keeway matrix by matrixko+video
Moderátor: Moderators
Re: keeway matrix by matrixko+video
podsedak je tento co mam speci na matrixa ten nanic ine nesadne
a nie este neni nahodene musimm vyriesit uchytenie spz.

- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
No majko tu to nezmažeš tak skoro..Nech vedia setci normalny clenovia fora aky si ti podovdnik..Ked na FB si mi to uz neumoznil tak aspon tu clenovia fora nech si davaju bacha na teba...Ze s tebou do kseftu nikdy...Tak aj tie tuning diely ak budete objednavat tak radsej druhe ako tieto..chcem vas len upozornit kedze moj dobry kamarad matrixko ma pekne ....... oklamal..A normalne vysvetlenie neni kedze somnou nekomunikuje...
podpis som si este nenastavil
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
objasni nám čo sa stalo 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- 123DUSAN321
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 10, 2011 10:31 pm
- Skúter: CPI Formula R 50
tiež by ma to zaujímalo...hovor...
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
možno si poviete že som hajzel ze to sem davam ..ale ked može byt on hajzel precčo ja nie.Mi jasne povedal erik potrebujem ychlo predat skutra lebo idem kupit RS-u.ked mi zoženeš kupcu dam ti 20 L benzinu..ja že pohodičke..kamaradovi som skutra nahovoril to bol este v tom čase motor na stole....Pravdaže nebool v pojazdnom stave..ja už som kamaradovi nanukal zo to je vyborna ponuuka a ze to musi zobrat ze je to fakt dobra cena (650€ co neni vela) a on ze co ja viem ze asi nie..no nakoniec mi majo povedal ze dam k tomu vyfuk dam k tomu vario a nove brzdove platničky a take prkotinky..No skuter si chlapec dosiel pozret teda..jasne pačil sa mu bere ho..Z majom som sa rozpraval mal na sebe bundu motorkarsku
a poedal že ju chce za 30 € predat...Ja že majo nedavaj mi 20L benzinu daš mi tu bundu a je to OKA majo pravdaze suhlasil ze jasne..este mu hovorim ne ze ma oklameš..nieeeeee co si maly preco by som mal kamarada klamat.Skuter sa predal ako inač majo zabudol este taku strunu na vyfuk a brzdove došticky doma.Zevraj mi ich potom donese.ja ze majo a bunda kedy to potom to potom.Zevraj mama nesmie vedet.Tak cakal som cakal prvy tyzden pravdaže vyhovorky,druhy tyzden pravdaze vyhovorky a na treti tyzden som sa mu este aj ponukol ze ja si pridem autom preto aj pre tie brzdove platnicky aj pre strunu aj pre tu bundu..zee nee on nema cas a tak..a to som mu povedal ze mu dam este aj 10 € za tu bundu.No vyvrcholilo to tak ze majo mi presta na FB odpisovat.Vobec somnou nekomunikuje ziadne rozumne vysvetlenie som nedostata.-Mna kamarad buzeuje ze kde ma platničky a strunku na vyfuk a ja podnes den som bundu nevidel...Napisal som mu na FB na nastenku a pravdaže si ma vymazal z priatelov.Tak ja nwm ako sa mu uz mam ozvat lebo chlapik buzeruje kde ma veci ostatne.A zase somm vysiel z toho ja ako debil..Majo mozem aj tuto dostat nejake normalne vysvetlenie??či sa ho nedockam.nechcem nic od teba len to nacom sme boli dohodnuty a to ti davam este peniaze...Si pekny ........ nehcem povedať čo..necakal som to od teba fakt som myslel ze sme dobry kamarati...nezabudaj ze aj vdaka mne maš RS-u keby neni mna mozno podnes den predavas matrixa alebo by si ho predal na druhy den..ale dobre si vedel ze chlapik s tou RS ou ponahla...tak toto je naš pribeh majovej zrady 

dost skoro cukrik vsetko je uz predane
:D:D ale to ze som ti dal liter oleja si tiez nepovedal. a druha vec chlapci den som mu neodpisoval co som mal zapaty fb len som na fb nebol hral som sa trosku s rs a tak. vecer som prisiel a ked som si to precital verte ze za tie slova by ste mu tu bundu nedaly ani vy.tak ty sa tu moc neopeknuj lebo sa mi chce v tejto nocnej hodine s toho vracat.

