Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
Re: Yamaha Aerox R
uhm, ..bez predneho blatnika ?
- Prílohy
-
- 060520112595.jpg
- (143.74 KiB) 466 stiahnutí
-
- 060520112587.jpg
- (165.79 KiB) 466 stiahnutí
-
- 060520112588.jpg
- (128.28 KiB) 466 stiahnutí
-
- 060520112593.jpg
- (194.37 KiB) 466 stiahnutí
-
- 060520112579.jpg
- (71.96 KiB) 466 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
mneosobne s ami to viac páči s blatníkom 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
- modreOKO
- motorkár
no bamma ...
poviem ti, si jediny ktory si to vsimol. A to od marca . . . mno
To bolo tak ze prijazdova cesta ku skole...kde cely celucicky den nezasvieti slnko..
marec, celá BB nič, iba unas pred skolou prizemny mraz
, ludia sa nevedeli udrzat na nohach, odbocim z hlavnej do skoly, jedno pridanie plynu a sup...6m šúúch ho..
no mal som šťastie jednak ze som nesiel rychlo a ze mi scoot privalil nohu, takze som poskrabal len jeden plast
..teda brucho /odlomil smerovku, chytil zrkadlo, roztrhol gate/ no nastastie vsetko vpohode, 40 ludi pred skolou fajcilo, no citil som tych 80 očí nalepenych namne
takze tak...
poviem ti, si jediny ktory si to vsimol. A to od marca . . . mno

To bolo tak ze prijazdova cesta ku skole...kde cely celucicky den nezasvieti slnko..
marec, celá BB nič, iba unas pred skolou prizemny mraz

no mal som šťastie jednak ze som nesiel rychlo a ze mi scoot privalil nohu, takze som poskrabal len jeden plast

takze tak...
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Tak to je teda nepríjemné.. to vie nasr..štvať.. konečne pekne spravíš scoot a za pár sekúnd je to v prdeli..
Inak, ten pocit si viem predstaviť.. každý si v duchu vraví "jeežiš to je magor"
ale tak treba sa povzniesť.. gate roztrhnúť ešte viac, nech to vyzerá, že si to tak chcel, speták zahodiť do priekopy, že "aj tak bol už starý"... vieš ako.. 

- modreOKO
- motorkár
jasne bamma
.. suhlasim stebou, beriem to rovnako, hlavne je, ze utrpeli ujmu "len" materialne veci ..nikomu sa nic nestalo a to je hlavne. je to moja premiera, aj to vpodstate daň za to, že jazdim ešte "v zime" .. : - )

- modreOKO
- motorkár
môzem do prevodov naliat nieco takehoto ? Castrol napravo je to iste .. to by som tam chcel supnut .. hm ?
samozrejme vypustit este stary a dat tam toto . Môzem ?
samozrejme vypustit este stary a dat tam toto . Môzem ?
- Prílohy
-
- 090520112600.jpg
- (67.68 KiB) 318 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
diks, aspon nieto 

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Niekde sa to preberalo aky olej do prevodov... A že je to uplne jedno hlavne aby niečo mazalo
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- modreOKO
- motorkár
Nemáte niekto náhodou doma povalujúce sa tesnenie na minarelli , pod Gianneli Reverse vyfuk ?
.. mam to smerom od vyfuku az hadam po koniec kartra take zas..té od toho bordelu z vyfuku ze az .. a je to tesnenie .. hm ? 

- modreOKO
- motorkár
Uz vcera ked som sa volzil po BB a okolí som počul nejake fakt ze divne zvuky z kartrovej skrine , take divne suchotanie, pisklanie, alebo ja neviem co, vravim si ze mozno sroba na kluke sa povolila ze to zajtra pozriem a tak dnes rano idem bratazaviest do skoly... do tej skoly som ho este zaviezol, no potom ..
brrrr...kap, skapal mi v strede krizovatky, odtlacil som nabok pozrel kryt varia, vario, dotiahol som srobu na kluke od varia, no povolena nebola.
A nastartovat sa da len takto ..
a to som daval plny plyn, v pozadi ak sa zapocuvate pocut neprijemne prisklave zvuky,, mate nejake napady ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDBF9_OYXtI[/youtube]
brrrr...kap, skapal mi v strede krizovatky, odtlacil som nabok pozrel kryt varia, vario, dotiahol som srobu na kluke od varia, no povolena nebola.
A nastartovat sa da len takto ..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDBF9_OYXtI[/youtube]
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
kamarat nwm nwm ci nebudes polit karter a menit loziska
rychlo rozoberaj som zvedaf co to bude ... daj dole remen,pumpu, sviecka von a potom pootoc klukou ci ide tazko

Srdcom TuneR
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ložisko ?
SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- modreOKO
- motorkár
takze dekel dole, vario dole, remen dole, sviecka von, piston von, vsetko von, z druhej strany vypustena voda, VP prec, a tu mate video,
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yaongkGZD2E[/youtube]
..neviem , fakt neviem to posudit , ide horsie? normalne ? ci?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yaongkGZD2E[/youtube]
..neviem , fakt neviem to posudit , ide horsie? normalne ? ci?

- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
mneide možno troštičku lahšie
nemožu to byt prevody ?
nemožu to byt prevody ?
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
tazko tak povedat :/ podla piskotu to vyzera na loziska ... a prevody to nebudu kedze motor piskal ked stal a prevody su v pohybe az ked spojka zopne ...
Srdcom TuneR
- modreOKO
- motorkár
do prevodov som daval pred dvoma dnami novy olej a je ho tam fakt ze dostatok, tiez pochybujem ze prevody, lebo aj vcera ked som zastal a pocuval zkade to ide, tak som stál, a pocuval, a stale to bolo pocut, takde si myslim ze skôr daco vnutri...
pozrel som vpodstate vsetko zvonku, musi byt chyba vovnutri, chalani IDE SA POLIŤ ... :/
pozrel som vpodstate vsetko zvonku, musi byt chyba vovnutri, chalani IDE SA POLIŤ ... :/
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
prepač ale ty si smoliar fora
lutujem ťa

- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
netrebaho lutovat, to mu nepomoze. ja ho napriklad obdivujem za snahu, namahu a nervy ktore si pri tom vytrpel. ja by som na to nervy nemal poviem pravdu. uz davno by som ho podpalil...
preto ti budem drzat palce Modreoko nech to dobre dopadne.
preto ti budem drzat palce Modreoko nech to dobre dopadne.

- modreOKO
- motorkár
Chalani , dakujem za podporu ani neviete ako dobre sa to cita ked sem po dvoch hodinach clovek pride ..
tak ja som zacal odstrojovat mašinu , pekne od zakladov , no nemylsel som si ze sa dostanem az tak daleko .. karter je dole , vsetko na svojom mieste , dal som dole valec, tam som sa potesil ze snim absolutne nic nie je a je vporiadku, ako nový ..a uz som to aj rozpolil.. ; - )
..mali ste pravdu , chyba boli LOZISKA , prdnute, uplne sa zadrhavali /aspon zo strany zapalka/ , v kartrovej skrini, pod klukou rosypany striebristy prach zmiesany s benzinom, pekny bordel, poviem vam .. takze loziska su uz objednane SKF tá železná klietka, aspon mam čas to vsetko riadne prečistiť a popozerat
tak ja som zacal odstrojovat mašinu , pekne od zakladov , no nemylsel som si ze sa dostanem az tak daleko .. karter je dole , vsetko na svojom mieste , dal som dole valec, tam som sa potesil ze snim absolutne nic nie je a je vporiadku, ako nový ..a uz som to aj rozpolil.. ; - )
..mali ste pravdu , chyba boli LOZISKA , prdnute, uplne sa zadrhavali /aspon zo strany zapalka/ , v kartrovej skrini, pod klukou rosypany striebristy prach zmiesany s benzinom, pekny bordel, poviem vam .. takze loziska su uz objednane SKF tá železná klietka, aspon mam čas to vsetko riadne prečistiť a popozerat

- Prílohy
-
- 120520112620.jpg
- (101.04 KiB) 448 stiahnutí
-
- 120520112632.jpg
- (125.15 KiB) 448 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
inak tesnenie ktore zhanam pod ten fuck ma asi takyto tvar .. 
a dalej som si vsimol ze na klapkach je kusok odlomene z listu , môze to byt problem ?

a dalej som si vsimol ze na klapkach je kusok odlomene z listu , môze to byt problem ?
- Prílohy
-
- 120520112611.jpg
- (70.03 KiB) 447 stiahnutí
-
- 120520112628.jpg
- (95.32 KiB) 447 stiahnutí
- Peter 218
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 14, 2010 11:19 pm
- Skúter: Aprilia SR 50
ach
chudak stale maš z tim problemy,ale treba to vyriešiť držim palce 

Aprilia Sr 50-liatina 70 ccm,17,5ka karburator,Malossi multivar,Naraku spojka,Malossi remeň,Gianelli Extra.