Alpovacka narychlo a na jednu nadrz :)...
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Re: Alpovacka narychlo a na jednu nadrz :)...
hej, pochybnosti ma presli, ked som z braunsbergu videl co je v dialke
tak sme dali aspon 4 kesky v okoli hainburgu...BTW nesiel si aj ty na braunsberg aj s malou? sme sa minali dole....inak pekne preteky tam boli....

- Petom
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Máj 06, 2009 1:58 pm
- Skúter: BMW K1200 LT
ja som bol vcera v Neusiedle a Podersdorfe, ked som sa poobede vracal z juhovychodu isla burka, tak som to tahal 130-140 ajtak neppomohlo, ale mal som stastie ked zacalo prsat bol som v Gattendorfe a v miestnej restike so Slovenskym personalom sa dal skryt aj skutrik pod strechu. Stretol som tam starsi manzelsky par na motorka, ktori boli z Australie, dost dlha streka, nie? sa ich pytam a oni ze v poho, trosku si prisli pojazdit po Europe. Nakoniec som burku preckal, najedol a napil sa a domov som dorazil suchy. V
Mne sa stratil podpis, aj vám?
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Áno, podvečer okolo 18:30, sme sa zastavili cestou z Viedne aj hore na Braunsbergu.
Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
Tak opäť, sobota nedeľa slnečno 20-21 stupňov, rovnako aj v at...snáď to vyjde. Podrobnosti ak sa bude niekto chcieť pridať doplním. Istý je zatiaľ šnicel na kalte 
Sent from my Desire HD using Tapatalk

Sent from my Desire HD using Tapatalk
- Petom
- st. skútrista
Ja som na tom nasledovne: slubil som sa na jednu akciu na juznej Morave, ale ak tam nebudem potrebny, nepojdem a v tom pripade som predbezne dohodnuty s kamaratom z Rakuska (Poliakom-Burgman 400) ze by sme isli s vami na Alte Kuchl. Takze ak budem moct a Duky da nejaky itinerar, radi sa niekde po ceste pripojime (pojdeme z Neusiedlu).
- Petom
- st. skútrista
Duky, moja situacia je, ze by som v sobotu isiel (asi ako som pisal z Neusiedlu s kamaratom) na Alte Kuchl a zrejme pri spiatocnej ceste sa odpojim na Moravu (az vecer tam mam byt), daj trasu a casy, nech viem naplanovat, dik.
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
duky, prosim ta, moc to tu nesledujem, ale ked nepojdete v sobotu, zavolaj mi pls, mobil sledujem
a v nedelu by som hadam aj siel

podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
chlapi dam vediet vecer alebo zajtra rano
No, keďže zajtra na rodinnej oslave byť musím, prípadný výlet prichádza do úvahy v nedeľu...
No, keďže zajtra na rodinnej oslave byť musím, prípadný výlet prichádza do úvahy v nedeľu...

- duky5
- motorkár
Planujem dalsie Kalte Kuchl...predbezne pondelok/utorok/streda (25/26/27) podla pocasia, zatial to vypada na utorok.
Kedze idem s ladvinkou a brat pojde na jawe, cestovna rychlost bude 80-90, ked sa mu to nebude prehrievat tak aj 100
Takze ak by mal zaujem ist niekto aj s mensou kubaturou, kludne nech sa prida.
Pojde sa mimo dialnic, odchod priblizne o 10 a prichod do BA o cca 20-22 vecer...pojde sa pohodickovo, ziadna nahanacka.
Presnu trasu v hlave nemam, mozno zopakujem nejaku staru ulozenu v GPS, zatial su 2 iste zachytne body a to je pumpa v Hainfelde, kde sa natankuje plna a Kalte Kuchl, kde si dam snicel......koketujem s myslienkou, ze pozrieme aj Mitterbach a monster kolobezky (ale to mozno necham na dalsi vyjazd...uvidime podla casu a chuti)
Tak si to nechajte ulezat v hlave a kto chce, nech sa prihlasi

Kedze idem s ladvinkou a brat pojde na jawe, cestovna rychlost bude 80-90, ked sa mu to nebude prehrievat tak aj 100

Takze ak by mal zaujem ist niekto aj s mensou kubaturou, kludne nech sa prida.
Pojde sa mimo dialnic, odchod priblizne o 10 a prichod do BA o cca 20-22 vecer...pojde sa pohodickovo, ziadna nahanacka.
Presnu trasu v hlave nemam, mozno zopakujem nejaku staru ulozenu v GPS, zatial su 2 iste zachytne body a to je pumpa v Hainfelde, kde sa natankuje plna a Kalte Kuchl, kde si dam snicel......koketujem s myslienkou, ze pozrieme aj Mitterbach a monster kolobezky (ale to mozno necham na dalsi vyjazd...uvidime podla casu a chuti)
Tak si to nechajte ulezat v hlave a kto chce, nech sa prihlasi

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Duky na august niečo také nechystáš? Ja teraz finišujem na prerábke domu tak nehrozí aby som išiel, ale v auguste si chcem urobiť nejaký výlet a mne by také tempo vyhovovalo. Jedine ten čas odchodu pokladám za veľmi neskorý na takú trasu.Ideál by bol odjazd okolo 7 až 8 ráno z BA. Po skúsenosti z minulého roku kedy sme s pygom odchádzali o 7 a došli sme okolo 21 tak usudzujem. A to sme išli maximum možného po dialnici.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- duky5
- motorkár
V auguste určite tiež, mám tam 2 termíny na grossglockner, takže času bude 
No ja som rátal 3h cesta tam, 3 naspäť, 3 jazda po okolí, 1h veget.
Takže cca 10 hodín by bolo do 20 plus 2h železná rezerva 22. To už by asi bolo pre teba neskoro.
Odchod môžeme samozrejme doladiť

No ja som rátal 3h cesta tam, 3 naspäť, 3 jazda po okolí, 1h veget.
Takže cca 10 hodín by bolo do 20 plus 2h železná rezerva 22. To už by asi bolo pre teba neskoro.
Odchod môžeme samozrejme doladiť

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No musíš rátať že v auguste sa stmieva pred 20. Ja si ešte musím pripočítať 1h 20 minút z BA do ZM.
- pygo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Nov 01, 2006 7:13 pm
- Skúter: bolo Amalfi
Jakub,v auguste by som chcel ísť alpovať aj ja... spravím kontrolu mechaniky a ideme... Tentokrát by som chcel ísť ale aj na 2-3 dni s tým,že by som si tam niekde zabešteloval nejaký penzión,aby som neodpadol tak ako minulý rok po našom výlete 

<- to som já a mój bývalý skúter nekde v Rakúsku 

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
To by sa aj mne páčilo, len neviem či to finančne utiahnem. Koľko asi výjde ubytovanie v AUT?
- pygo
- st. cyklista
noc v penzione aj s raňajkami od tých 25 do 40 Eur,aspoň čo som pozeral info na motoride..

- duky5
- motorkár
Neviem kde presne chcete ísť, ale v okolí GG čo som pozeral ubytovanie, stálo 17-20e za osobu s raňajkami...okrem toho tuším aj na kalte kuchl sa dá ubytovať 

- pygo
- st. cyklista
zrejme len okolie Kaltu a Mariazellu,uvidíme

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Kedy by si chcel ísť v auguste? Ja ešte uvidím ako budem s prerábkou a hlavne s peniazmi, ale strašne by som išiel aspoň na 2 dni, lebo jeden deň je toho moc. Moja predstava by bola asi taká že by sme išli doobeda v pohode zo Slovenska do okolia Kalte Kuchl, našli by sme si tam ubytko a išli by sme sa do večera voziť. Potom by sme prespali a na druhý deň nejakou peknou trasou pobehali okolie a išli späť na SVK.
- pygo
- st. cyklista
neviem ešte presne,musím si spraviť servis (odkedy mi rupol ten kevlar,tak mu neverím
) a potom sa uvidí..každopádne mám dovolenku prvé 3 týždne v auguste.
edit: ale sme troška OT, toto dohodneme prípadne cez SSky..

edit: ale sme troška OT, toto dohodneme prípadne cez SSky..

- duky5
- motorkár
uz som vas chcel zahriaknut 
BTW kolko si mal na tom kevlarovom najazdene? moj nastastie v pohode vydrzal servisny interval, ale palovi na nexovi 300vke tiez teraz prdol, nastastie kusok od domu a nie v albansku...

BTW kolko si mal na tom kevlarovom najazdene? moj nastastie v pohode vydrzal servisny interval, ale palovi na nexovi 300vke tiez teraz prdol, nastastie kusok od domu a nie v albansku...
- pygo
- st. cyklista
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 02#p171802
mne rupol nejakých 10kilometrov od domova,ale 3 dni predtým som bol v Zlíne
mne rupol nejakých 10kilometrov od domova,ale 3 dni predtým som bol v Zlíne

- duky5
- motorkár
no to potesi, este ze to nebolo v zline 

- duky5
- motorkár
tak sme to nakoniec dali v stredu, cca 450km, v prejazdnych bodoch bolo ok pocasie. akurat ked sme sa zobudili, dazd klopal na okno. no kym sme sa najedli, prsat prestalo. tento vylet si cenim o to viac, ze som siel s frajerkou, co nerada jazdi a s bratom na mojej/jeho jawe 350/634. planovany odjazd o 9,00 z bergu som postupne smskami posuval na 9,15...9,30 az sa nakoniec odchadzalo o 10,10 
trasa bola naplanovana zhruba na 630km, z Mariazellu som chcel ist dole cez Gusswerk, Wegscheid, Seeviesen, Turnau, Veitch dalej smer domov cez Gloggnitz, Ternitz atd...vzhladom na nasu priemernu rychlost sme dost skoro dosli na to, ze je to nerealne a trasu sme nakoniec presli takuto
http://goo.gl/VSy0a
prva zastavka bola kalte kuch, kde sme sa zdrzali nieco cez hodinku

kde sme si dali povinne snicle a travili

z kalte sme si skocili do Lilienfeld natankovat (z BA sme vyrazali kazdy s takmer poloplnou nadrzou) a potom smer Turnitz pozriet bobovu drahu, ktorej sme neodolali....planovali sme aj kolobezky v mittergbachu, ale cierne oblaky presne nad kopcom a tlaciaci cas nas presvedcili, ze toto dame nabuduce...
takto nas to vytiahlo hore

takto sme dojazdili dole...