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
hm..predane...aspon vidia aky si hajzel pekne ze sa priznaš.ano dal mi liter oleja repsol..ktory som od neho nežiadal.dal mi ho s tími slovami ze na erik ja ho uz aj tak potrebovat nebudem..Najprv som si myslel ze to chalanovi ku skutru este mam dať...Ale nakoniec vysvitlo ze to dal mne no..Olej som využil (dakujem) ale tak vzdy sa to nerovna tej bunde..hm?no majko pravdu vedia setci pribeh si nezaprel ako to bolo..Povedal som pravdu nemam potrebu nikoho klamať len proste nech vedia clenovia fora keby nahodou išli s tebou v buducnosti do nejakeho kšeftu alebo kupy niečoho.Važim si aj to ze si tu takto verejne priznal a nevykrucal si sa...A co som ti takeho pisal???A jasne na FB si bol cely den prihlaseny ze?asi ano ked si pred par sekundami komentoval prispevok a hned som ti napisal a neodpisoval si cely den a veselo som pozeral na tvoju natenku si tam barčo pridavala tak....to asi same že?majo načo klameš..nechcel som nič od teba len to čo bolo v dohode.....ale sak pekny hajzel je steba... 

tu je skoda ktemu neco pisat kto ma pozna vie aky som. k tebe sa vyjadrovat uz nebudem dovi.
ano a urcite pojde niekto somnou do kseftu s fora to urco
:D:D::D sasek
ano a urcite pojde niekto somnou do kseftu s fora to urco

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Nebudes sa vyjadrovat lebo nemaš k co nato povedat lebo mam pravdu...Alebo nejaku suciastku kupovat...šaška mas galotach a nezabudaj že maš u mna klučik od toho nwm čoho no maš mal si 

boze zas ta musim sklamat ten kufrik je uz davno predany saso

U mna matrixko padol uz dobre davno. Majo, stale mi dlziz malossi multivar co si mi sluboval, a uz to je vyse roka. Cize erik neni si jediny koho majo okaslal...
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
keeway matrix by matrixko+video
Trapne.. Aj tie reci na svoju obranu.. Vobec to nijako nevysvetlil..
vis co ty si cely trapny a ani slovo som ti nato nepovedal
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
mne je jedno co si myslis ty, ale tebe by nemalo byt jedno, co si polovica fora mysli o Tebe..
ked uz si dal erzo taku namahu to sem cele napisat, mohol si sa aspon nejako ocistit, ked sa myli, ale asi jedine co vies, je nadavat ludom do saskov..
ked uz si dal erzo taku namahu to sem cele napisat, mohol si sa aspon nejako ocistit, ked sa myli, ale asi jedine co vies, je nadavat ludom do saskov..
ty sa co dokeho obuvas? naladovy clovek zniceho nic ci preskoci a s nekym sa nebavis? dobre v pohode. to co si omne mysli polka fora vies kde mam tak strasne hlboko vo vies com.prebera sa tu hovno v poslednej dobe a hovno sa tu aj preberat bude. cele toto forum je zalozene natom kde niekto napise aku ma maximalku,dalsi desiati to nieje mozne premeraj to gps.potom tam napise erzo ako bude lietat 200 kmh cez dediny a nakonec to damo zaklincuje ze jemu lieta kawasaki 140
:D:D takze chlapci nemusite si tu uz ani vypisovat pretoze prave sa odhlasujem s fora definitivne a zakladatel mi zmaze aj nick dovidenia :-*

