Navrh na Sutaz o najskaredsi skuter na fore + diskusia..
Moderátor: Moderators
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
Re: Sutaz o najskaredsi skuter(motorku) na fore
ja stym nesuhlasim ..pripada mi to ako globalne zosmiesnenie daneho cloveka, motorky, scootra, poníženie pred vsetkymi .. onicom , blbost
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
+1 (akurát mne táto téma nestála ani za to aby som sa tu rozpisoval)modreOKO napísal:ja stym nesuhlasim ..pripada mi to ako globalne zosmiesnenie daneho cloveka, motorky, scootra, poníženie pred vsetkymi .. onicom , blbost
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Jún 06, 2011 6:08 pm
- Skúter: neuvedený
jo je to blbost kazdemu sa paci nieco ine preniekoho je pekne to prenekoho tamto cize suhlasim s poslednimi dvoma prispevkami
podpis som si este nenastavil
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
a to ked su nominovane 4 skutre a jeden ziska 150 hlasov a ostatne po 8 nie je trosku potupa?
- myso
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
- Skúter: Gilera Nexus500
dalo by sa len v tom pripade, ze by si skuter nominoval sam majitel. inak nie...
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
suhlasím s Vladenom. to už by sme sa museli dosť nudiť aby sme posudzovali ešte aj najškaredší skuter.
pre toho kto ma aj nejaký nie najkrajší skut, može pre neho znamenať vela a keby to nebola otázka poväčšine penazi (skrašlenie skutra) tak by sa o tom dalo uvažovať.
Viac menej ani tie ankety o najkrajši skuter mesiaca su nie velmi povzbudzujuce pre niekoho, ale aspon oceníme snahu majitela.
aj ked mne osobne by bolo jedno čo si kto myslí o mojom skute.
to viem podla seba ked som mal 16 mal som CZ175 uprava (domaci kross) blatniky s pätníkov umelých čo su pri ceste ale bol som najväčší frajer medzi rovesníkmi čo mali vtedy simsony a pioniere. na výstavu som s nou nechodil a na pole bola dobra....(najrýchlejšia...
.....)
pre toho kto ma aj nejaký nie najkrajší skut, može pre neho znamenať vela a keby to nebola otázka poväčšine penazi (skrašlenie skutra) tak by sa o tom dalo uvažovať.
Viac menej ani tie ankety o najkrajši skuter mesiaca su nie velmi povzbudzujuce pre niekoho, ale aspon oceníme snahu majitela.
to viem podla seba ked som mal 16 mal som CZ175 uprava (domaci kross) blatniky s pätníkov umelých čo su pri ceste ale bol som najväčší frajer medzi rovesníkmi čo mali vtedy simsony a pioniere. na výstavu som s nou nechodil a na pole bola dobra....(najrýchlejšia...

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som z pozície mojich "šedín" k tomu iba skonštatoval: Pre žiadneho rodiča neexistuje škaredé dieťa. Je len pekné a menej pekné..... Takže by som túto tému takto uzavrel. 

- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
S chalanmi plne suhlasím
Ale teraz suhlasím aj s makičkom že mesačne sa može hlasovat o najškadrejší skuter aky bol vyrobeny
a som nazoru že ked sem sám majitel da svoj skuter tak hej ale verejne sa dakomu smiat za najškadší skuter mesiaca nieje prave na mieste. 

Ale teraz suhlasím aj s makičkom že mesačne sa može hlasovat o najškadrejší skuter aky bol vyrobeny

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- Frosty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 26, 2009 7:48 pm
- Skúter: Benelli QuattroNove X
- Kontaktovať užívateľa:
+1Mitko napísal:suhlasím s Vladenom. to už by sme sa museli dosť nudiť aby sme posudzovali ešte aj najškaredší skuter.
to viem podla seba ked som mal 16 mal som CZ175 uprava (domaci kross) blatniky s pätníkov umelých čo su pri ceste ale bol som najväčší frajer medzi rovesníkmi čo mali vtedy simsony a pioniere. na výstavu som s nou nechodil a na pole bola dobra....(najrýchlejšia........)
Hlavne keď vačšina ľudí z fóra sú ešte študenti, proste zárobkovo nečinní...
Proti gustu žiaden dišputát, raz darmo

