Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yamaha Aerox R
neviem teraz z pamati ale nieje taka kritka aj na seriovom karbe ? nemam ho tu doma ale seriovy karb mám, čiže by som ti to vedel posunut, ak by sedel ten vrchlík
SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
vieteco no ja som to zlomil uz davnejsie ..
a doteraz som stym jazdil mal som to zapaskovane , polepene aj pajkovackou som spajal tie plasty no nie je to easy .. to lepidlo asi budem riesit, dufam ze to pomôze , nieco podobne by som mal mat aj doma tak to pozriem ..
michal skus kuknut ten vrsok , pomohlo by mi to dakujem
a preto to riesim , lebo tiez mam pocit ze to uz nemôze byt v nicom inom len v tom karbe .. ved idem do kopca a ledva 40 : ((

michal skus kuknut ten vrsok , pomohlo by mi to dakujem

a preto to riesim , lebo tiez mam pocit ze to uz nemôze byt v nicom inom len v tom karbe .. ved idem do kopca a ledva 40 : ((
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Karb, alebo cdi.. jedno z toho to bude naisto.. Som zvedavy, ze kto z nas na to dojde skor.. 

- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som to s tým epoxidom potiahol až pod tie skrutky, bude to pevnejšie ak to budú držať aj oni (skrutky).
Spoiler: ukázať
- modreOKO
- motorkár
nasiel som len tieto dva šmaky .
Pre ten epox :
Lepené plochy musia byť suché, zbavené prachu a mastnoty. Ak je to možné, povrch zdrsnite. Z túb vytlačte adekvátne množstvo komponentov A a B v pomere 1:1 a rovnomerne zamiešajte špachtličkou. Zmes rozotrite na jeden z povrchov a spojte. Maximálna doba na spracovanie je 2 minúty po zmiešaní (od +20°C do +25°C). S lepenými časťami môžete manipulovať ešte 10 minút po aplikácii (od +20°C do +25°C). Po 1 hodine dosiahne lepidlo pevnosť 100 kg/cm2. Konečná pevnosť sa dosiahne po 24 hodinách. Vytvrdzovanie môžete urýchliť zvýšením teploty (do +70°C). Pri teplotách pod +15°C sa doba vytvrdzovania spomaľuje.
Pre ten epox :
Lepené plochy musia byť suché, zbavené prachu a mastnoty. Ak je to možné, povrch zdrsnite. Z túb vytlačte adekvátne množstvo komponentov A a B v pomere 1:1 a rovnomerne zamiešajte špachtličkou. Zmes rozotrite na jeden z povrchov a spojte. Maximálna doba na spracovanie je 2 minúty po zmiešaní (od +20°C do +25°C). S lepenými časťami môžete manipulovať ešte 10 minút po aplikácii (od +20°C do +25°C). Po 1 hodine dosiahne lepidlo pevnosť 100 kg/cm2. Konečná pevnosť sa dosiahne po 24 hodinách. Vytvrdzovanie môžete urýchliť zvýšením teploty (do +70°C). Pri teplotách pod +15°C sa doba vytvrdzovania spomaľuje.
- Prílohy
-
- 310720113070.jpg
- (151.29 KiB) 45 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... vyskusaj iny fuck ... a na lepenie si zozen Hysol 9463 (alebo 9461,resp. skoro sekundak s vlastnostami 9461 je 9464) ... 3 je ideal, 1 ma spracovatelnost 2-3 minuty ,a 4 asi minutu - plne vytvrdnutie pri vsetkych je do pol hodky .... 1 a 4 sa lisia iba dlzkou spracovatelnosti, 3 sa mi zda byt o nieco pevnejsi ...
- Prílohy
-
- loctite-hysol-9461.jpg
- (3.67 KiB) 39 stiahnutí
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
keď má henten dvojzložkový epox a neodflákne to tak nemusí kupovať nič iné 
BTW: ja to tu píšem už tri strany, že to je karb. (nemyslím ihla) a sviečka ale keď niekto tvrdí, že nie a ako to bude vario a spojka

BTW: ja to tu píšem už tri strany, že to je karb. (nemyslím ihla) a sviečka ale keď niekto tvrdí, že nie a ako to bude vario a spojka

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- modreOKO
- motorkár
nie nie , vario a spojka sa reisila ked som mal zalozeny stage 6 sporta .. teraz mam malossi
..a inak uz schneme, pekne v pomere 1:1 , smrdelo to ako ciste ho..no , ale tvrdnut to zacalo tiez tak do dvoch troch minut, siel som podla postupu a potiahl som to po celej ploche toho okruhu, po koloi ako som to odrthol .. uvidime zajtra ako to bude drzat, dufam ze ako kamen
..a inak uz schneme, pekne v pomere 1:1 , smrdelo to ako ciste ho..no , ale tvrdnut to zacalo tiez tak do dvoch troch minut, siel som podla postupu a potiahl som to po celej ploche toho okruhu, po koloi ako som to odrthol .. uvidime zajtra ako to bude drzat, dufam ze ako kamen