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
kedze sme na diskusnom fore, vyjadril som si svoj nazor, neprestal som sa s nikym bavit, ale kedze Ti je teda aj moj nazor jedno, ako si povedal, tak sa dalej o tomto ani bavit nemusime.. nech si spravi kazdy nazor sam, a kludne nech ho sem aj napise..ved o tom to je..
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
majo ale mi sa este stretneme nemysli si že sa nikdy v zivote nestreneme.mama ta tu naskok len mi je luto tej nafty co pojdem autom...Ale my sa stretneme
David on sa nema ako očistit lebo setci tu nanho nakydali a bohuzial pravdu no a nevykruti sa lebo ked sa vykruti zase ho zhodis s dalsim argumentom...Tak radsej to vyrisi takto..Teraz tu nakladaš na forum..ale kolko veci si sa tu naučil to si nepriznaš.ked si si kupil matrixa tak si ani nevedel kde to ma nadrž.A teraz tu ides na ludi co ti pomohli nadavat.....Sak newa konecne vidi cele forum aky si skutocnosti špinavý hajzel.Nevidim to len ja..a keby to aj poviem tak by mi to hadam ani nikto neuveril,lebo na teba by som to fakt nepovedal....Majkovi stupla moc RS a do hlavy..to uz neni mmatrix on už je vyššia katogoria chapete...Nikomu nič zleho neželam ale bodaj by si si nanej dobre papulu rozbil.Ale šak majko maj sa dobre a ako som hovoril sak my sa este stretneme.Ja nehovorim ze o tyzden ani o mesac.Mozno o rok mozno o 5.Ale ked ta ja stratnem nepomože ti ani glozo ani peťo ani ta tvoja RSa čo ide 742km/h.A ked pojdem za tu dedinu 200 tak ti napišem
a pravdaže mi odpišeš ze ty si isiel 240 lebo ti musis byť vždy lepší..Ale maj sa v živote dobre....

Erik, ked ho o tych 5 rokov stretnes, pozdravuj ho aj odo mna
ze mi dlzi € za multivar. Majo je "kamarat" iba dokial neco potrebuje. Potom sa ti otoci chrbtom.

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
pozdravím..možno si už ani pametat nebude
ani nebude vede začo
prene tak ako si povedal.ked mal predat skutra tak mi vyvolaval každy den 300 razi...bere ho bere ho bere ho.nic ine som neuočul.skuter predal a bum..vyhovorky....vraj mamina nemože vedet a veci podobne.....

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
nazor mozes mat ale zas v ramci nejakej slusnosti ked uz ne zrovna podla pravidiel fora dobre?11erzo11 napísal:majo ale mi sa este stretneme nemysli si že sa nikdy v zivote nestreneme.mama ta tu naskok len mi je luto tej nafty co pojdem autom...Ale my sa stretnemeDavid on sa nema ako očistit lebo setci tu nanho nakydali a bohuzial pravdu no a nevykruti sa lebo ked sa vykruti zase ho zhodis s dalsim argumentom...Tak radsej to vyrisi takto..Teraz tu nakladaš na forum..ale kolko veci si sa tu naučil to si nepriznaš.ked si si kupil matrixa tak si ani nevedel kde to ma nadrž.A teraz tu ides na ludi co ti pomohli nadavat.....Sak newa konecne vidi cele forum aky si skutocnosti špinavý hajzel.Nevidim to len ja..a keby to aj poviem tak by mi to hadam ani nikto neuveril,lebo na teba by som to fakt nepovedal....Majkovi stupla moc RS a do hlavy..to uz neni mmatrix on už je vyššia katogoria chapete...Nikomu nič zleho neželam ale bodaj by si si nanej dobre papulu rozbil.Ale šak majko maj sa dobre a ako som hovoril sak my sa este stretneme.Ja nehovorim ze o tyzden ani o mesac.Mozno o rok mozno o 5.Ale ked ta ja stratnem nepomože ti ani glozo ani peťo ani ta tvoja RSa čo ide 742km/h.A ked pojdem za tu dedinu 200 tak ti napišem
a pravdaže mi odpišeš ze ty si isiel 240 lebo ti musis byť vždy lepší..Ale maj sa v živote dobre....
alebo to aspon rozdel ze fakty dojmy a emocie nech sa to da lahko umoderovat.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
tak podla pravidiel fora to nebolo, ale za toto isto ziadny trest ci varovanie URCITE NEBUDE
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Nechcel som sa miešať ale ty si začal.matrixko napísal: cele toto forum je zalozene natom kde niekto napise aku ma maximalku,dalsi desiati to nieje mozne premeraj to gps.potom tam napise erzo ako bude lietat 200 kmh cez dediny a nakonec to damo zaklincuje ze jemu lieta kawasaki 140:D:D

