este na pamiatku

Skuter mal nahodeny Gia Extra inak seria a mal strasne diery vo vykone takze musel som sa mu kuknut na zubek...nasledoval Malossi multivar z ktorym po vyladeny zo 6g valcekamy som na rovine dosiahol az 94km\h GPS cca 110 tacho

http://maps.google.sk/maps?hl=cs&tab=wl
neakchy 3000km som si ho uzival taka bezstartostna jazda len capoval benal potom zacal som kupovat take vseliake blbosticky gripy,zavazicka,sklicka smeroviek,podlozka stuplik oleja a spetne...

tak po mesiaci som ho siel umyt a neako mi zliezlo skoro 50% farby tak som vedel kera byje...

po cca 4 dňoch brusenia sa supol spric a nasledovalo dalsie brusenie

a potom lak

kym sa to nalakoval tak som vycistili svetlo a znudy som si vyrobil taku ozdobu tatko hovory ze to je jak SOVA

takze vsetko bolo nachystane nalakovane tak uz som len poskladal skutrik a vysledok bol na moje prekvapenie celkom fajn

kedze nie som zastancom vysperkovanych pestrofarebnych skutov co v podstate drzia ich po kope len nalepky ale jednoduchych a peknych veci tzv ligh tuningu proste nic prehnane tak som sa to snazil aj dodrzat

Ak mate neake napady ako to este ako hovory Rytmus "vychitat" tak sup sem s napadom

Viac foto pridam neskor ked nabijem fotak tak ma ospravedlnte od nekvalitnych foto
P.S a nebojte toto je len zaciatok