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
K tomu chcem len podotknut, ze aj z mala sa da urobit vela. Nejde az tak o peniaze. A dalej si treba uvedomit, ako to cele vzniklo. Z biednych foto, v nominaciach. Lamersky urobenych. Ale to uz je zas raz na nominujucich. Nie na majiteloch..
@z mobilu
@z mobilu
- babel
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Jún 13, 2011 1:15 pm
- Skúter: JL50QT7
+2modreOKO napísal:ja stym nesuhlasim ..pripada mi to ako globalne zosmiesnenie daneho cloveka, motorky, scootra, poníženie pred vsetkymi .. onicom , blbost
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
Tiez si myslim ze je to pekna hlupost (tym neurazam cloveka, ktory tu myslienku chce uviest do praxe) , je to podla mna dost dehonestujuce ,ano este tema najskaredsia vyrobena motorka ano ,aj ked ta mi pride tiez dost zbytocna ,ale toto je premna absolutne nezmyselne ... aj by som sa rozpisal viac, ale mozno by to rozprudilo dalsie vasne a to nebudem riskovat ,tak teda len sa vyjadrujem ze nesuhlasim
Gilera runner => Piaggio X8
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ale zas tiez si sa kludne mohol rozpisat.. ja by som sa tiez, len nemam cas. ale ide tu trosku aj o to, ze o com sa bavime.
lebo ked niekto ma stary hrdzavy srot, a prilepi si paskou nejake kridlo a smerovky zatrie fixkou, pripadne tam slahne uplne odveci nalepky a prenho to je super pekne(a potom ho kamos z vedlajsej ulice nominuje), je jedna vec. ale ten clovek bohuzial nepochopil tuning a potom je zas pre nas tunerov dehonestujuce, ked mame s takym dacim vobec sutazit, ked sa trosku snazime a hlavne inym stylom. skor to bolo myslene tym smerom, ze je tuning a TUNING. ja sa len snazim vysvetlit ako som myslel to, ze spravme taku sutaz, skor islo o to si z toho zobrat tu myslienku a pochopit, ze ked nominujem, tak aspon daco co vyzera lepsie ako seria a je hodne vobec sutazit a ked tunujem, tak nie lepiacou paskou a fixkou. Jednak to dost ubera na kvalite celej sutaze, a bere jej z vyznamu. Naozaj nechcem nikoho urazit, len jedna vec je vkus a druha su zas veci pekne a skarede. Dokonca by som sa ani neurazil, keby niekto nominoval moj skuter. Nenahneval by som sa, skor zamyslel, nad tym, co by som mal vylepsit. Ale jasne, taketo cosi sa dozviem aj vo svojej teme, ked mi tam druhi napisu, co by zmenili oni, a ja si mozno necham poradit, sutaz na to netreba.
a zas podla nazvu sutaze Suter Mesiaca Tuningu, mi dakedy nejde do hlavy, ze tam da clovek uplnu seriu, (pre mna teda nulovy tuning), alebo nieco co este horsie ako uplna seria vyzera, tak kde je chyba? Asi to nebude o vkuse.. Ale tak trosku tu kazdy hovorime o inom a ja som uz OT, ale na zaver, tu sutaz som v skutocnosti zakladat nechcel, len som to tak napisal na margo toho o com som sa tu trosku rozpisal..
lebo ked niekto ma stary hrdzavy srot, a prilepi si paskou nejake kridlo a smerovky zatrie fixkou, pripadne tam slahne uplne odveci nalepky a prenho to je super pekne(a potom ho kamos z vedlajsej ulice nominuje), je jedna vec. ale ten clovek bohuzial nepochopil tuning a potom je zas pre nas tunerov dehonestujuce, ked mame s takym dacim vobec sutazit, ked sa trosku snazime a hlavne inym stylom. skor to bolo myslene tym smerom, ze je tuning a TUNING. ja sa len snazim vysvetlit ako som myslel to, ze spravme taku sutaz, skor islo o to si z toho zobrat tu myslienku a pochopit, ze ked nominujem, tak aspon daco co vyzera lepsie ako seria a je hodne vobec sutazit a ked tunujem, tak nie lepiacou paskou a fixkou. Jednak to dost ubera na kvalite celej sutaze, a bere jej z vyznamu. Naozaj nechcem nikoho urazit, len jedna vec je vkus a druha su zas veci pekne a skarede. Dokonca by som sa ani neurazil, keby niekto nominoval moj skuter. Nenahneval by som sa, skor zamyslel, nad tym, co by som mal vylepsit. Ale jasne, taketo cosi sa dozviem aj vo svojej teme, ked mi tam druhi napisu, co by zmenili oni, a ja si mozno necham poradit, sutaz na to netreba.
a zas podla nazvu sutaze Suter Mesiaca Tuningu, mi dakedy nejde do hlavy, ze tam da clovek uplnu seriu, (pre mna teda nulovy tuning), alebo nieco co este horsie ako uplna seria vyzera, tak kde je chyba? Asi to nebude o vkuse.. Ale tak trosku tu kazdy hovorime o inom a ja som uz OT, ale na zaver, tu sutaz som v skutocnosti zakladat nechcel, len som to tak napisal na margo toho o com som sa tu trosku rozpisal..

