TNT Alarm

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo elektriky

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#76 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Okt 15, 2006 8:58 pm

scrat
vyzera to tak bo ked mam vysunuty bocak tak nenastartujem . Neviem ci sa to da s tim alarmom spravit aj inak ako ze by som ho vyradil
podpis som si este nenastavil

Crossbiker

#77 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Ne Okt 15, 2006 8:58 pm

scrat napísal:
Scarp napísal:scrat
Ja idem tiez davat TNT a nebudu problem take veci ako ze z vysunutim bocakom nemozem nastartovat ked chcem pouzivat dialkovy start ? ci budem musiet davat stale na velky stojan ?
A chceš nedaj bože povedať, že máš senzor na bočáku???
no napr Yukini majú čidlo na bočáku, keď je na ňom tak ho nenaštartuješ. Ale neviem či by bola paráda natočiť ho na dialku keď je na bočáku. Náhodou to chytne väčšie otáčky zopne vario a zbohom :shock: scoot

scrat

#78 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Okt 15, 2006 9:47 pm

Scarp napísal:scrat
vyzera to tak bo ked mam vysunuty bocak tak nenastartujem . Neviem ci sa to da s tim alarmom spravit aj inak ako ze by som ho vyradil
No bežím to vyskušať ale je pravda, že ja som bočak v živote nepoužil...

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#79 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Okt 15, 2006 10:30 pm

A ako zaručíš to že Ti to nevyletí do otáčok po naštartovaní a neutečie z bočného stojanu????JA by som to neriskoval, mna osobne ten spínač na bočáku niekedy obmedzuje lebo v robote ho tak mám odparkovaný celý deň a keď ho chcem pred jazdou trocha zahriať tak ho musím dávať na hlavný stojan ale je to lepšie ako keby sa mi mal skydnúť na zem lebo dakedy ten sytič mu dosť zvýši otáčky na volnobeh a zadné koleso má snahu dosť ťahať dopredu. :(
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

scrat

#80 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Okt 15, 2006 10:59 pm

Kukol som na to, odskušal, ja žiaden spinač na bočaku nemam. Jedine čo je pred naštartovaním potrebné je zopnuť brzdu. Ak chceš aby ti to štartovalo aj na bočaku, no problem, spinač sa dá vyradiť z prevádzky alebo jeho spinanie-rozpinanie nahradiť relatkom. Vlady ma vsak pravdu, je to hazard, štartovať scoot na bočaku, takže toto by som neriešil

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#81 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Okt 16, 2006 4:37 pm

fúha no tak to neviem či mám 12V alebo 6V.....ale ak aj mám tak by sa dala vymeniť baterka nespôsobilo by to nejakú volovinu?

VLADY
spammer
spammer

#82 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Okt 16, 2006 6:26 pm

Ale šak určite tam budeš mať 12 Voltov, to len že tých 6 V by bolo málo ale na všetkých scootroch čo sa robia terazky je 12V.... :P na baterke to máš napísané :twisted:Ak by bola el.sústava na scootri 6V a ty tam dáš baterku 12V tak to nieje dobrý nápad lebo by to nenabíjalo zhorel by štartér a žiarovky a tak podobne. :cry:
Naposledy upravil/-a VLADY v Ut Okt 17, 2006 7:29 pm, upravené celkom 1 krát.

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#83 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Okt 17, 2006 5:49 pm

no veď dobre lenže ja teraz nemám scooter pri sebe doma ...bo ete nemám papiere a ani vodičák :D ...tak zatial chcem na ňom len vylepšiť čo sa dá :P

spike5
chodec
chodec
Dátum registrácie: So Sep 09, 2006 12:19 pm

#84 Príspevok od užívateľa spike5 » Ne Okt 22, 2006 7:55 pm

vie tu niekto ako to je z namontovanim TNT alarmu na cinu konkretne jinlun 50QT-5 ?.. by ma zaujimalo hlavne to ako je to z dialkovym startom lebo napr mne skuter nechiti ked nepridam plyn....

VLADY
spammer
spammer

#85 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Okt 22, 2006 9:36 pm

Tak si to musíš nastaviť ten karbec tak aby Ti to chytalo aj bez plynu aj keď teplé to asi aj tak moc nebude chcieť. Ale studený by mal naskočiť len na sytič. :cry:

scrat

#86 Príspevok od užívateľa scrat » Po Okt 23, 2006 12:15 am

QT-5 má automatický sytič. Ak je ten v poriadku tak musí isť motor natočiť bez plynu či je studený alebo teplý. Ak bez plynu nejde, tak je na prd nastavený karbec.

spike5
chodec
chodec

#87 Príspevok od užívateľa spike5 » Po Okt 23, 2006 8:10 pm

scrat napísal:QT-5 má automatický sytič. Ak je ten v poriadku tak musí isť motor natočiť bez plynu či je studený alebo teplý. Ak bez plynu nejde, tak je na prd nastavený karbec.
ale to je 50tka motor to bez toho aby som pridal nenastartujem ani ked sa.....

scrat

#88 Príspevok od užívateľa scrat » Po Okt 23, 2006 8:14 pm

spike5 napísal:
scrat napísal:QT-5 má automatický sytič. Ak je ten v poriadku tak musí isť motor natočiť bez plynu či je studený alebo teplý. Ak bez plynu nejde, tak je na prd nastavený karbec.
ale to je 50tka motor to bez toho aby som pridal nenastartujem ani ked sa.....
A čo si myslíš, že som mal doteraz ja? 8L V10 Biturbo?! Kým som dal 80ccm kit mal som tiež 50tku a TNT mám namontované od začiatku. Hovorím ti, našteluj si karbec, motor musí ist naskopnúť bez plynu či je studený alepo teplý!

