dusenie pri pridavani!
Moderátor: Moderators
dusenie pri pridavani!
ahojte mohol by mi niekto poradit? mam novy scooter motorro polly 50 cm3...... dnes som prekločil 400 km takže je ešte novy !! šiel som dlhšiu trasu asi tak 60 km a všetko ok ale jeden menši problem!! ked idem tak vo 3/4 plynu priklad 40 km za hod... a potom pridam naraz na plno plyn tak akoby motor zadusi a hned aj prida a potom už ide ok! ale robi to už stale pri tom pridavani!mohol by mi niekto poradit? proste idem v rovnomernej rychlosti naraz pridam akoby chcel skapat a potom už ide do otačok!! ....troška sa rozumiem do aut som automechanik..ale nechcem sa do toho šprtat ked to je nove!! no tak ak by my mohol niekto poradit .... na take menšie opravy by som to skusil !! Dakujem vam zatiel ..miro
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: dusenie pri pridavani!
Tu si si odpovedal co s tym, kezde je to nove, tak sa do toho nesparaj a zober to do servisu, je to v zaruke a povedia ti, co tomu bolo.wave222 napísal:troška sa rozumiem do aut som automechanik..ale nechcem sa do toho šprtat ked to je nove!!
Ale myslim, ze ked das zrazu plny plyn a trosku to pridusi, tak to nie je vynimocny jav
no ved jasne aj to tak idem urobit ... ale aspon by niekto mohol povedat čo by to mohlo byt!!
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
v servise ti snad povedia, moznosti je dost
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To robí väčšina karbecových scootrov...mne to robil aj GD..a to bola 250ka....A u Teba je dosť možné že máš aj menšiu trysku kvôli tomu že máš možno nejakú reštrikciu v karbeci na vzduch...kvôli zábehu. Ale je to len možno netvrdím že určite ....Lebo daktoré číny napr. Keevaye to mávali a po zábehu a odbloku sa menilo dlhé koleno na výfuku za krátke a v tej sade bývala aj tryska a aj iné valčeky ...ale možno len kecám a tryska tam nebola.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

No bol som na prehliadke .... nechal som to tam a povedal som čo to robi!!! no neviem volali my aby som si došiel po scootra že je to hotove!! bol sa trtko aj predo mnou previest a povedal že ide scooter super!! teraz mi to žere benzin ako svina a stale to robi možno ešte viac! ale ... na to pridem na prehliadku po 1500 km a -cenzúra- im to tam o hlavu!!!!!.... viem je to možno blbost ake ked som tu motorku od nich kupil nerobilo to ....tak do rici prečo by to malo robit po nejakych 400 km !!! ale dakujem za nazori!!! no moj tip čo to može robit je to že je triska nastavena na tak aby davala viac benzinu a preto pri prudšom pridani da viac paliva a troška ho pridusi!!! čaute Miro!!!!
### vulgarizmy sa u nas na fore trestaju, davam ti varovanie, viac info najdes v pravidlach, konkretne bod c.1 - THeBaNDiT
### vulgarizmy sa u nas na fore trestaju, davam ti varovanie, viac info najdes v pravidlach, konkretne bod c.1 - THeBaNDiT
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
zaplavi valec a ten nestiha splait. Ale zas moze byt aj presny opak
skusim tej triske ubrat ja !! troška to pootočim !!
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ubrat tryske pootocenim ??? Myslis vzdusnik ?
- Menzo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Mar 11, 2011 4:20 pm
- Skúter: Aprilia Area 51
wave222 napis o aky servis sa jedna a kde, nech to hodime do blacklistu
To je ale skvele ze mame taketo dobre servisy
ze pridte si pre skuter je v horsom stave ako bol.

To je ale skvele ze mame taketo dobre servisy

No scooter, no problems, no fun...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Sry ale čo si nespravíš sám to Ti vo väčšine prípadov vždy dakto za prachy ODFLÁKNE !!!!....
A tak isto naštelovať karbec na scootri nieje veda ak je ovšem všetko ostatné v poriadku....A tiež nečakaj že taký poldecák motor a taký jednoduchý karbec ako je na bežných scootroch budú mať prejav a správanie ako normálny veľký motor zo vstrekovaním paliva ...asi sotva ... Takže tak.
Nauč sa ťahať za plyn pomalšie a všetko bude OK
A okrem toho aj autá volakedy dávno, čo mávali karbec tiež sa stávalo že ak si im šlapol na plyn naraz z nenazdania tak sa troška pridusili a až potom začali ťahať.... A to robili aj ak mali všelijaké zložité a komplikované karburátory, kde bolo toľko súčiastok , že by sa z nich dalo vyskladať možno aj 5 scootrových jednoduchých karburátorov....Si pamätaj scooter je furt taká lepšia oplastovaná Babeta...
A tak isto naštelovať karbec na scootri nieje veda ak je ovšem všetko ostatné v poriadku....A tiež nečakaj že taký poldecák motor a taký jednoduchý karbec ako je na bežných scootroch budú mať prejav a správanie ako normálny veľký motor zo vstrekovaním paliva ...asi sotva ... Takže tak.
Nauč sa ťahať za plyn pomalšie a všetko bude OK

A okrem toho aj autá volakedy dávno, čo mávali karbec tiež sa stávalo že ak si im šlapol na plyn naraz z nenazdania tak sa troška pridusili a až potom začali ťahať.... A to robili aj ak mali všelijaké zložité a komplikované karburátory, kde bolo toľko súčiastok , že by sa z nich dalo vyskladať možno aj 5 scootrových jednoduchých karburátorov....Si pamätaj scooter je furt taká lepšia oplastovaná Babeta...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

Re: dusenie pri pridavani!Vlady
jasne maš pravdu že treba tahat za plyn pomalšie!! mam nabehane asi 500 km a robilo to až tak od 400 km...a zrazu to začalo robit??!! tak si myslim že to stači asi len naštelovat! ked to nerobilo a zrazu to robi!!!
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
daj si nizssie ihlu v karburatore mozno to tym odstranis
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... podla vsetkeho tomu nerozumies - a rozstelovanim volnobehu to neodstranis .... postuduj trosku forum a ked zvladnes teoriu tak to doladis ... ja mam v garazi uz 5 krat za dva tyzdne susedovu vecne nestartujucu cinu - zacalo to tesnymi ventilmi a vcera to doniesol s tecucim benzinom z karbecu - kedze je to sused tak mi za opravu stale donesie 60 domacich vajec a 5 litrov este tepleho mlieka - manzelka je konecne spokojna
....