- myso
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
- Skúter: Gilera Nexus500
A teraz uz vobec neviem o co ti ide. Ak si sutaz nechcel, mal si zalozit diskusiu o tom co je tuning a co nieje, resp co je tunnninng a tuzing a kto su kolotocari. Nie to tu tahat na sutaz. Alebo sa po negativnych ohlasoch od clenov fora snazis vytiahnut z kase takouto biednou slamkou.
// edit: Neurazaj sa potom, ak si nahodou chcel
. Nebolo to zamerom
// edit: Neurazaj sa potom, ak si nahodou chcel

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Neurazam sa, ale Ty si spravne cital, alebo Ti treba pomoct? Ja som tuto temu ani nezalozil, len tam bolo spomenute moje meno, a pre nechapavych som sa to snazil vysvetlit, kedy a preco som to napisal. Keby si cital forum, vies a presne na ten prispevok sa odvolava aj tato tema hned na zaciatku.. Ja sa z nicoho nevykrucam!! Stojim si za tym, ze niektore skutre v nominaciach nemaju co hladat, ktore nominovane boli, aj ked splnaju kriterium nominacie, nenaplnaju podstatu sutaze, aspon podla mojho nazoru!!
- Snoophy
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Jún 14, 2010 8:07 pm
- Skúter: Tauris Cubana 50 2T
Po dobe sa vraciam sem, že pozriem čo je nové a zasa sa tu dohaduje kto, čo kedy prečo a ako myslel, a že niekto nevie čítať atd.....
Ja som bol upozornený za to že sa pýtam na veci oklolo vylepšenia môjho skútra a že nemám zbytočne zahlcovať forum a táto téma je očom??? Toto už asi nezahlcuje.
Morálka ludia....
Mne sa napr nepáči tuning a klasické skútre a označil by som tvoj ( ano tvoj
) skúter ako by si zareagoval??? Ja by som sa nahneval a viac by som si s tebou nepísal , nediskutoval a keď by som videl že ideš na zraz, tak ja by som nešiel ( načo aby si pokukoval že aha aký má škaredý skúter.
A to s tým internetom je tiež pekná blbosť.
Veď tu máme "FUN" tak sa zabávajme tam.
NEBERTE TO AKO URÁŽKU.
Len chcel by som aj ja pomôcť spraviť toto forum seriozne kde sa nikto neháda a keď niečo niekto hladá tak to nájde pretože téma bude správne pomenovaná atd. Ale to je už mimo témy.
Prajem pekný deň ( samozrejme na jednostopom motorizovanom vozidle).
Snoophy
Ja som bol upozornený za to že sa pýtam na veci oklolo vylepšenia môjho skútra a že nemám zbytočne zahlcovať forum a táto téma je očom??? Toto už asi nezahlcuje.
Morálka ludia....
Mne sa napr nepáči tuning a klasické skútre a označil by som tvoj ( ano tvoj