spike5
chodec
chodec

#89 Príspevok od užívateľa spike5 » Ut Okt 24, 2006 9:01 am

scrat napísal:
spike5 napísal: ale to je 50tka motor to bez toho aby som pridal nenastartujem ani ked sa.....
A čo si myslíš, že som mal doteraz ja? 8L V10 Biturbo?! Kým som dal 80ccm kit mal som tiež 50tku a TNT mám namontované od začiatku. Hovorím ti, našteluj si karbec, motor musí ist naskopnúť bez plynu či je studený alepo teplý!
to ti nebude take jednoduche... co tam mam ja karburator tak tam su 2 sroby z ktorymi sa da nieco stelovat.. jeden na volnobeh a druhy asi na bohatost zmesy.. ale.. bez plynu ho nenastartujem ani ked sa... ty mas asi nejaky zazracny scooter.. :D

scrat

#90 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Okt 24, 2006 1:28 pm

sám si si odpovedal.....ten druhý...

spike5
chodec
chodec

#91 Príspevok od užívateľa spike5 » Ut Okt 24, 2006 5:38 pm

dnes som zrovna skusal nastartovat bez pridania plynu a nastartoval... len tak tak ale predsa...

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#92 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Okt 24, 2006 5:53 pm

toto isté čo sa robí tebe spike5 , sa robí aj mne lebo naše scootre štartujú pri malých otáčkach tak je dobre keď trochu si pootočíš plynom.hneď ti to rýchlejšie chytá a nemusíš sa s tým trápiť polhodinu...a ja si myslým že tým nič nedokazíš(môj názor) :D :twisted:

scrat

#93 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Okt 24, 2006 6:40 pm

Jostobb napísal:toto isté čo sa robí tebe spike5 , sa robí aj mne lebo naše scootre štartujú pri malých otáčkach tak je dobre keď trochu si pootočíš plynom.hneď ti to rýchlejšie chytá a nemusíš sa s tým trápiť polhodinu...a ja si myslým že tým nič nedokazíš(môj názor) :D :twisted:
Lenže tu je téma okolo alarmu TNT s dial. štartovaním. Pridaním plynu pri štartovaní naozaj nič nepokazíš ale kto ti ho bude pridávať pri dialkovom štarte?

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#94 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Okt 24, 2006 6:48 pm

no tak to už neviem :D ...ale tak ja si myslým (aj keď som sa už na to pýtal že či my to pôjde na číne)že na číne mu to ani nie je treba tam mu stačí len nejaký obyčajný alarm a nie s diaľkovým štartom.a kto by to kradol :D :lol:

VLADY
spammer
spammer

#95 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Okt 24, 2006 7:23 pm

A čo má kradnutie spoločné z dialkovým štartom???? inak ja taký štart moc nepreferujem ale je to otázka vkusu alebo pohodlnosti. Na Huricanoch ako má KIKA je to origoš od číňanka namontovanéa funguje to dobre....Inak je jasné že alarm krádeži nezabráni ale ak je človek nablízku tak môže akože zasiahnúť. a takisto aj väčšina amatérskych zlodejov z radov feťákov a pod hávede to od ukradnutia odradí ak by začal kvíkať alarm.

scrat

#96 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Okt 24, 2006 7:25 pm

Jostobb napísal:no tak to už neviem :D ...ale tak ja si myslým (aj keď som sa už na to pýtal že či my to pôjde na číne)že na číne mu to ani nie je treba tam mu stačí len nejaký obyčajný alarm a nie s diaľkovým štartom.a kto by to kradol :D :lol:
To je fakt, lenže TNT je cenovo jeden z najdostupnejších, aj ked som videl v jednej predajni aj alarm za 1800,-. Ludia si tiež kupuju mobilne telefony nadubané naj. softwarom a pritom využivaju na 90% iba telefonovanie, sms a budik...

scrat

#97 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Okt 24, 2006 7:28 pm

VLADY napísal:A čo má kradnutie spoločné z dialkovým štartom???? inak ja taký štart moc nepreferujem ale je to otázka vkusu alebo pohodlnosti. Na Huricanoch ako má KIKA je to origoš od číňanka namontovanéa funguje to dobre....Inak je jasné že alarm krádeži nezabráni ale ak je človek nablízku tak môže akože zasiahnúť. a takisto aj väčšina amatérskych zlodejov z radov feťákov a pod hávede to od ukradnutia odradí ak by začal kvíkať alarm.
Tak ja ho mám preto lebo celú noc parkujem pred panelákom.

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#98 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Okt 24, 2006 8:36 pm

scrat//ja naštastie ešte neparkujem pred panelákom ale keď budem mať vodičák a papiere na motroku tak budem aj ja...a potom asi aj zavediem nejaký alarm..ale zatial si myslým že je zbtočné utrácať na to peniaze keď to nevyužijem. :D

VLADY
spammer
spammer

#99 Príspevok od užívateľa VLADY » St Okt 25, 2006 9:31 pm

Alarm je naprd ak ho nepočuješ.... Pager je lepšejší alebo dvojcestný alarm, tiež nieje od veci. Ale ak je človek nablízku alebo parkuje pod oknom tak postačí....

scrat

#100 Príspevok od užívateľa scrat » St Okt 25, 2006 9:46 pm

VLADY napísal:Alarm je naprd ak ho nepočuješ.... Pager je lepšejší alebo dvojcestný alarm, tiež nieje od veci. Ale ak je človek nablízku alebo parkuje pod oknom tak postačí....
jasné, spálnové okno mám 10m nad skutrom a na nočnom stoliku Glock :)

Zamknuté

Návrat na "ELEKTRO"