny variator (idealne Malossi Multivar) a ak budes chciet ostrejsie odpichy z miesta, tak ladena spojka
Dalsie (ale uz nakladnejsie) moznosti su zvacsenie objemu, a totiz 70ccm kit, vacsi karburator a i. Tam uz ide vykon znatelne hore ruka v ruke so spotrebou a investiciami.
Na zaver mojho privitacieho prispevku ti poradim, aby si si na fore nasiel temy o scootroch
Keeway Focus resp. Fact (z nich ten tvoj vychadza,
EDIT: to uz neplati tak uplne, kedze vysvitlo, ze Mixed ma iny scooter, nez povodne uvadzal) a
Keeway Matrix (rovnake jadro), a zistis, akym smerom sa da uberat.
Ako priklad tieto temy:
Keeway Focus LC - Porkyyy
Keeway Focus by Deltoro
keeway matrix by matrixko+video
Keeway F-act 50 resp. vysledok
Keeway F-act 50LC - Csicsko550