takto ovesane motorky sme nechali na parkovisku a isli sa spustit

cestou....

pocasie nam na trase naozaj vyslo, skaredym oblakom sme sa tocenymi cestami akoby zazrakom vyhybali...no na ceste spat sme isli priamo do tohoto....

cim viac sme sa blizili, tym viac boli cesty mokrejsie...az nakoniec sa na plexi helmy objavili prve kvapky. po dohode s bratom otacame 200m spat na zastavku autobusu, kde frajerka navlieka nepremok. kym vyrazime uz nepoprcha a v dialke vykukla duha a sme suchi...cestou nam este raz velmi mierne sprchlo, ale to nestoji za rec, z toho ani cesta nenamokla...
duha v dialke....

vylet hodnotim vysoko pozitivne, aj naplanovanu trasu, pocasie takmer tip top
vyrazili sme o 10 a domov sme prisli o 22, idylka 
isli sme sice pomalsie, 70-80 ako zvladala jawka, no vydrzala a kupodivu nic neodlislo (na poslednych dvoch vyletoch odislo zadne svetlo, blinkre a otackomer
)
k interkomom. kedze sme ho mali vsetci traja, dokonale sme otestovali jeho funkciu v trojke
moj interkom bol master, vacsinou som komunikoval s frajerkou, dlhsim podrzanim tlacitka som sa pohodlne prepol na brata (cca 2 sekundy), porozpraval a bud som hovol ukoncil stlacenim tlacitka, alebo opat som sa podrzanim prepol spat na frajerku...urcity usek trasy som si pustil mp3 z mobilu, obcas z toho prepol na interkom na brata alebo frajerku a opat na mp3....absolutne bez problemov, znacne nam to ulahcovalo komunikaciu o trase, zastavkach, zaujimavostiach, pri predbiehani....celu cestu boli interkomy aktivne a zapnute, jedine na kalte kuchl sme to vypli na tu hodinku, cize cca 10h vydrze (u mna navyse desiatky prepinani medzi bratom a frajerkou) a slaba baterka sa stale neohlasila 

trasa bola naplanovana zhruba na 630km, z Mariazellu som chcel ist dole cez Gusswerk, Wegscheid, Seeviesen, Turnau, Veitch dalej smer domov cez Gloggnitz, Ternitz atd...vzhladom na nasu priemernu rychlost sme dost skoro dosli na to, ze je to nerealne a trasu sme nakoniec presli takuto
http://goo.gl/VSy0a
prva zastavka bola kalte kuch, kde sme sa zdrzali nieco cez hodinku

kde sme si dali povinne snicle a travili

z kalte sme si skocili do Lilienfeld natankovat (z BA sme vyrazali kazdy s takmer poloplnou nadrzou) a potom smer Turnitz pozriet bobovu drahu, ktorej sme neodolali....planovali sme aj kolobezky v mittergbachu, ale cierne oblaky presne nad kopcom a tlaciaci cas nas presvedcili, ze toto dame nabuduce...
takto nas to vytiahlo hore

takto sme dojazdili dole...

takto ovesane motorky sme nechali na parkovisku a isli sa spustit

cestou....

pocasie nam na trase naozaj vyslo, skaredym oblakom sme sa tocenymi cestami akoby zazrakom vyhybali...no na ceste spat sme isli priamo do tohoto....

cim viac sme sa blizili, tym viac boli cesty mokrejsie...az nakoniec sa na plexi helmy objavili prve kvapky. po dohode s bratom otacame 200m spat na zastavku autobusu, kde frajerka navlieka nepremok. kym vyrazime uz nepoprcha a v dialke vykukla duha a sme suchi...cestou nam este raz velmi mierne sprchlo, ale to nestoji za rec, z toho ani cesta nenamokla...
duha v dialke....

vylet hodnotim vysoko pozitivne, aj naplanovanu trasu, pocasie takmer tip top

isli sme sice pomalsie, 70-80 ako zvladala jawka, no vydrzala a kupodivu nic neodlislo (na poslednych dvoch vyletoch odislo zadne svetlo, blinkre a otackomer

k interkomom. kedze sme ho mali vsetci traja, dokonale sme otestovali jeho funkciu v trojke

- pygo
- st. cyklista
jednoducho perfektné!!!