Vidím že každého to tu zaujíma

tak aspoň si napíšem sam pre seba

alebo možno potom si prečitaju moje deti
Včera už nechýbalo veľa aby som to podpálil

menšia jazda asi 5 km od domu začala vynechávať a až potom dusiť zastavím že čo a j.. zdochla. štartujem štartujem a nič vyberiem sviečku iskru dava ale bola sucha skúšal som na mieste to opraviť ale nepodarilo sa.... Dotlačím domov cez najväčšie kopce 120kg ťažkú vaňu (ako Mitko raz povedal

) podlejem pod sviečku benzínu a štartla na šupu poklepla asi 2 sekundy a zdochla a zase nič...tak mi bolo jasne že z karbika neide štava. Tak von z nim... Otvorim plavakovu komoru sama hrdza (ja **** zhrdzavenu nádrž som vymenil , benzinovy filter tiež ale ani v sne bi mi nenapadlo že aj v karbku môže biť tej hrdzi.... voľnobežna triska bola kompletne upchata mal som problem ju prefuknuť tak som musel tenkým drôtom ju prečistiť... a hlavna nevyzerala zle ale že vykrútim a prefuknem a v tom pri odkrucani sa z nej odlomila hlavička ( činska kvalitka

) tak som sa nato ******* iba cely ho preplachol ttechničakom poskladal nahodil štartujem štartujem toči toči a zrazu brmmm

ide to ale hlavnu trisku z karbika už asi nikdy nevyberiem

...
Dnes som dal menšiu jazdu zapol som audio a osvetlenie a každy nechápavo iba čumel

celkom sa mi to pačilo