- Prílohy
-
- 310720113071.jpg
- (89.29 KiB) 194 stiahnutí
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no vyzerá do ok
)
neboj bude to tvrdé ako kameň .. len či sa to dobre chytilo o ten podklad a smrdi to tak
takže je to správne 

neboj bude to tvrdé ako kameň .. len či sa to dobre chytilo o ten podklad a smrdi to tak

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- modreOKO
- motorkár
jasne jasne aj ja dufam , ocistil som to vcelku kvalitne , potom dvakrat odmastil prebehol kusok smirglikom jemne .. a este raz odmastil .. dufam ze vpohode
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... mohol si toho dat viac ...
- modreOKO
- motorkár
a nato keby som dal este dalsiu vrstvu ? chytí sa to ?
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
chytí ale je to už nahovno keď to nezasychá spolu.. nieje tam ptm taká konzistencia.. to je ako keby vyrobili polovicu plastu a potom chceli dorobiť druhú.. pritom by si chcel aby to bola jedna časť.. šak keď sa to urve zalepíš znovu, lepšie opravíš alebo zoženieš iný vrch.
- modreOKO
- motorkár
ten vstup je tam tak ako to vidis ..
ako si to myslel, "uzavrety" ?

- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
Na tom ma byt taky kondom aby ti to netahalo vzduch.
podpis som si este nenastavil
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
asi myslel zaslepeny aby tam nešiel vzduch.. lebo predpokladam že tam je diera v tom,ale neviem ani ja 

- modreOKO
- motorkár
too si delas prel .. ja to mam na druhej strane asi tiez taky isty pipik, ale on je zahnuty a tvári sa ako prepad, lebo ked som karb cely otocil "horenohami" vylieval sa ztade benzin ..
mam ten rovny pipik niecim zapchat ? ..a naco sluzi ?
mam ten rovny pipik niecim zapchat ? ..a naco sluzi ?
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Až nato že mieša ručne. Zaslep to
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 5:43 pm
- Skúter: Piaggio Zip SP 70 only race
modreOKO:: pisem "uzavrety" lebo mozu byt dve moznosti bud tam mas zapojenu hadicku na olej cerpadlo alebo to mas zaslepene... lebo ak tam nemas hadicku a nemas to ani zaslepene tak nechapem ako to moze ist kedze tade taha vzduch :DD a tie vyvody co su otocene smerom dole to je prepad karbu moze byt jeden dva z jednej druhej strany a tam by mali byt j.. hadicky ktore su vyvedenie niekde na spodku skutra aby to bolo kóšer.
a Bamma_boy: dobry postreh
a Bamma_boy: dobry postreh

- modreOKO
- motorkár
no to co pises, tak ti poviem ze ziadne zaslepenie som tam nemal a nakolko ako damo pisal miesam si benzin s olejpom ručne , a doteraz tak jazdim
, nechapem sam ako je to mozne .. teda ak to funguje tak ako ty popisujes ..
vyvod otoceny smerom dole mam len JEDEN , a teda prepad ..

vyvod otoceny smerom dole mam len JEDEN , a teda prepad ..
- Prílohy
-
- 04072010164.jpg
- (82.31 KiB) 106 stiahnutí
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 5:43 pm
- Skúter: Piaggio Zip SP 70 only race
no sak asi tak ze to mas cele j.. jak tak pozeram tento projekt 
1. zaslepit a ten prepad s tam niaku hadicku zviest dole nech to niak vyzera alebo to nechaj tak mne je jedno....zaslepene to urcite ma byt kedze tade si cuca olej v tvojom pripade vzduch...

2. toto na fotke co je preboha?? tto vyzeraju ako niake pilinky materialu s tej rurky.. alebo co to je..?? pri najlepsom to trosku nenarusuje flow zmesi??

1. zaslepit a ten prepad s tam niaku hadicku zviest dole nech to niak vyzera alebo to nechaj tak mne je jedno....zaslepene to urcite ma byt kedze tade si cuca olej v tvojom pripade vzduch...

2. toto na fotke co je preboha?? tto vyzeraju ako niake pilinky materialu s tej rurky.. alebo co to je..?? pri najlepsom to trosku nenarusuje flow zmesi??

Naposledy upravil/-a zemak v Ne Júl 31, 2011 11:23 pm, upravené celkom 1 krát.
- hruzamil5
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 08, 2011 2:14 pm
- Skúter: derbi atlantis
- Kontaktovať užívateľa:
je to přívod oleje ... zalep to něčím ... nebo dotoho něco strč ... já to mám zaslepené silikonem na motory .. tim červenym odolnym teplotám .... počítej stím že jak to zaslepíč budeš muset zase ladit karbec ... minimálně volnoběh ...
Aerox - MidRox project .....
- modreOKO
- motorkár
zemak to je predsa navareny podtlak, hadicka ..