Kedze mam momentalne skuter vo velmi zvlastnom polopojazdnom stave, lebo si raci kdesi tahat falosny vzduch. A kedze nie je v mojich intenciach falsovat chemicku zluceninu, zvolal som nas team odbornych teoretikov, kedze ja si vraj ani trysku neviem sam vymenit, zasadli a skumali, skusali, merali, tocili a srobovali a po vysoko narocnych pokusoch s kelimkami dospeli k zaveru, ze ono bude ten vzduch asi naozaj falosny. Mam z tejto skutocnosti naozaj vycitky svedomia. Dufam, ze sa Tomas nedozvie, ze skutrom falsujem vzduch. Nas vysoko odborny team laikov dospel jednoznacne vylucovacou metodou k zaveru, ze tento problem treba neodialitelne zniest zo sveta, skor, nez z toho bude pruser. Nakolko aj nasa vychodna vetva ma az privelmi podozrivo v rovnakom obdobi problemy, nevylucujeme sabotaz, vsak Porkyyy?
Ale nenechavame sa zaskocit, plni nasadenia uz v rukach zmolime nove gufera, pripadne skusime pouzit nasu novu zbran proti falzifikatu:
Ale, to len v krajnom pripade.. kedze hlavny dejatel protivzdusnej obrany, momentalne celi faraonovej kliatbe (dalsia sabotaz), a ja tu mam inspekciu z nemecka, patricne kroky podnikneme asi az koncom tyzdna, budeme vas informovat, lebo by ste bez tej informacie asi neprezili, dychajuc falosny vzduch, takze pozor!!
@z mobilu