Potreboval by som zistit cislo a rozmery ložisiek na zadnej Piaggio poloremenici(vid foto),
Hlavne tie ktore su v kryte prevodov a na konci kartra, (tie v dekly varia vidim)
potrebujem ich vymenit a neviem zistit vopred ake mam kupit.
dakujem za radu
Toto je fotka tvojho kartra? lebo tam je dekel na prevody Stage a tam mozu byt ine loziska nez su v seriovom dekli, ak mas seriovy tak mam to akurat doma rozobrate tak ti mozem napisat ake tam su vsetky loziska a gufera, ale ak mas ten kryt Stage tak ti nepomozem...
Tak potom to je takto:
os spojky: lozisko SKF 6203 – 2RSH /pripadne moze byt aj 1RSH to znamena ze je zakryte len z jednej strany - v podstate by tam ani zakryte nemuselo byt kedze je to v oleji/, gufero SC 17 – 28 – 5
os zadneho kolesa: lozisko SKF 6204 – 2RSH , gufero SC 30 – 47 – 6
Este v niektorych variantach byva lozisko na osi zadneho kolesa v dekli prevodov, ale taky kryt nemam takze neviem.
ano tak ako davidian napisal je to len ilustracne foto.
Optik dakujem ti za rozmery lozisk.
jedna sa mi len o loziska na oske spojky. tam by mali byt 3 loziska nie? jedno v dekly varia, druhe v dekly prevodov a dalsie na konci kartra za deklom prevodov je tak?
cize ten druhy rozmer loziska co mi optik napisal uz nieje na tej oske vsak? ak som to teda dobre pochopil
Na konci spojkovej osky v samotnej prevodovke na niektorých scootroch býva už len púzdro ....ale môže byť aj normálne guličkové ložisko.....záleží od výrobcu scootra myslím že peugeot napríklad tam má len to púzdro...lebo šak je to celé v oleji....tak ja len aby si nebol prekvapkaný keď to rozoberieš.... Ale zas môžem sa aj mýliť
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Je tam potom taka fajna seqerka co drzi to lozisko v dekli prajem uspesnu vymenu a nezabudni dat pozor na take tenke podlozky, aby ti to nahodou pri skladani nevypadlo...