aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
-
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Júl 04, 2011 1:06 am
- Skúter: Aprilia Atlantic 500 Sprint
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
Ja som uz mal v ruke viacej podobnych telefonou aj inych znaciek, napr. HTC, Samsung, Nokia a vsetky mi pripadali na jednu prdel. Takzvane nevydarene kopie iPhonu. Nechcem tu teras nikoho presviedcat o dokonalosti iPhonu to je len moj nazor:)
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
iphone nedokaze ani polovicu z toho co dokaze moje HD, ani ked ho jailbreaknes. mozno ma lepsi touchscreen, ale to je tak vsetko, ako dlhorocnl uzivatek iphone a jeho velky zastanca v tej dobe, ked som ho mal, musim povedat, ze keby som Ti predviedol priame porovnanie, na nazornych prikladoch, mozno by si nazor zmenil, ved ked nahodou dojdes na zraz, mozem..
3Gs je super telefon, ale bohuzial je na moje naroky prilis obmedzeny. a tie vypisy o doruceni sms, absolutne nemozna connection cez BT s inymi mobilmi, itunes(!!!), ipod je nieco strasne.....ziadna SD karta, fotak uplne na nic
atd. ale pokial to tebe staci, ok.. ale v pripade androidu, by som nehovoril o nevydarenej kopii iphonu.. pracujem v IT na Enterprise urovni a musim Ti jednoznacne povedat, ze ani 4kovy iphone sa na to nechyta.. obzvlast v rychlosti..
ako som povedal, mam doma 3Gs 32GB a nepouzivam ho..lebo mi nestiha..

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
amen, sister 
uvazoval som, ze s nastupom smartfonov by som vytvoril dalsiu temu (trebars uzamknutu) s hlasovanim s moznostami:

uvazoval som, ze s nastupom smartfonov by som vytvoril dalsiu temu (trebars uzamknutu) s hlasovanim s moznostami:
- - Android
- Apple OS (tak sa to vola?)
- Bada
- Symbian
- telefon bez OS

- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
u applu je to skôr iOS 
a len také rýpnutie, každý telefón má OS, takže skôr "vlastný OS" alebo niečo podobné..hehe..

a len také rýpnutie, každý telefón má OS, takže skôr "vlastný OS" alebo niečo podobné..hehe..

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
jj, mas pravdu, iOS... 
A nad tou poslednou moznostou som tiez premyslal, asi vhodnejsie by bolo "telefon s uzavretym OS - tzv. hlupy telefon", moze byt?
Alebo "telefon bez otvoreneho OS".

A nad tou poslednou moznostou som tiez premyslal, asi vhodnejsie by bolo "telefon s uzavretym OS - tzv. hlupy telefon", moze byt?

- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
alebo "vie to len volať a posielať sms-ky"?
alebo ešte jedna možnosť "čo ja viem? také ma netrápi"... ale seriózne bude asi najlepšie ten "uzavretý OS" 

-
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Júl 04, 2011 1:06 am
- Skúter: Aprilia Atlantic 500 Sprint
Ja mam doma aj Macbook....cela nasa rodina uz dlhe roky pouziva Apple technologiu a je to cele o tom ze ak pouzivas apple zariadenia ktore su vzajomne prepojene tak je to neuveritelná vec. Samozrejme sa nemoze porovnat iTunes v PC a iTunes v Macu...cize Mac OS systéme. je to totalne odlisne ci uz od rychlosti ale aj o vzajomnom prepojeny a ulahceni prace. Ono iPhone pre pc uzivatela nieje mozno taky uzastny ako pre ludi co vlastnia pocitac od applu vlastia. Je to cele o vzajomnom prepojeni Macu a iphonu. Potom vznika velmi jednoduche pouzivanie. A momentalne vychadza Mac OS Lion co bude taka mala revolucia kedze sa vzajomne prepoji MAC, iPad a iPhone. Budu navzajom medzi sebou pracovat a to bude zaujimave:). Toť moj nazor
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 5:43 pm
- Skúter: Piaggio Zip SP 70 only race
nepredas ten iphone??Davidian napísal:iphone nedokaze ani polovicu z toho co dokaze moje HD, ani ked ho jailbreaknes. mozno ma lepsi touchscreen, ale to je tak vsetko, ako dlhorocnl uzivatek iphone a jeho velky zastanca v tej dobe, ked som ho mal, musim povedat, ze keby som Ti predviedol priame porovnanie, na nazornych prikladoch, mozno by si nazor zmenil, ved ked nahodou dojdes na zraz, mozem..3Gs je super telefon, ale bohuzial je na moje naroky prilis obmedzeny. a tie vypisy o doruceni sms, absolutne nemozna connection cez BT s inymi mobilmi, itunes(!!!), ipod je nieco strasne.....ziadna SD karta, fotak uplne na nic
atd. ale pokial to tebe staci, ok.. ale v pripade androidu, by som nehovoril o nevydarenej kopii iphonu.. pracujem v IT na Enterprise urovni a musim Ti jednoznacne povedat, ze ani 4kovy iphone sa na to nechyta.. obzvlast v rychlosti..

podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ake moznosti v nedalekobuducej ankete na temu "Aky OS mate v mobile?" mi este chybaju?
- - Apple iOS
- BlackBerry OS
- Google Android
- Microsoft Windows Mobile
- Microsoft Windows Phone
- Palm OS
- Samsung Bada
- Symbian
- iný otvorený OS (upresniť v diskusii)
- telefon s uzavretym OS
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
MeeGo
A k Windows Phone "7" doplniť..
toť vsio, asi..

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
existuju telefony s MeeGo? O tom som nepocul... A Windows Phone som ponechal bez cislovky, ak bude neskor 8, tak to bude spadat pod tuto istu moznost...
(to iste Android a iOS
)

- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Nokia N9
jop, tak to bude asi najlepšie, bez čísla..

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Tiez sa pochvalim svojim vskutku ojedinelym telefonom asi jedinym svojho druhu
a to MOTOROLA DEFY
jedna sa o odolny telefon proti padom, prachu, spine...
ma Gorrila GLASS super tvrde sklo proti skrabancom
a dalsiu asi najzaujimavejsiu funkciu a to vodeodolnost [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Veqccu_TEAI[/youtube]
a trosku brutal test [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4b39izRZCy8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gfifbXDo8Sc[/youtube] a toto je nova aplikacia jedine na tento telefon a to Moto Shovel
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yBncMqjZgsg[/youtube] a toto je oficial spot
inak telefon ma 800MHZ procesor 512 ram Android system a vsetky funkcie co by ste ocakavali od telefonu GPS wi-fi .... a tak podobne a ma velmy dobru vydrz baterky 1540mA
a je je za fakt priaznivu cenu a to okolo 270 eur
mam ho uz par mesiacov a som velmy spokojny , akorat sa chystam na upgrade na vyssiu verziu Android systemu kedze ma 2.1
a to MOTOROLA DEFY
jedna sa o odolny telefon proti padom, prachu, spine...
ma Gorrila GLASS super tvrde sklo proti skrabancom
a dalsiu asi najzaujimavejsiu funkciu a to vodeodolnost [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Veqccu_TEAI[/youtube]
a trosku brutal test [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4b39izRZCy8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gfifbXDo8Sc[/youtube] a toto je nova aplikacia jedine na tento telefon a to Moto Shovel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yBncMqjZgsg[/youtube] a toto je oficial spot
inak telefon ma 800MHZ procesor 512 ram Android system a vsetky funkcie co by ste ocakavali od telefonu GPS wi-fi .... a tak podobne a ma velmy dobru vydrz baterky 1540mA
a je je za fakt priaznivu cenu a to okolo 270 eur
mam ho uz par mesiacov a som velmy spokojny , akorat sa chystam na upgrade na vyssiu verziu Android systemu kedze ma 2.1
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No, to je len otázka toho, či to bežný človek využije.. ja osobne určite nie a radšej vezmem niečo od iného výrobcu a bez takýchto vlastností.. keďže ako dobre vieme, Motorola svojim supportom hlavne čo sa týka Androidu moc nevyniká, povedal by som, že vôbec.
Je to vidieť hlavne u modelu Milestone, kde pol roka po vydaní aktualizácie Androidu neboli schopný vydať update a zdá sa mi, že ho nevydali dodnes..

Je to vidieť hlavne u modelu Milestone, kde pol roka po vydaní aktualizácie Androidu neboli schopný vydať update a zdá sa mi, že ho nevydali dodnes..

