Takže nazdar hoši... mam taky problem s mojou majesty rv 01. nabehané 25 tis... uz som podobnu temu hladal ale akosi som nic nenašiel... Moj problem je v tom že ked sa rozbieham cca od 20 km /h počut čudny zvuk ktory ide od variatora take vrčanie alebo skor vybracie čím idem rýchlejšie tym je toho viac... na stojanie ide normalne aj pri malej rýchlosti ale ked sa rozbieham alebo dam plny ply začne vrčat tak isto ked cca s 90 ky brzdím mi čudne rezonuje variator skusal som nastavit otačky či niesu vysoké ale tym to nebolo... pridrety neni je tam dost oleja, remen som pozeral a je ešte dost hrubý...a zda sa mi že akceleracia je to malinko slapšia aj maximalka je dako znížená a ešte jedna vec ked sa rozbieham s nuly pod plnym plynom tak mi skuter akokeby skáče dopredu a po chvílke az akceleruje ale aj to dako slabo motor počut krasne ide na plne otačky ale variator ako keby bol spomalený a neprenašal ten vykon... podla mna su to válčeky vo variatore ktore maju už 25 tis km poradne už som bezradný.
A dalšia moja otazka znamy mi pozeral remen na varci a to tak že dal dole kryt a zobral golu nasadil kluč a točil šrob čo drží variator a po par otočeniach bolo citit odpor a pýtam sa nemohol tam tym točením čosi poškodit? motor bol vypnutý prikladam aj obrazok ako to asi robil... Dakujem všetkym za odpovede