Počúvaj ja som napísal somarinu že my to ide 140Km/h trocha sa tu zo mňa členovia posmievali ja som sa strapil ale je už tomu koniec. A vieš prečo som tam napísal taky blud že my to ide 140Km/h lebo som bol novým majiteľom tejto činy a o skútroch som vedel malo predtým som mal 50tku ktorá nemala vario a ja som myslel že to takto ma byť. Na youtube som videl video ako taky skuter ide 140km/h tak som myslel že toľko pôjde aj môj. Ale jasne že tamten bol stuneny. Tak som napisal raz medzi rečou to napisal a zrazu diskusaa na 30 či koľko stran... Ale potom keď som to oskušal tak som sa priznal že my to toľko neide... A na tomto fore som sa naučil veľa o skútroch a aj v buducnosti planujem mať skutra.... a mymochodom skuter mi jazdi s novym variom 100Km/h podľa tahometra viac som neskuśal ale verim tomu že by to dalo viac lebo otačky ešte boli pracovne....
Dobre priznavam neurobil som si dobre meno na fore u niektorych ani do dnes..
ALe narozdiel od teba som nikdy nikoho neo***** a nie som taky hajzel ako ty. A keď môžem tak rad pomôžem Ty si stale všetko mal lepšie ako my a všetko si lepšie vedel urobiť ako my ostatny. Ty všetko vieš všade si bol a pojedol si všetku mudrosť sveta.... A nevedel si naštartovovať ani jedneho skutra tyžden si hľadal chybu a keď som ti na fb napísal že by to malo isť že či maš benzínu... A tam aj bol problém a ani si sa mi nepoďakoval a už keď si nemal problém tak už si ani nenapísal iba vtedy keď si potreboval poradiť. A keď ja som dal video na fb ako mi ide skúter s variom Malossi Multivar tak každy napisall že mi to pekne zrýchľuje a že to pekne ide tak ty si ma j.. že podla teba na 150tku to ide slabo. Ja soom ti odpisal že podla mňa to ide lepšie ako tvoj rozladený matrix tak si mi napisal že som obyčajny závistlivý k.... a tak dalej veď Roman a možno aj ostatny tiež to videli ako si mi tam nadával. Ja som vymazal a ty si zase tam napisal nieaku nadavku lebo ti stupla slava do hlavy lebo si naštartoval matrixa a pohol si sa s nim... nakoniec som si ta odstranil z priatelov a bol pokoj. Ale dodnes počuvam o tebe ibe zle veci. Vedel bi som ešte pokračovať ale kašlem na teba idem kosiť sad s krovinorezom ktorý ide lepšie ako tvoj vytuneny matrix.
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
ani sa mi to nechce čítat! cele to vymažte a basta, bude pokoj 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
Vedel bY som ešte pokračovať ale kašlem na teba idem kosiť sad s krovinorezom ktorý ide lepšie ako tvoj vytuneny matrix.