A to s tým internetom je tiež pekná blbosť.
Veď tu máme "FUN" tak sa zabávajme tam.
NEBERTE TO AKO URÁŽKU.
Len chcel by som aj ja pomôcť spraviť toto forum seriozne kde sa nikto neháda a keď niečo niekto hladá tak to nájde pretože téma bude správne pomenovaná atd. Ale to je už mimo témy.
Prajem pekný deň ( samozrejme na jednostopom motorizovanom vozidle).
Snoophy
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
makič, nič vzlom ale vsetky tvoje skutre su dost žumpy, jak zo smetiska, až budeš mat aspon jednu krasnu mašinu tak potom sem možeš začať prispievať, jediny kto tu ma skutre na urovni je G (ktory kvoli vašim blbym komentarom sem uz nechodi) a OPTIK, inak som u nikoho nevidel do detajlu dotiahnuty skuter.
ked sa tu bude označovať kto tu ma hnoj a kto vecsi tak sa akurat zmensi aj tak mala komunita a nikomu to nepomoze, skor by som uvital konkretne vyhrady v temach o konkretnych skutroch, a kto ma skuter iba ako dopravny prostriedok tak nepotrebuje riesit dva prasknute plasty a to ze niekomu sa to nepaci.
ked sa tu bude označovať kto tu ma hnoj a kto vecsi tak sa akurat zmensi aj tak mala komunita a nikomu to nepomoze, skor by som uvital konkretne vyhrady v temach o konkretnych skutroch, a kto ma skuter iba ako dopravny prostriedok tak nepotrebuje riesit dva prasknute plasty a to ze niekomu sa to nepaci.
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Navrhujem "Lock" alebo ešte lepšie "Delete". Debata o NIČOM.
Spoiler: ukázať
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ja to este nechcem zmazat, potom casom. Celkom ma pobavilo, ake vasne to tu rozprudilo. Su tu aj trefne prispevky a komentare aj total od veci, tak sa chcem este pozriet, co bude dalej.
Stacilo strucne napisat, ze je to hlupost alebo dobry napad a nie sa tu zas handrkovat ako male deti. Asi to niekoho bavi
Stacilo strucne napisat, ze je to hlupost alebo dobry napad a nie sa tu zas handrkovat ako male deti. Asi to niekoho bavi
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak, konecne sa o niecom diskutuje a niektore nazory su zaujmave a konstruktivna kritika sa vzdy zide.
A nazory clenov su dolezite.
@z mobilu
A nazory clenov su dolezite.
@z mobilu
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
moj sa ti nepaci ?geetee =) napísal:makič, nič vzlom ale vsetky tvoje skutre su dost žumpy, jak zo smetiska, až budeš mat aspon jednu krasnu mašinu tak potom sem možeš začať prispievať, jediny kto tu ma skutre na urovni je G (ktory kvoli vašim blbym komentarom sem uz nechodi) a OPTIK, inak som u nikoho nevidel do detajlu dotiahnuty skuter.

- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
nie
, hlavne tou nakopavackou, skrabancami a tym bezovym plastom v prednom svetle
, potom to bude cukrik 

http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
tss ze skrabance
lakovat brucho fakt nebudem, a nakopavacka je nic..

- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
geetee =) napísal:makič, nič vzlom ale vsetky tvoje skutre su dost žumpy, jak zo smetiska, až budeš mat aspon jednu krasnu mašinu tak potom sem možeš začať prispievať, jediny kto tu ma skutre na urovni je G (ktory kvoli vašim blbym komentarom sem uz nechodi) a OPTIK, inak som u nikoho nevidel do detajlu dotiahnuty skuter.
A porkyho? modroočkou? davidianov? a mnoho Dalších. Myslím si, že si dosť ludí urazil týmto. (mne to je jedno) ale Veľa na tom makali....