theruck Tebe sa to povie ked mas kazdy mesiac vyplatu a mozes si dovolit tankovat do takej motorky ako mas......... zial bohu, ja chodim do skoly, a myslim ze niesom jediny na fore, takze nemam az tolko financnych prostriedkov, aby som si dovolil tankovat do 125cc 2T. Pre niekoho, aj ked ma pravidelny mesacny prijem, nie je dolezita maximalna rychlost, ale je pre neho dolezite kolko ma motorka spotrebu a ze zbytocne nepokusa stastie tak si kupi 125cc 4T.
9393andy Mas pravdu kazdy sme iny a kazdeho zaujima nieco ine a kazdy motorku vyuziva na nieco ine, niekto ako rychle presuvatko v meste,iny zasa na radost a doplnenia si adrenalinu rychlou jazdou, iny ako hobby a iny na vylety cez vikendy ale nezabudaj..........kazdy vie jazdit rychlo len malokto to vie aj dobrzdit................................ to je asik vsetko....
Ale uzavrime tuto debatu ten kto chce super rychlu motorku, nehladiac na spotrebu, moze si dovolit do nej tankovat a s moznostou jazdit od 16 rokov kupi si 125cc 2T a naopak, ten kto chce fajnu spotrebu, nezalezi mu na maximalnej rychlosti (Ako dosahuju odblokovane 2T) a chce sa dozit aspon dochodku

, kupi si 125cc 4T.
No a mame to vybavene, myslim si, ze sme mu uz dost zaspinili temu zbytocnou diskusiou, ktora sa uz mnohokrat breberala.....