MOTOR ČÍNA
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
MOTOR ČÍNA
čawte chcel by som sa spýtať že či by sa dal vymeniť na mojom tajfunikovy motor.a že by my tam napr:pasoval aj motor s aprilie alebo s peugeota,ale chcel by som vymeniť cely motor aj se vším všudy.. 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
sak pepe z jitrnic sa mi zda...ale on prekopaval siamoto birdie (to iste ako keeway huricane...) a na tom sa neda jazdit...vidlu ma uplne kolmo 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
pepe to urobil na šprintera, a taká prerábka sa robí, že si kúpil celý použitelný vrak toho scoota z ktorého to chceš,
prehodíš elektriku, a karter, (či musíš alebo nemusíš prerobiť uchyty je jedno.. to je robota na dva, tri dni, takže no problem ked si šikovný...
ked chceš nečo také urobiť není to tak že to za týžden dva zbúchaš....
vždy sa niečo nájde kôli čomu budeš čakať.....
najprv si rozmysli či to fakt chceš....
a načo si si kupoval činu ked tam chceš vymeniť pol scootra? si si mal kúpiť jazdený runner, rox, nrg za penáz čo si dal za novú činu + tátok tvoja možno prerábka....
e-shop ti bohužial skoro k ničomu nepomôže, možno tak k filtrom a ND
resp TUNE ND, ale nečakaj tam adapter z tajfuna na piaggio 
prehodíš elektriku, a karter, (či musíš alebo nemusíš prerobiť uchyty je jedno.. to je robota na dva, tri dni, takže no problem ked si šikovný...
ked chceš nečo také urobiť není to tak že to za týžden dva zbúchaš....
vždy sa niečo nájde kôli čomu budeš čakať.....
najprv si rozmysli či to fakt chceš....
a načo si si kupoval činu ked tam chceš vymeniť pol scootra? si si mal kúpiť jazdený runner, rox, nrg za penáz čo si dal za novú činu + tátok tvoja možno prerábka....

e-shop ti bohužial skoro k ničomu nepomôže, možno tak k filtrom a ND

podpis som si este nenastavil