- Luthar
- motorkár
Praveze by som povedal ze toto je je jedina kazdodenne vyuzetelna funkcia proti ludskemu faktoru, pady skrkance. Vobec sa o ten telefon nemusis bat, ja si to nevem vynachvalit (najma vo vani
)
netrapi ma ci ho chitim spinavimy rukamy a tak podobne ked je spinavy tak ho jednoducho umyjem Mydlom
(minule som ho umyval na verejnom WC a typek co si vedlamna umyval ruky kukal ci mi nehrabe...)
a co sa aktualizacii tyka mas pravdu, ale vzdy si tam mozes dat neoficialny update
ale celkove ohlasy v recenziach pouzivatelov su kladne

netrapi ma ci ho chitim spinavimy rukamy a tak podobne ked je spinavy tak ho jednoducho umyjem Mydlom

a co sa aktualizacii tyka mas pravdu, ale vzdy si tam mozes dat neoficialny update
ale celkove ohlasy v recenziach pouzivatelov su kladne
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:

Ale vyzerá o dosť lepšie ako moje Galaxy, takže aspoň preto by som nad ním rozmýšľal..

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
do kolko m pod vodou to je vodotesne? vydrzalo by to snorchlovanie do 3m pod vodou? 
sranda, ked sa stretneme nabuduce (dufam ze nie v servise
), ukazes 

sranda, ked sa stretneme nabuduce (dufam ze nie v servise

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
asi preto, lebo aj Samsung Galaxy S má Gorilla Glass...Bamma_boy napísal:Ale inak, nesprávam sa ku môjmu Galaxy nejak šetrne a zatiaľ som nezbadal ani jeden nejaký vážnejší škrabanec na displeji a to ho už mám asi rok..

- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ale ja nemám "S"ko..
ja mám "len" 3ku, teda GT-i5801
ale máš pravdu, aj to by malo mať nejaký displej odolný voči poškriabaniu - možno replika Gorilly..
P.S.: to, že mám Galaxy dosť rád používam..ľudia si vždy myslia, že Sko..hehe..

P.S.: to, že mám Galaxy dosť rád používam..ľudia si vždy myslia, že Sko..hehe..

- Luthar
- motorkár
no pisu ze by to malo vydrzat 30 min max v metrovej hlbke. mozno by to vdrzalo aj viac ale nechcem pokusat
osobne som som to skusal max v tom metri ked som si na jazere natacal rybu pod vodou 
jj ved ked sa stretneme ti ho poukazujem

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
@ Bamma: aha, tak potom sorry... 
Tu je zaujímavé video o odolnosti krycieho skla na SGS

Tu je zaujímavé video o odolnosti krycieho skla na SGS

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Chcem sa spýtať k tým IS fóliam, že keď to zožltne dá sa tá fólia dať z mobilu dole?
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
Luthar napísal:osobne som som to skusal max v tom metri ked som si na jazere natacal rybu pod vodou
jj, aj mne ´ho´ poukazuješ

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Jurixxx
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Jún 10, 2011 12:02 pm
- Skúter: Kymco Sniper 50DD Cagiva Prima Yuki Speedy 4T Motorro Desire
ja som tích mobiloch už sa sebou mal dosť .... take dosť dobre premna boli HTC Tytn II , Nokia N95 8Gb cracknuta , Nokia 5800xm kým mi ju dakto po paru mesiacoch nečorkol
ale aj tak už mi liezla na nervi
a teraz aktual Sony Ericsson K850 flash fotí brutálne lepšie ako N95-ka ďalej K550i@w610 flash starenka tu mam vyše 4rokoch a je to dela fon spoľahlivý ešte nesklamal ....
a mam ešte vela iných keďže stale mi dakto ponúkne dajaký dobrý za dobru cenu kúpim trocha mi poslúži a potom je bud doma v šufliku alebo ho predám
ale keť môžem povedať opravujem mobily takže cez rukí mi prejde vela značiek či nejake čínske dual sim (MyPhone,Aligator atd. ) alebo značkove Iphone,Nokia,SE atd.. ale najlepší fon premna je klasicky bez dotykovej lebo ten viem že dajake tie pády výdrži

- Prílohy
-
- K850.jpg
- K850
- (19.76 KiB) 432 stiahnutí
-
- 9217-1.jpg
- K550i@W610
- (20.62 KiB) 432 stiahnutí
podpis som si ešte nenastavil lebo mi to scooter zakázal že ešte nevie aký setup bude mať ....
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
kího ďasa čo je to delafon? to píšeš francúzsko maďarsky? ani ožratý by som ti nerozumelJurixxx napísal:tu mam vyše 4rokoch a je to dela fon spoľahlivý
cez rukí mi