ZRYCHLENIE
Moderátor: Moderators
ZRYCHLENIE
nemam ani najmensiu predstavu ake zrychlenie ma vytuneny skuter, tak ked mate nieco namerane, tak by ste sa mohli podelit..je to zaujimave a xcel by som vediet ako sa to zrychlenie pohybuje u skutov co presiahnu 100kmh/h....tak piste ..ZA KOLKO DA VAS STROJ Z 0 NA 100?
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
uscootrov typu nrg,SR,rox nema rychlost nad 100km velky vyznam skor ide o to zrychlenie a aby to islo kilo aj do kopca...kde budes na tom chodit stovkou po slovenskych zaprasenych cestach?...a kazdy vieme co znamena klopit s jednym seriovym tlmicom pod zadkomBrunou10 napísal:max 75km/h ale dam dotoho vyfuk a 70ccm valec ale este neviem aky a potom bude max rychlost urcite min.100km/h
podpis som si este nenastavil
a kazdy vieme co znamena klopit s jednym seriovym tlmicom pod zadkom čo môj porozprávaj mi o tom aby sa mi sladšie spalodr.snake napísal:uscootrov typu nrg,SR,rox nema rychlost nad 100km velky vyznam skor ide o to zrychlenie a aby to islo kilo aj do kopca...kde budes na tom chodit stovkou po slovenskych zaprasenych cestach?...a kazdy vieme co znamena klopit s jednym seriovym tlmicom pod zadkomBrunou10 napísal:max 75km/h ale dam dotoho vyfuk a 70ccm valec ale este neviem aky a potom bude max rychlost urcite min.100km/h

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ale vidim ze aj to tvoje cinske smetie ma len jeden tlmic v zadu...Crossbiker napísal:a kazdy vieme co znamena klopit s jednym seriovym tlmicom pod zadkom čo môj porozprávaj mi o tom aby sa mi sladšie spalodr.snake napísal: uscootrov typu nrg,SR,rox nema rychlost nad 100km velky vyznam skor ide o to zrychlenie a aby to islo kilo aj do kopca...kde budes na tom chodit stovkou po slovenskych zaprasenych cestach?...a kazdy vieme co znamena klopit s jednym seriovym tlmicom pod zadkom

-
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm
)dr.snake napísal:asi si nesedel na poradnom skutry ked je pre teba seriove piago raketa.....seriova 50ccm je zdochlina a ked na nu sadnu dvaja tak musis tlacit do kopcaBrunou10 napísal:je raketa
to je pravda ked su na tom 2

ale zeraj za to moze len VYFUK .
V servise povedali ze z sport. vyfukom by tych 90 km /h malo dat a akceleracia o 200% lepšia

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
hned po runnerovi
ale aj nove ditechy so dela...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov