Chcem kupit maxiscootra
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na runnera nema vysku
moj typ yamaha xmax 250 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Xlukas.cz
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
no ja za maxi povazuju pohodli a obsah soucasne. driv se bralo za maxi vse od 125 (100?) nahoru. ale cinaci dnes delaji obsahy 125 uplne bezne. ma to maly vykon, takze to cpou do tech samych stroju kam davaji i 50.
ono je to diskuze o nicem a dalo by se o tom debatovat do nekonecna, protoze jsou maxi a jsou tam vyjimky atd. je to vec nazoru, nikde neni oficialne receno co je a co neni maxi. na cz foru je tema, kde je na zacatku vyjmenovany seznam skutecnych maxiskutru. no ja bych i tam mel k nekterym vyhrady ... ale co se da delat.
ono je to diskuze o nicem a dalo by se o tom debatovat do nekonecna, protoze jsou maxi a jsou tam vyjimky atd. je to vec nazoru, nikde neni oficialne receno co je a co neni maxi. na cz foru je tema, kde je na zacatku vyjmenovany seznam skutecnych maxiskutru. no ja bych i tam mel k nekterym vyhrady ... ale co se da delat.
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
no nieco podobne som riesil aj ja, chcem maxika 500 po vacsine do mesta, ale aj obcas nejaky vylet vo dvojici, preto 500 ccm.
moji favoriti aprilia atlantis 500, suzuki burgman 650, gilera nexus 500, kymco xciting 500, yamaha t max.
ako vitaz mi vysiel nexus.
atlantis - nepaci sa mi mohutny zadok
burgman - velke hebedo na moj vkus, inac pekne
kymco - pekne ale zere to jak svina
yamaha - pekne ale nexus mi reze viac
inak sa mi zapacil aj piaggio x8, ale to je len 250, co ide z hry, ale ten zabudovany kufor sa mi paci.
tiez je pekny piaggio x9, musim ho kuknut na motosalone, ale myslim ze nexusa neohrozi...
moji favoriti aprilia atlantis 500, suzuki burgman 650, gilera nexus 500, kymco xciting 500, yamaha t max.
ako vitaz mi vysiel nexus.
atlantis - nepaci sa mi mohutny zadok
burgman - velke hebedo na moj vkus, inac pekne
kymco - pekne ale zere to jak svina
yamaha - pekne ale nexus mi reze viac
inak sa mi zapacil aj piaggio x8, ale to je len 250, co ide z hry, ale ten zabudovany kufor sa mi paci.
tiez je pekny piaggio x9, musim ho kuknut na motosalone, ale myslim ze nexusa neohrozi...